Een belangrijke geschiedenis les

Een belangrijke geschiedenis lesEen korte, maar ZEER belangrijke “geschiedenis” -les.
Dit is veel groter dan Joe Biden en Donald Trump. .
In 1871 ging onze republiek failliet. Het Congres en de Senaat werden benaderd door de Rothschilds om de Verenigde Staten een lening te geven met één voorwaarde, en ze accepteerden. De Verenigde Staten moesten van een constitutionele republiek naar de Verenigde Staten van Amerika, Inc. gaan. Ja een bedrijf.
Rond 1901 moest de lening worden betaald en hadden de Verenigde Staten het geld niet om te betalen, dus gaven de wetgevers obligaties uit om de lening af te betalen. De Rothschilds kochten alle obligaties en annuleerden de lening.
De obligaties kwamen toen rond 1929 af. Ja, tijdens de Grote Depressie (toeval?). De Rothschilds waren het erover eens dat, in plaats van de Verenigde Staten weer onder de controle van Groot-Brittannië te plaatsen, ze een Panamese onderneming oprichtten die in hun bezit was (de ‘elite’ dwz de Deep State / Illuminati / Cabal / One World Order), de Federal Reserve genaamd.
De Europese Centrale Bank. De Federal Reserve is nooit een federaal agentschap geweest. Ze plaatsten de obligaties en aanvullende gelden in de Federal Reserve en lieten de Corporation, genaamd de United States of America Inc., geld lenen en rente betalen. Sindsdien hebben we bij hen schulden.
Verder veranderde president Franklin Roosevelt de inauguratiedatum van 4 maart in 20 januari, zodat de ‘elite’ het verkiezingsproces zou kunnen versnellen en controleren, waardoor de tijd die nodig is om ‘afwijkingen’ van de verkiezingen ’aan te vechten, wordt verkort.

Belangrijk

BELANGRIJK: Zij, de ‘elite’ rijken (Rothschilds, Rockefellers, Soros, Bushes, Clintons en verschillende andere families) controleren alle landen via onze eigen CIA en FBI. Ze financieren beide kanten van alle oorlogen en worden er rijk van. Ze coördineerden de Twin Towers-aanval en alle andere ‘terroristische’ aanslagen met valse vlag. Waarom? Goud. Geld. Olie. VERMOGEN. CONTROLE.
In 1955 gingen de Verenigde Staten bijna failliet vanwege rentebetalingen. Toen John F.Kennedy president werd, wist hij van de corruptie en beloofde hij de CIA (destijds onder George HW Bush en de Federal Reserve) te vernietigen en de Verenigde Staten terug te geven naar een door goud en zilver gedekte valuta in plaats van gecontroleerd door de Federal Reserve en de rijke ‘elite’. George HW Bush coördineerde de moord op president Kennedy met behulp van de CIA.
Op dat moment in 1963 was er een groep van ongeveer 200 militaire generaals die van president Kennedy hielden, die de waarheid kenden en die beloofden nooit toe te staan ​​dat de ‘elite’ volledige controle zou krijgen. Hun doel was om ons land terug te brengen naar een constitutionele republiek.
Het probleem is om een ​​president te krijgen die niet corrupt was en die werd gekocht door het communistische China en het geld van de ‘elite’. DE MEESTE mensen in het Congres, in de Senaat, bij het Hooggerechtshof en bij de FBI en CIA waren allemaal corrupt en zijn dat nog steeds. De generaals moesten EEN president krijgen die niet werd gekocht / gecontroleerd.

2016

In 2016 stapte Donald J. Trump, na jaren van ‘achter de schermen’ planning, naar voren. Donald J. Trump was niemand iets verschuldigd. Hij houdt van Amerika, en hij kon / kan niet gekocht worden.
De generaals namen Donald J. Trump / president Trump onder hun hoede en zetten het plan voort om onze corrupte regering te vernietigen en alle verraders in de gevangenis te zetten of ze te laten executeren wegens verraad.
Daarom ondertekende president Trump in 2018 de Executive Order inzake fraude bij buitenlandse verkiezingen. Hij stopte $ 200 miljoen in Gitmo om het uit te breiden tot vijf keer zo groot en in 2020 herstelde hij de federale doodstraf. Hij wist dat corruptie en fraude zouden plaatsvinden. De militaire inlichtingendienst en president Trump zagen alle fraude / misdaad gebeuren, inclusief de run-offs in Georgië.
Beide huizen van het Congres kregen beëdigde verklaringen van de man in Rome die de stemmen van Trump in Biden veranderde, evenals een beëdigde verklaring van de Italiaanse regering. Na hoorzittingen legde deze man een beëdigde verklaring van de regering af waarin hij ons leger en de president vertelde hoe het precies was gebeurd en dat Obama $ 400 miljoen had genomen van de $ 1,5 miljard die Obama naar Iran had gestuurd en het op een rekening bij de Vaticaanse bank had gezet om te gebruiken voor Trump uit te schakelen vanaf de eerste dag van zijn presidentschap.

Trump

Deze ‘elite’-mensen weten dat zolang Donald Trump president is, ze allemaal zullen sterven of naar de gevangenis gaan vanwege hun verraad, corruptie, diefstal van Amerikaanse belastingdollars, verkiezingsfraude, verkoop van Amerika, misdaden tegen de menselijkheid en het vermoorden van Amerikanen. burgers op 9/11 om oorlog te voeren om Husseins goud, zilver, olie en Amerikaans geld te krijgen.
Bovendien zouden ze Halliburton gebruiken om te herbouwen, waarin de Bushes en Cheney “investeerders” waren.
President Trump was de eerste president die EERST voor Amerika was. Hij werkte om ons energie-, voedsel- en productieonafhankelijk te maken, zodat we niet afhankelijk zouden zijn van enig ander land als hij ons weghaalde van de Centrale Bank. Uiteindelijk heeft het communistische China onze politici, banken, land en productie gekocht om het communisme in te luiden. Joe Biden is daar een integraal onderdeel van.
Dit is een nieuw begin of het einde van Amerika als vrij land. Maskers, reisbeperkingen, lockdowns, bedrijfssluitingen, een geplande ziekte om vaccins af te dwingen – dit is een oorlog van GOED versus KWAAD. Dit is Wereldoorlog III. We zijn nog een dag verwijderd om ons land voor altijd te verliezen.
President Trump en zijn team van naaste adviseurs (doorgelicht in de afgelopen vier jaar) hebben dit allemaal gepland. We zijn er 99% zeker van dat Joe Biden samen met minstens 90 procent van onze regering naar de gevangenis zal gaan. Bekijk alle bewegingen van ons leger, communicatie afgesneden en mensen verdwijnen.

Trump zal opnieuw president worden

President Trump zal opnieuw president zijn, zal vrijheid inluiden en zal de Federal Reserve, de pedofiele ring, de communistische slavernij en nog veel meer vernietigen.
Nog een ding . .President Trump zal op 20 januari niet worden ingehuldigd. De oorspronkelijke grondwet riep 4 maart op als de inauguratiedatum om tijd te geven om eventuele problemen met de verkiezingen te verifiëren. Dat gezegd hebbende, zal Trump de eerste gekozen president van de nieuwe constitutionele republiek zijn, de 19e president van de herstelde constitutionele republiek. Dit zal dus geen heropening zijn.
(Overgenomen van James Woodley, gedeeld door Lori Schram, bewerkt door Patty Junek)
zie dit !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.