Strijdbaar voor onze vrijheid!

 

Strijdbaar voor onze vrijheid!Sinds vrijdag ben ik weer 30 dagen in de jail op facebook! Zelfs messenger hebben ze dit keer ook geblokkeerd. op alle 2 mijn accounts geblokkeerd.  Dus weer een nieuw account aangemaakt! We geven niet op en blijven de waarheid vertellen, zodat iedereen wakker wordt!!

Zojuist is ook mijn twitter weer opgeschort.. Dat was mijn 2de account 🙂

Jammer dat er zoveel schapen blijven en zelfs mijn tante geeft aan dat ik niet meer bij de familie pas! Prima toch 😉 Ze zullen er snel achter komen dat ik al die tijd de waarheid sprak.

De afgelopen maanden weet ik waar ik voor sta en dat ik iedereen wil wakker maken uit de waanzin waarin we leven.

 

Afgelopen jaar heb ik vele nieuwe mensen leren kennen, die net als mij voor de waarheid staan!

 

 

 

Ik laat mij horen op vele demonstaties in binnen en buitenland! Berlijn 29-08 2020 was echt helemaal super. Ik besloot dat een uur voordat ik de trein instapte, totaal niet voorbereid stapte ik de trein in richting Berlijn! de vrijdagavond rond 6 uur besloot ik dat, en kwart over 7 zat ik in de trein die avond. S’ochtends om half 6 kwam ik daar aan..  Gelukkig kwam ik wel iemand tegen die ik ook alleen onderweg was naar Berlijn en we dus samen verder reisde!  Berlijn is echt leuke stad, overal in de straten kun je steps huren om zo door de stad te gaan..

Vrijheid en vrede

 

We zijn niet om te gaan rellen,  maar we willen onze vrijheid terug.  toen we al onze vrijheid niet meer mochten vieren wist ik genoeg, toen was het echt duidelijk voor mij.  En ook de vele demonstraties die zo vreedzaam waren dat we met waterkanonnen werden bespoten, het is te krankzinnig voor worden, zo zie je dat het echt een politiestaat is waarin we wereldwijd leven! Dit draait echt niet meer om het virus..  Ook in Duitsland toen ik de trein naar huis moest halen, verliep dat ook niet goed af. We werden in de val gelokt door de ME, alleen maar omdat wij onze vrijheid terug willen! als het echt om een virus zou gaan, zouden ze ons echt niet zo aanpakken!

Als vreedzame mensen worden we allemaal in het nauw gedreven door de ME

Zie hier mijn filmpje toen ik live ging op facebook. 1e gedeelte, 2de gedeelte moet ik even nog terug vinden, maar uiteindelijk heb ik de laatste trein die dag kunnen redden om paar minuten over 12 en was ik s’ochtends rond half 11 weer veilig thuis. Achteraf bleek het wel goed te zijn geweest dat ik die trein eerder had gemist want anders had ik bijna 3 uur lang op een vreemd station in Duitsland moeten wachten op de volgende trein in mijn eentje en de laatste trein die ik nam kwam ik mijn reisgenootje ook weer tegen die ik had leren kennen op de heen reis. Ik was zo blij dat ik haar toen weer zag…

 

Corona

 

Corona bestaat, maar is gewoon griep, de naam is veranderd, en ja elk jaar sterven er mensen aan de griep, maar de maatregelen hebben hele andere doelen! Ze willen macht, en net als 100 jaar geleden willen ze mensen uitmoorden!

Zie Agenda 21, agenda 2030, event 201 en doe je onderzoek.

 

Doe je onderzoek naar Bill gates de rijkste man op deze aardkloot en naar zijn andere rijke vriendjes van hem!

 

Deze mensen zijn niet goed!

 

Als een crimineel de president zou worden, stel je dan voor wat ze zouden kunnen bereiken!
Zij zouden het volle gewicht van hun uitvoerende macht kunnen gebruiken om veel grotere misdaden te begaan en ervoor kunnen zorgen dat zij en hun vrienden zo veel mogelijk worden verrijkt.
Een criminele president zou allianties kunnen aangaan met andere leiders en vervolgens kunnen samenwerken aan meer wereldwijde criminele activiteiten.

Zij krijgen de macht.
Meer macht dan een crimineel ooit zou mogen hebben.
Ze zijn opgeklommen tot de top van mediabedrijven die ons nieuws en entertainment beheersen.
Ze worden leiders van landbouwbedrijven die controle hebben over de voedselvoorziening.
Ook grote farmaceutische bedrijven, die we vertrouwen om ons te helpen als we ziek zijn.
Niemand die hen tegengehouden en ze hebben alleen maar meer criminelen gerekruteerd om hen te helpen.

Ooit eens nagedacht dat dit wel eens aan de hand zou kunnen zijn?

 

Dit is nu wereldwijd aan de gang, en Trump wil dit allemaal gaan stoppen en daaro wordt hij zo zwart gemaakt in de media, en iedereen de media gelooft denken ze dat Trump slecht is, maar Trump is juist de allerbeste president ever!!!

Hier lees mijn blog over Trump  en zie hoe goed hij bezig is!

 

 

Ik zal blijven strijden voor onze vrijheid! Gelukkig is het einde van de 3de wereldoorlog!

We zullen helaas een tijd zonder internet zitten en alleen de noodcentrale is bereikbaar!!

Hou jullie rustig, dan komt het goed! Dit is helaas nodig om de deep state op te pakken!

Vele zijn al opgepakt en naar de gitmo gebracht!!

 

Onze vrijheid komt eraan!

 

 

Corona vaccin: Neem het niet mensen!!

Tot die tijd neem het vaccin niet!! Het is dodelijk, vele mensen uit de zorg die nu allemaal het vaccin krijgen, hebben nare bijwerkingen tot aan de dood!!

Zie de verschillende links hieronder van mensen met vreselijke bijwerkingen en die helaas zijn overleden!!

https://www.facebook.com/shawn.skelton.73/posts/403541337597874 

41-jarige Portugese zorgmedewerker plotseling dood na Pfizer vaccin

Tiffany Dover de 30 jarige verpleegster is overleden

Jonge arts raakt verlamd na vaccinatie

3 mensen uit IJsland zijn overleden na vaccinatie

Sterfgevallen bij bewoners verzorgingshuis na vaccinatie

Miami dokter overlijdt na corona vaccin!

 

Ik heb nog nooit zoveel geknuffeld met mensen als afgelopen jaar 😉
Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
Een gedachte over “Strijdbaar voor onze vrijheid!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.