Het kabinet zal spoedig weg zijn!

 

Het kabinet zal spoedig weg zijn!Deze week verdwijnt het kabinet voor goed! Alle boetes vanwege geen mondkapje dragen ect zullen allemaal verdwijnen! mondkapjes kunnen de prullenbak in! De aankomende 10 tot 14 dagen zijn hele spannende dagen! Wereldwijd gaat er veel veranderen!!

 

Het noodsysteem EMERGENCY BROADCAST SYSTEM Zal snel een deze dagen beginnen! 22 bedrijven zijn al neergehaald die zaken deden met China. 💫 💫💫 Signal en Telegram werken nog. ✅ ‘t Internet zal fel vertragen. Er zullen boodschappen volgen via dat noodsysteem (EBS) —- Bron : contact van de militaire inlichtingendiensten-generaals en een NSA-generaal, Washington.

WWG1WGA

 

De grootste criminelen zijn de elites die de landen regeren! Trump en zijn team en Q zullen deze mensen allemaal oppakken! 

 

Het kabinet zal spoedig weg zijn!

Hoop dat iedereen genoeg eten en drinken in huis heeft!! Dat iedereen rustig zal blijven!! 
Het kabinet zal spoedig weg zijn!

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
2 gedachte over “Het kabinet zal spoedig weg zijn!”
 1. Een mondkapje heb ik niet. Heb er nooit een gedragen.

  Vogens de juristen van burgerfront.nl is de wet die het dragen van mondkapjes zou verplichten niet geldig. Winkeliers hebben de vrijheid om te kiezen wie ze als klant binnenlaten en onder welke voorwaarden.
  Ze kunnen ook zeggen: ‘In onze winkel is gezichtsbedekkende kleding niet toegestaan.’
  Of zelfs: ‘Alleen toegang na een stevige handdruk.’

  Het zou mooi zijn als de regering aftreed. Daar is genoeg reden voor, zoals steun aan terroristen in Syrië en de toeslagenaffaire.
  En natuurlijk alle maatregelen, waarvoor het virus als excuus gebruikt wordt, maar de werkelijke reden is dat om de Great Reset van het World Economic Forum mogelijk te maken, dienen alle kleine en middelgrote bedrijven failliet te zijn gegaan.

  De tweede kamer zou hier onderzoek naar moeten doen, maar aangezien een meerderheid lid is van de zelfde criminele partijen die de regering vormen, willen of durven ze dat niet.
  Daarom is de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie opgericht. Zij hebben intussen enkele tientallen verklaringen op video opgenomen met getuigen deskundigen. Van virologen en artsen tot horeca ondernemers, scholieren en leraren.
  Het is soms wat langdradig om te zien, maar wel interessant en zeer krachtig.

  https://bpoc2020.nl/https://www.youtube.com/channel/UCzBTOlq2SlV4TFYV1aaAuow/videos

  Ik wil niet negatief of pessimistisch zijn, maar denk niet dat de regering zomaar zal opstappen.
  Ik zie zelfs aanwijzingen dat ze de volgende verkiezingen van 17 maart 2021 van plan zijn te stelen door fraude met poststemmen en het tellen op een centrale lokatie, in plaats van op de individuele stembureaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.