Satanische Nederlandse koninklijke familie geëxecuteerd: Pentagon bronnen

 

Vertaald van satanic dutch royal family executed

www.benjaminfulford.net

Benjamin Fulford 28 september 2020

Satanische Nederlandse koninklijke familie geëxecuteerd: Pentagon bronnen
AMSTERDAM, NETHERLANDS – APRIL 30: Princess Beatrix of the Netherlands (L) and Queen Maxima (R) appear on the balcony of the Royal Palace to greet the public after her abdication and ahead of the Inauguration of King Willem Alexander of The Netherlands on April 30, 2013 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Volgens bronnen bij het Pentagon zijn de nazi-Nederlandse koninklijke familie en de Nederlandse premier Mark Rutte geëxecuteerd. Deze informatie is niet onafhankelijk geverifieerd op het moment dat dit rapport live ging. De bronnen waren in het verleden echter altijd betrouwbaar. Dit was het bericht dat we ontvingen:

“De Nederlandse pedo cabal onder leiding van koningin Beatrix, de Royals en premier Mark Rutte is mogelijk beëindigd door Amerikaanse troepen.”

Dit werd gedaan om “Afrikaanse immigratie te stoppen, MH17 en misdaden tegen de menselijkheid aan het licht te brengen”. De bronnen voegen eraan toe dat de hoofdstad van de Europese Unie, Brussel, onder Amerikaanse militaire bezetting staat om de diepe staat van de EU te zuiveren.

De militaire bezetting van België en Nederland en de executie van hun eliteklasse hebben lang op zich laten wachten. Dit geldt niet alleen in België en Nederland, maar ook in de VS, Engeland en Canada, enz. Dit zijn mensen die al millennia op industriële schaal kinderen martelen en vermoorden.

Heb je moeite om dat te geloven? Bekijk dan de zaak van Marc Dutroux in België die door meerdere rechtszaken is bewezen. https://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Dutroux

Hier is een korte samenvatting die is overgenomen uit een artikel hierover, dat te vinden is op de volgende link:  https://cwasu.org/wp-content/uploads/2016/07/Confronting-An-Atrocity.pdf?fbclid = IwAR1iFppDKV9fKTovmv9zLfWBQduNSavsSNA4_4fuavxF6Y5u0n8tB7JfI60

”Dutroux werd tweemaal veroordeeld voor het ontvoeren en verkrachten van minderjarige kinderen. De eerste keer was in 1989. De tweede keer vond plaats in 1996. Hij zat slechts 3,5 jaar van zijn eerste straf van 13 jaar uit en minder dan 10 jaar later werd hij veroordeeld voor ontvoering, marteling en misbruik van slachtoffers. hen tot het punt van dood.

 

Zieke wereld waar we in leven

 

Niet alleen financierde de politieke elite zijn inspanningen, ze deden ook specifieke verzoeken aan hem. Soms vroegen ze om specifieke soorten kinderen (ze werden ‘feestgunsten’ genoemd en hij werd gevraagd kinderen van een bepaalde leeftijd, geslacht, ras te bevallen). Soms vroegen ze om specifieke middelen om de kinderen te martelen om hun verlangens te vervullen (orgieën, satanische rituelen met offers, martelspellen).

En soms vroegen ze hem om bepaalde invloedrijke mensen die zich met deze daden bezighielden te filmen, voor later gebruik als chantage.

Hij beweerde dat veel van zijn klanten en financiers wereldleiders waren. Dit was geen verbeelding, want hij woonde in België, waar het hoofdkwartier van de EU en de NAVO was gevestigd.

Tijdens zijn proces zouden al snel getuigen en slachtoffers naar voren komen, die zaken als “zwarte missen” beschrijven, waarbij kinderen en volwassenen offers brengen voor waarnemers en deelnemers, waaronder prominente politici en figuren.

Ze beschreven ook “jachtpartijen” waar elites naakte kinderen loslieten in het bos om zich te verstoppen, zodat de elites zelf hen konden opjagen en afslachten. Veel van de verhalen van slachtoffers bevatten zoveel overeenkomsten dat ze onmogelijk te ontkennen waren. Zo werden de jachtpartijen vaak gehouden in kastelen, waar slachtoffers niet konden ontsnappen en voor het publiek verborgen waren. Degenen die niet werden gedood tijdens de jacht, werden meestal achtervolgd en verscheurd / gedood door Dobermanns. ”

Dit alles werd openbaar gemaakt tijdens een rechtszaak in 2004. Waarom werd het niet gedekt door de New York Times, CNN, enz.?

http://archive.is/SFRGD

http://archive.is/jxiLV#selection-3715.53-3715.70

http://archive.is/Evfkk#selection-2115.96-2115.114

https://www.euronews.com/amp/2019/10/27/explainer-paedophile-marc-dutroux-and-the-horror-case-that-united-a-divided-belgium

https://www.theguardian.com/world/2002/may/05/dutroux.featuresreview?fbclid=IwAR1dkHQCU0cJnwn2AehQlMHozh0JHaFpFQwlYunS7pVrdg_zZPLUrWZuplc

https://topdocumentaryfilms.com/marc-dutroux-monster-belgium/?fbclid=IwAR1wzBu_NVW9fNrRVUtqp3DrXjw_hru6PlI2qZoNqh_TphyXbRB07UJUT-0

 

Ondertussen werd in New York een faciliteit voor het oogsten van kindermarteling en adrenochromen op 720 Fifth Avenue opgepakt en werden volgens bronnen van het Pentagon honderden gemartelde kinderen gered. Dit is net iets verderop in de straat van Jared Kushner’s 666 5 th  Avenue-merk van de beest injecteerbare microchipfabriek.

