Waar was jij ?

 

Waar was jij ? Over een jaar of 10/20 en je hebt kinderen en kleinkinderen en die je gaan vragen wat deed jij toen de oorlog er was? Ik kan mijn kinderen aangeven dat ik voor onze vrijheid heb gevochten. Kan jij dat je kinderen ook zeggen?

Vele slapers helaas denken dat we een tegen een gemene virus vechten, maar in tegendeel vechten we tegen de criminelen bende van de elites, die ons allemaal willen vermoorden, daar zijn ze op uit, de wereld is volgens Bill Gates overvol en wil daarom de wereldbevolking verkleinen.  Mondkapjes zijn er om je monddood te maken en die je juist ziek maken.

De echte pandemie is kinderhandel en mensenhandel. De wereldleiders zijn echt de grootste criminelen en die betalen de media. De grote leiders bepalen wat er op de media komt. Zo worden we vele jaren al voorgelogen met wat er daadwerkelijk in de wereld gebeurd!

Het coronavirus wordt gepresenteerd als een gevaarlijk virus. Als het zo gevaarlijk is en zo besmettelijk dan zou je continu toch ambulances moeten horen. Die hoor je niet continu. Ook de meeste mensen is het virus ongevaarlijk. 99.98 procent krijg milde klachten dus niet gevaarlijk! moeten we voor die 0,02 procent alles stil leggen?

De verwijderde documentaire

waar was jijBill Gates wordt alles van aangenomen en die heeft nooit in de zorg gewerkt want die werkte bij Microsoft. Hieronder de verwijderde documentaire over Bill Gates, die jou wilt redden met een vaccin? The great reset daar zijn ze mee bezig. Zoek maar eens op event201, agenda21 agenda2030. Zo zie je waar ze daadwerkelijk mee bezig zijn!

Mensen uitmoorden, dat is waar ze mee bezig zijn! We worden letterlijk ziek gemaakt, tot aan de dood aan toe. Genocide dat is waar ze mee bezig zijn met die vaccins.  Ik probeer zoveel mensen te waarschuwen voor het vaccin dat ze het niet moeten gaan nemen, want ze zullen snel overlijden na het vaccin. Vele zien mij als gek en geloven mij niet en zullen het vaccin toch nemen!

 

Vaccinaties zijn massamoord

 

Waar was jij ?

Zie wat je in laat spuiten?? Denk na mensen, laat je niet vaccineren!

Of denk jij dat dit normaal is dat ze cellijnen gebruiken van geaborteerde baby’s!

en het Adenovirus van een chimpansee?

Het staat letterlijk in de bijsluiter die ze eerst als staatsgeheim wilde hebben en er zitten ook nanodeeltjes in wat nog nooit eerder is gebeurd met vaccins en dat wil jij in je laten spuiten. Vaccins duren vaak jaren en deze is binnen een paar maanden gemaakt en wat is de schade op latere leeftijd als je het vaccin hebt gehad, dit is nog niet onderzocht.  Het vaccin is niet eens goed gekeurd! Bel naar het pfizer bedrijf en ze geven aan dat het NIET GOED GEKEURD VACCIN IS!

 

 

 

waar was jij ?Wanneer is het voor jou genoeg met die maatregelen? Hoelang laat jij je nog voorliegen door het kabinet en media?  Wanneer sta jij op voor je vrijheid? Het is hoog tijd dat jij ook wakker wordt en opstaat en laat zien van hier en niet verder. Ook jou hebben ze bedonderd en bestolen van je vrijheid en je geld! Heel veel geld hebben ze bestolen van iedereen. Dit gaat niet even om een paar honderd euro, maar ik spreek over miljoenen die ze bestolen hebben van de mensen! Heb jij namelijk op je 18de verjaardag 1,5 miljoen ontvangen? Waarschijnlijk niet, ik ook niet. Dit is afkomstig van je geboorte trust, net als die kinderen van koningshuis Zo zou Amalia als ze 18 zou worden 1,5 miljoen krijgen, dat komt van haar geboortetrust af. Wij hebben ook een geboortetrust en die kun je activeren.

Ik heb ook voor jou en jou kinderen en klein kinderen gevochten voor onze vrijheid! politie die tegen de burgers keert. Het is echt triest om te zien, hoe de politie nu tegen de burgers zijn gekeerd.

Grappenhaus die nu je ook verbiedt na 21 uur op je balkon of in je eigen tuin, hoe krankzinnig moet het voor jou nog worden!

Mensen die geen uitweg meer vinden door deze maatregelen!

