Het beste komt nog!!!

Het beste komt nog!!! 

 

💥💥Goed lezen!💥💥

Het beste komt nog!!! Ik kwam dit bericht net tegen en dacht dat ik het moest delen, omdat er veel interessante informatie in zit. Ik probeer de laatste tijd weg te blijven van ‘opiniestukken’, omdat het moeilijk is om de legitimiteit van informatie te valideren. Het is duidelijk dat sommige data en tijden zijn verstreken …

Neem de huidige gebeurtenissen zoals u zich voelt, maar onthoud dit. Het is ons vaak duidelijk gemaakt. HET MOET ZO ZIJN EN HET BESTE KOMT NOG! Blijf sterk en heb vertrouwen Patriotten! 🙏 ❤

Het beste komt nog!!! Laatste INTEL-updates 01.20.2021
Vandaag wo 20 jan. “De illegale frauduleuze” inauguratie “van Joe Biden gebaseerd op het illegale frauduleuze stelen van de verkiezingen door Deep State + CCP-agenten + CIA + FBI die werken voor de Rockefeller & Rothschild-banksters, de Britse MI6 Deep State-agenten en met andere (Italiaans, Vaticaan, Spaans, Duits, Servisch, Iraans, Venezolaans, enz.)

Deep State-agenten; zijn disclaimer: zoals iedereen zou moeten weten, zijn niet alle mensen in deze agentschappen en organisaties slecht, maar hun leiderschap is het probleem geweest, zoals ze zijn grotendeels vrijmetselaars-pedo-satanisten die werken voor hun globalistische NWO-opperheren en het NWO World Economic Forum (WEF) 2030-plan, absoluut toegewijd aan een satanische communistische wereldregering die de VS, We-the-People, POTUS Trump en de Amerikaanse grondwet moet hebben UIT HUN MANIER om hun slechte doelen te bereiken.

Wees geduldig en bid tot nadat “Trump de EBS heeft geactiveerd, de staat van beleg heeft afgekondigd (openbaar gemaakt) en onder andere maatregelen, Trump en zijn team onmiddellijk kunnen

 

 

 

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Eén gedachte over & ldquo; Het beste komt nog!!! & rdquo;

  1. Weet je eigenlijk wel wat communisme is Didi? Lees er eens wat meer over. Nu heb je je mening uit de media die in het bezit zijn van degenen die jij terecht beschuldigt en aanvalt, geschreven door hun betaalde hulpjes die je ook terecht steeds aanvalt. Het communisme is juist het omgekeerde van wat nu heerst. Ze beseffen dat dit geschiedkundig ook hun doodgravers zijn en daarom vallen ze hen (ons, want daar hoor jij ook bij) zo aan. Lees mijn blog waar ik regelmatig hierover schrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.