Ze komen eraan!

 

ze komen eraanZe komen eraan. Militaire zijn onderweg. Deze dagen staat er heel veel wereldwijd te gebeuren. Mensen zullen schrikken en bang zijn, maar de wakkere mensen, ook wel de wappies genoemd, zullen alle slapers op moeten vangen.

Sommige slapers zal ik opvangen, maar er zijn er ook een aantal die ik flink laat barsten, die mi aangevallen hebben paar weken geleden dat ik gewoon de chinees bij mij om de hoek in moest rennen, anders was ik flink in  elkaar geslagen door een buurman van de flat naast mij.  Het enige wat ik wil dat iedereen weet wat er daadwerkelijk gaande is. Er zijn ook mensen die geen contact meer willen en geven aan dat ik niet meer bij de familie pas, prima, ik heb ze eerder ook niet gehad, dus ik vindt het allemaal goed. Heb nieuwe mensen leren kennen, die het zelfde als mij denken en op een of andere manier accepteer je dat.

Nu zullen ze allemaal inzien dat wij als wappies al die tijd gelijk hebben gehad, daarom blijf ik ook echt een trotse complotgekkie.

De militaire zullen de slechte mensen oppakken. De meeste mensen hoeven niet bang te zijn.

 

De wereld wordt zo mooi

 

Hier zullen ze 10 dagen nodig voor hebben en dan zullen de militaire weer weg zijn, en dan kunnen we in vrijheid leven! We krijgen een hele mooie toekomst en armoede zal niet meer zijn.

Heel veel vaste lasten zullen verdwijnen en we zullen geen inkomstenbelasting meer te hoeven betalen, we zullen geen slaaf meer te hoeven zijn van de overheid.

De overheid heeft namelijk zoveel geld van ons allemaal gestolen waar wij allemaal recht op hebben. zie mijn artikel in de blauwe balk (trust) Hierin heb ik de links en de formulieren ervoor op mijn site gezet. Je bent rijker dan je denkt namelijk.

Ik ga dit jaar of volgend jaar een wereldreis maken, ik ga de wereld ontdekken hoe mooi die zal zijn..  Ik heb er echt zoveel zin in..

 

Lees meer info op mijn facebook

 

Sluit je ogen en luister aandachtig naar Bob Joyce (elvis).  😉 Voel je wat er binnenkort komt?
Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.