 

Ook de mondkapjes zijn niet goed voor onze gezondheid, ze worden op de verkeerde manier gedragen. Vele dragen hem onder hun kin en doen hem in hun broekzak en dan weer op en dan weer af en het zelfde mondkapje gaat weer in de broekzak.  Mensen zullen juist bacteriële infecties in de longen krijgen doordat die stofdeeltjes in de longen terecht komen.

Veel mensen die geen uitweg meer zien, en zelfmoord plegen. Zelfs jonge kinderen die dit al aangeven, hoelang moet dit nog duren mensen! Mensen die juist meer psychische klachten krijgen en andere ziektes die te laat worden ontdekt en dan nog niet eens geholpen worden vanwege dat een griepje voorrang heeft.

Dit heet mensen vermoorden! Ze zijn bezig met massamoord!!!

Dit moet stoppen mensen! Sta op en laat zien dat het genoeg is met die maatregelen!

Stop deze massamoord nu!!! Het is genoeg mensen!!!

 

 

 

Ik ben strijdbaar voor onze vrijheid

 

waar was jij ? Vele demonstraties heb ik bijgewoond omdat ik inzie wat er gaande is, en de wereld die geleid wordt door de elites de ergste criminelen zijn en ik al aan aantal jaren strijdbaar ben. Het begon allemaal al met de gele hesjes waar ik mee demonstreerde, ook wij werden toen al uitgemaakt voor gekken, want ze willen namelijk niet dat nog meer mensen gaan strijden, dus maken ze ons zwart in de media. De media wordt namelijk betaald door de elites.

De NPO ontvangt jaarlijks 830 miljoen euro van de overheid, dus die krijgen flink betaald dus de elites bepalen wat er wordt gezegd in de media, dus journalisten hebben geen vrijheid met wat ze moeten vertellen, ze leren al bij de opleiding dat ze alles moeten verdraaien. (heb ik van iemand gehoord die opleiding deed)

waar was jij ? Vele demo’s van de gele hesjes bijgewoond door het hele land heen, en dan zie je mensen op twitter die dat allemaal gestoord vinden en lachen erom, maar zien niet in dat we ook voor hun opstaan! Nu ook met corona waanzin mensen vinden het maar normaal dat we steeds meer vrijheid kwijt raken. Straks mag je helemaal niks meer en mensen blijven denken dat het om het virus gaat..

Jarenlang ben ik depressief geweest en in 2018 is het de goeie kant op gegaan en waarschijnlijk is dat mede gekomen dat ik mijn achternaam terug heb van mijn biologische vader. Dat heeft mij echt goed gedaan. Ik moest ook hiervoor dus wakker worden wat er gaande is in de wereld en dat dat op zijn eind is.

We zitten in 3 verschillende oorlogen op dit moment

De kinderhandel en mensenhandel is op zijn eind dankzij Trump. Trump is wereldwijd hier mee bezig om dit allemaal te stoppen. We zitten eigenlijk in 3 wereldoorlogen te gelijk. Een ondergrondse oorlog, een burgeroorlog en een spirituele oorlog.

Dit is wel het einde van 3 oorlogen!

Het licht gaat winnen en we zijn er bijna!

Er zijn al heel wat arrestaties verricht al in Amerika en andere landen en ook hier in Nederland.

Zo is het koningshuis al opgeruimd. Het klinkt naar, maar dit is echt zo. Zie op mijn blog het artikel erover.

Is toch raar dat ineens ook Andre van Duin op de dodenherdenking gaat spreken en niet het koningshuis? Het koningshuis is al opgeruimd, omdat hun ook vreselijke dingen hebben gedaan.

Hier de lijst van vele arrestaties en ja ook vele zangers, zangeressen acteurs ect. Vele geloven dit niet, maar dit is echt gaande. Wat je nu van hun ziet zijn de klonen, of acteurs die hun nadoen.

Lijst arrestaties 1

 

Nederland

 

Ook hier in Nederland zullen vele bekende mensen opgepakt worden, waarvan je het niet zou verwachten dat hun ook bij het zooitje horen die vreselijke dingen doen bij kinderen. Het is echt vreselijk.

Zie zelf maar eens hier wat er gaande is: Lees hier over de pizzagate. Arrestaties en executies

De afgelopen maanden heb ik veel onderzoek gedaan, en vele beelden zijn echt afschuwelijk wat ik gezien heb. Ik kan er niet bij dat er zoveel slechte mensen zijn die hieraan mee doen!!

Trots op president Trump die zo zwart gemaakt wordt door de vreselijke media wereldwijd en hij echt een super president is die er voor de mensen zijn. Hij geeft niet op! Hij weet dat straks iedereen de waarheid gaat zien en dat iedereen hem ook als een geweldige president gaat zien.

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.