De vreselijke wereld waar we nu in leven

De vreselijke wereld waar we nu in levenWat een vreselijke wereld leven we in. Mensen die zo angstig zijn voor een virus die al vele jaren bestaat,. Er geen oversterfte is afgelopen jaar, dus het eigenlijk gewoon normale cijfers zijn. Er zijn helaas ieder jaar wel mensen die overlijden aan de griep en de meeste zijn 80 jaar of ouder en vaak al vele gezondheidsklachten hebben. De media en het kabinet iedereen zo hersenspoelen dat ze allemaal denken dat het vaccin hun redmiddel is. Het vaccin van Bill gates af komt en die jaren al aangeeft dat de wereld overbevolkt is en die je nu zou moeten redden met een vaccin? Denk na!! Mensen vallen nu met bosjes dood neer door het vaccin en de media houdt alles stil!!! Media is het virus en het kabinet zijn de ergste criminelen die er bestaan!!!
Artsen die moeten liegen, en die daar flink voor betaald zijn, dus zo zie je dat artsen alleen maar aan geld denken dat om hun patiënten.
Steeds meer vrijheid wordt er van ons afgenomen. Een alcoholverbod en avondklok was net als de 2de wereldoorlog!! Sta op voor je vrijheid!!! Dit draait totaal niet om corona, maar om MACHT!
Je hoort soms dat mensen kort na het vaccin zijn gestorven en dan geven ze aan dat ze onderliggend lijden hadden.
Toen mensen overlijden voor het vaccin was het corona, en geen onderliggend lijden wat ze aangeven en nu geven ze aan dat mensen die nu overlijden door het vaccin dat ze al andere ziektes hadden!!!
Het duurt niet lang meer gelukkig en dan zullen alle corrupte mensen van de elites weg zijn. Politici, dokters, verpleegkundige, directeuren, iedereen die meegewerkt heeft met de hoax zal een flinke straf krijgen.  Wat de straf precies is daar duf ik geen uitspraak over te doen.

Klonen

Vele zijn al klonen wat je ziet, de echte persoon ligt vaak al onder 6 planken in de grond, alleen de klonen moeten nog worden uitgeschakeld en dat zal nu snel gaan gebeuren. Klonen kunnen ze al sinds 1938 en dat gebeurd op grote schalen al!
Deze hele maand februari wordt heel spannend voor iedereen!
Het zal ook zwaar worden, maar daarna is de wereld zo mooi waarin we terecht gaan komen

Artsen en verpleegkundigen die de Covid-19 # DNA-veranderende injectie geven💉☠️ zullen worden beproefd als oorlogsmisdadigers!!  –

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
Een gedachte over “De vreselijke wereld waar we nu in leven”
 1. 01:27 [..], but if you’re not one of those people, you will be part of the group that’s targeted for mass culling.

  In de video wordt het Engelse ‘culling’ vertaald naar ‘opgeroepen’, maar dat had ‘geruimd’ moeten zijn.

  “For livestock and wildlife, culling often refers to the act of killing removed animals based on their individual characteristics”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Culling

  “Ruimen is het op grote schaal afmaken, afvoeren en vernietigen van vee[..]”
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ruimen_(vee)

  Er worden al jaren genetisch gemanipuleerde virussen verspreid via griep vaccins.
  Dat is het gevaarlijkst voor de mensen die de injecties krijgen, maar ze kunnen ook anderen besmetten.

  Wat kunnen we zelf doen om infecties te voorkomen.
  Zink komt vooral veel voor in dierlijke producten. Het blokkeert de vermenigvuldiging van ziektekiemen. Eet veel vlees, vis, eieren en/of zuivel om genoeg zink binnen te krijgen.
  Vitamine C wordt door witte bloedcellen gebruikt om infecies te bestrijden. Het komt vooral voor in verse groenten en fruit. Hoewel een dieet van alleen dierlijke producten maar weinig vitamine C bevat, kan dit toch genoeg zijn, omdat de behoefte sterkt terug neemt, vanwege het lage gehalte aan suikers en andere koolhydraten. Het eten van veel koolhydraten verhoogt de behoefte aan vitamine C.
  Vitamine D3 is onmisbaar voor een goede weerstand. Het zit in dierlijke vetten. We kunnen het in de lente en zomer zelf aanmaken onder invloed van zonlicht. Ga lekker de natuur in. Daar is meer zuurstof en de lucht is schoner.

  De wereldgezondheidsorganisatie (WHO) adviseert om weinig dierlijke producten en veel graan te eten. Dit advies wordt overgenomen door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het voedingscentrum. Zo komt het bij diëtisten terecht.
  Wie dit advies volgt, loopt een groot risico om te weinig zink en vitamine D3 binnen te krijgen en daarnaast te veel koolhydraten te eten, waardoor de behoeft aan vitamine C groter wordt. Door te veel suiker te eten wordt het immuunsysteem verzwakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.