Wereldwijd spannende dagen vooruitzicht!

 

In de komende 10-14 dagen leer je schokkende informatie over veel van onze overheidsfunctionarissen en rijke elite.
Kindersmokkel en pedofilie zijn de wereldwijde pandemie.
De onthullingen hebben betrekking op Joe Biden, Barack Obama, opperrechter John Roberts, Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Mike Pence, Jeffrey Epstein, Bill Gates en duizenden anderen.
Dit is echt de strijd tussen goed en kwaad.
BEREID JE VOOR OP EEN ONMIDDELLIJKE BLACK-OUT.
President Trump zal een noodomroepsysteem gebruiken.
We hebben een man met moed en vertrouwen aan het roer.
Volgens de RECHTSSTAAT zal hij nog 4 jaar aan het roer staan.
Bid voor de president, ons land en ALLEN.
Er is veel bewijsmateriaal over pedofilie en kinderhandel. Wetten verbieden dat het online wordt verzonden. Het bewijs kan dus alleen in de rechtbank aan het licht worden gebracht.
U krijgt ook op het juiste moment en via de juiste kanalen bewijsmateriaal over het sluitende bewijs van verkiezingsfraude en verraad door velen tegen ons land.
Misschien wel het meest schokkende zullen de meesterlijke acties zijn van president Trump om ons land de status van schuldenaar te geven. Ons financiële systeem is een papieren fraude. Tijd voor faillissement en een nieuwe start. Denk maar aan – geen inkomstenbelasting!
Een goed moment om goud, zilver, land, etc. te bezitten. Echte activa versus papier.
Het is weer 1776. Blijf kijken.
Deze berichten komen van Linn Wood
Haal genoeg eten en drinken in huis!!

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
Een gedachte over “Wereldwijd spannende dagen vooruitzicht!”
 1. In de video van ‘The Charlie Ward Show’ zeggen ze dat Parler van het internet verwijderd is omdat het banden zou hebben met de Communistische partij van China.

  Is het niet zo dat Parler een alternatief voor Twitter is, waar mensen terecht kunnen die van Twitter verbannen zijn omdat ze bijvoorbeeld President Trump steunen?

  Apple en Google werken nauw samen met de communistische partij en hebben de Parler app uit hun winkels verwijderd.

  In de volgende video van 24 december 2020 vertelt Patrick Byrne over wat hij heeft meegemaakt in het Witte huis. Hoe de mensen die voor President Trump zouden moeten werken er alles aan doen om zijn gezag te ondermijnen.

  Insider In White House Meetings With President Exposes Deep State Traitors In Washington D.C.
  Patrick Byrne breaks down what he witnessed in the White House meeting with General Flynn[..]

  https://banned.video/watch?id=5fe3cdbfd0806f0f829eaa15

  Ik dacht dat ik hier een artikel had gelezen over medische technologie die word achtergehouden, maar die kan ik niet meer terug vinden.

  Er worden nog veel goede wetenschappelijke studies gedaan en gepubliceerd, maar daar geven de kranten en tv geen aandacht aan en medici leren er niet over tijdens hun opleiding.
  Wie er naar zoekt kan het nog wel vinden. Dat heeft Huisarts Rob Elens gedaan om oplossingen te vinden om virale luchtweginfecties te behandelen.
  Toen de medicijen die hij voorschreef werden verboden ging hij nog verder zoeken en hij heeft nu een protocol opgesteld met supplementen die zonder voorschrift te krijgen zijn. Hij beschrijft het op zijn website, met verwijzingen naar gerelateerde studies.

  Zelfzorg Covid19 – Invloed van nutriënt tekorten op virusinfecties.
  https://zelfzorgcovid19.nl/

  Een andere enorm goede bron van gezondheidsinformatie is Dr. Mercola.
  Hij schrijft artikelen en maakt video’s van uitgebreide interviews met dokters en wetenschappers die onder andere kanker, alzheimers en auto-immuun ziekten behandelen, waarbij dieet en voedingsstoffen de basis zijn voor een lang en gezond leven. Heel veel dingen die iedereen zelf kan toepassen.

  https://www.mercola.com/

  Vreemd genoeg hebben zijn video’s op YouTube meestal maar enkele duizenden kijkers, maar dat is waarschijnlijk de reden dat zijn kanaal nog niet verwijderd is.

  https://www.youtube.com/user/mercola/videos

  De wereldgezondheidsorganisatie (WHO) adviseert om weinig dierlijke producten te eten. Dit advies wordt overgenomen door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het voedingscentrum. Zo komt het bij diëtisten terecht.
  Wie dit advies volgt, loopt een groot risico om te weinig zink en vitamine D3 binnen te krijgen, waardoor de weerstand tegen infecties verminderd wordt.

  Dr. Georgia Ede bespreekt frauduleuze studies die door de WHO gebruikt worden om mensen te misleiden om minder vlees te eten.
  https://www.youtube.com/watch?v=WbNDrcoRi8g

  Dr. Georgia Ede – diagnosis:Diet – Nutrition Science Meets Common Sense
  https://www.diagnosisdiet.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.