De kinderen in deze faciliteit werden vanaf 3 jaar vastgehouden en herhaaldelijk gemarteld en verkracht om adrenochroom te oogsten. Ze werden vermoord toen ze de puberteit bereikten. De ingang van deze faciliteit was vermomd als een “Abercrombie and Fitch Kids” -winkel als dekmantel voor kinderen die werden binnengebracht.

De onderstaande link is een lijst met de kinderen, de naam van het betrokken bedrijf, enz.  Https://web.archive.org/web/20200924225717/https://site-891171.mozfiles.com/files/891171/Adrenochrome04082020 .pdf

Het feit dat Google, Facebook, enz. Hier niet naar linken, spreekt boekdelen over wie deze bedrijven echt controleert. Wees gerust, het leiderschap van deze bedrijven zal binnenkort worden opgepakt als het nog niet is gebeurd.

De voortdurende vernietiging van deze satanische cabal heeft geleid tot een aantal serieuze intriges in het Vaticaan waarbij onder meer paus Franciscus en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo betrokken waren.

Volgens bronnen van P3 Vrijmetselaar probeerde Pompeo de paus te bevelen …

 

Lees meer op Truth11.com

 

Hier beelden wat er daadwerkelijk gebeurd waar de elites mee bezig zijn, kijk deze beelden niet voor het slapen gaan..

 

Abonneer je nu via email op nieuwe berichten

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
16 gedachte over “Satanische Nederlandse koninklijke familie geëxecuteerd: Pentagon bronnen”
 1. De Q bronnen geven informatie van werkelijke misstanden en onrecht, maar mengen dit vervolgens met onzin en misinformatie. Om zo goedbedoelende mensen op een dwaalspoor te zetten.

  Heb je gehoord van de vrouw die op 6 januari in Washington DC was?
  Trump had zijn supporters opgeroepen om massaal daar heen te gaan en te laten zie hoeveel mensen hem steunen.
  Dat waren er ongeveer een miljoen.
  Helaas had deze vrouw van Q gehoord dat Trump wilde dat ze het regeringsgebouw gingen bezetten. Dat was niet waar, maar zij was andere mensen naar binnen gevolgd, en werd toen door de beveiliging doodgeschoten.

  De andere mensen bleken later linkse activisten te zijn die zich als Trump supporters verkleed hadden.

  Ik zou het heel erg vinden als mensen die verdacht worden van kindermisbruik zomaar geëxecuteerd zouden worden.
  Ook zij hebben recht op een eerlijk proces, vooral omdat we eerst zeker moeten weten of ze wel echt schuldig zijn.
  Ze kunnen dan met hun bekentenis ook nog mede misdadigers aanwijzen.

  1. Ashley Babbit is niet dood.
   Crisis acteur.
   100% zeker.
   Info van gepensioneerd Police Officer.
   (ze was ingehuurd) 😲😇

   MvG 🖐️

 2. Het artikel dat schrijft dat Rutte zou zijn geëxecuteerd heeft de datum 28 september 2020.

  Hier is een video van 18 december 2020, bijna drie maanden later, waarin Tinus Koops kritische vragen stelde aan Rutte.

  Didi, je plaatst dit artikel op 3 januari.
  Had je niet gezien dat Mark Rutte intussen nog volop in beeld is geweest in de tweede kamer en in persconferenties?

   1. Ik zou niet weten of Rutte een kloon is, want ik heb geen idee hoe ik dat zou kunnen uitsluiten of bevestigen, maar als de kloon net zo’n leugenaar is als het origineel dan maakt het weinig uit.
    Het beleid is er in ieder geval niet beter door geworden.

    Zie jij aanwijzingen die suggeren dat hij een kloon zou zijn?

     1. Kijk YouTube, bart van wel.
      Een gappie waar ik mee ik in Alphen aan den rijn in iso heb gezeten en zijn we naar de ppc in Scheveningen overgeplaatst.
      Ik zou waanideeën hebben ,psychose, zelfmoordneigingen , politieke ongewenste ideologieën
      fvd, extreem geweldadig etc.bull shit Bart is in zijn jeugd misbruikt door Demmink en zijn pedo elite tuig.
      Bart van wel heeft als kleine jonge met de prinsjes gespeeld.
      Rolodex zaak , Demmink , Teeven , koningshuis, jeugdzorg, Italiaanse maffia etc etc

     2. Klopt het is echt krankzinnig in wat voor wereld we leven en dat de elites de grootste criminelen op deze aarde zijn.
      Duurt niet lang meer en iedereen zal de waarheid zien waarin we in geleefd hebben..

   2. Wat je zegt kon weleens kloppen…het is ongelovelijk maar ik vrees wel dat het waar is.
    Kan ik me abboneren op jou site zodat ik meer van dit soort dingen kan lezen en zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.