Nieuwe wereld is coming

 

Nieuwe wereld is comingEn dan zitten we alweer in het jaar 2021!

Dit jaar wordt zo anders dan alle andere jaren..

Dit jaar wordt zo super..

Elk moment kan de chaos komen. De waarheid komt aan het licht.

Er zullen rond de 2 miljoen Nederlanders opgepakt gaan worden!

Alle corrupte politici, rechters, politie, zorgmedewerkers en alle andere mensen die corrupt zijn zullen verwijderd worden van deze aardbol!

Zelfs het koningshuis zal verdwijnen!

Satanic Dutch Royal Family executed

Ook de media zal heel anders zijn, en vele corrupte journalisten zullen verdwijnen..

Het wordt zo anders en mooi dit jaar en de jaren ernaar!

 

De wereld zal dan een stuk mooier worden!!

Nieuwe wereld is coming

 

Ik heb er behoorlijk veel zin in dat alle corrupte mensen dan weg zijn en er een hele fijne wereld is!!

Med beds komen eraan, niemand hoeft meer te overlijden aan kanker en andere kwaaltjes.. Nooit hoeven mensen meer chemo kuren!! We kunnen ook veel, en veel ouder worden! Hoe super is dat!

 

De wereld wordt zo mooi!!

 

Med beds

 

Med Bed-technologie is al heel lang ‘onderdrukt’ en verborgen voor het publiek. Gelukkig, als gevolg van de planetaire verschuiving van 3D naar 5D die op dit moment plaatsvindt, en de toenemende vraag naar transparantie door het menselijke collectieve bewustzijn, komt een toenemend aantal moedige mensen naar voren om te onthullen wat ze weten dat al decennia, zelfs eeuwen verborgen is. , en hoogstwaarschijnlijk duizenden jaren. Twee van deze moedige zielen zijn Ileana the Star Traveler (haar internetnaam) en Jared Rand.

Tachyon Energy & Plasma Energy Med-bedden
Er zijn 3 soorten medische bedden: 1) Holografische medische bedden; 2) Regenerative Med Beds die weefsels en lichaamsdelen regenereren, dat wordt aangedreven door een andere bron; 3) Her verneveling Med-bedden die in ongeveer 2-3 minuten het hele menselijk lichaam zullen regenereren, van top tot teen. Wat betekent deze geavanceerde technologie voor een 80-jarige vrouw? Ze zou in minder dan 3 minuten weer 30 jaar oud kunnen zijn. 50 jaar verstreek haar leven. Nu kan ze weer kinderen krijgen. Ze zou een heel nieuw gezin kunnen krijgen als ze dat wil. Volgens deze schrijver is de Med Bed-technologie een eeuwige bron van jeugd.

Het Med Bed kijkt naar het lichaam en corrigeert onvolkomenheden. De technologie bestaat al geruime tijd. Het is niet iets uit de strakblauwe lucht. Het is gewoon heel lang verborgen gehouden voor het menselijk ras.

 

De Med-bedden hebben kunstmatige intelligentie (AI) die controleerbaar is, zodat deze niet uit de hand kan lopen en op hol kan slaan. De AI is de computer. Het werkt als een soort MRI, waarbij je in een buis zit en het over je lichaam rolt en een magnetische oscillatie- en resonantiescan van je lichaam maakt om een ​​diagnose te stellen van een ziekte. Het Med Bed scant uw huid, uw spierweefsel, alle organen en alles in uw lichaam. Het laat alles zien – helemaal tot op het micron-niveau van het bloed. Het identificeert eigenlijk uw DNA en het voert een volledige interne analyse van het lichaam uit. Als het dat doet, pikt het elke ziekte en elke genetische onvolkomenheid op. U kunt bijvoorbeeld stadium 4 leukemie hebben, en op een Med-bed bent u binnen ongeveer 2,5 minuten genezen. Geen bijwerkingen.

En als je een orgaan hebt laten knippen of verwijderen uit het lichaam, regenereert het hervernevelingsproces van het Med Bed dat orgaan alsof het nooit is verwijderd. Omdat je lichaam een ​​resonantie achterlaat – een trillingsfrequentie. Het lichaam onthoudt altijd wanneer een orgaan is verwijderd of gestopt met werken, en de kunstmatige intelligentie van het Med Bed maakt verbinding met de trillingsfrequentie en het DNA van het lichaam om het orgaan te regenereren.
Rand zegt dat hij al vele, vele jaren kankeronderzoek heeft bestudeerd. Kanker kan de hele dag door worden genezen met de Med Beds; heel gemakkelijk en ook heel goedkoop, zegt hij. Omdat hij het voor mensen heeft gedaan. Met de Med-bedden is kanker verdwenen. Chemotherapie wordt achterhaald. De ziekte van Lou Gehrig, de ziekte van Hodgkin, spierdystrofie, alle ziekten zijn verdwenen, geëlimineerd.

 

Meer over med beds kun je lezen via https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/11/med-beds-and-quantum-healing.html

 

The Med Bed

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
2 gedachte over “Nieuwe wereld is coming”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.