HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN VERKOOP 98.000 KINDEREN VOOR OCCULTURELE OFFERS EN AAN “LIEFDE KINDEREN”

 

HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN VERKOOP 98.000 KINDEREN VOOR OCCULTURELE OFFERS EN AAN "LIEFDE KINDEREN"Naar schatting verdwijnen elk jaar ongeveer 8 miljoen kinderen van de aarde, inclusief weggelopen en ontvoerde kinderen. Het is bekend dat veel vermiste kinderen slaven zijn van kinderprostitutie, pedofilie, dwangarbeid, orgaanoogst en als soldaten dienen in vele oorlogen over de hele wereld (voornamelijk Afrika).

De vraag is – waar gaan onze kinderen heen? In haar rapport van februari 2018 meldde ICMEC een toename van 40% in het aantal meldingen van vermiste kinderen.  Een Britse studie toont een verbazingwekkende toename van 88% in de afgelopen tien jaar.

 

Humanitaire organisaties stelen systematisch kinderen om een ​​chip programma te implementeren

 

‘Onze kinderen zijn gestolen uit het kraamkliniek in Rijeka en verkocht aan vermogende stellen in het buitenland”, zeggen twee moeders die zijn bevallen van gezonde jongens.

Nadat een van hen een gezonde jongen had gebaard, waren alle sporen van het kind verloren. De vader kreeg te horen dat het goed met het kind en de vrouw ging. Dezelfde avond liet de verpleegster de moeder weten dat de baby ziek was en door een arts werd onderzocht, maar ze zei niet wat er aan de hand was. De volgende ochtend kreeg ze te horen dat hij die nacht was overleden.

Ze legden niet uit waarom de baby stierf. De arts die beviel, zei dat het lichaam al pathologische onderzoeken had ondergaan. De vader ging de patholoog vragen om afscheid te nemen van zijn zoon, maar het lichaam was verdwenen. De dokter vertelde hen toen dat ze de baby al naar het mortuarium hadden gebracht. Ze gingen naar de begraafplaats en zagen een zakdoek en een kruis met de naam van hun zoon erop, maar niemand kon bevestigen dat hun kind daar begraven was. De ouders hebben van het ziekenhuis geen geboorteakte, ontslagverklaring of zelfs overlijdensakte ontvangen. Ze betaalden een rechercheur die ontdekte dat de ziekenhuisgegevens waren vervalst.

De tweede moeder werd tijdens de bevalling in het ziekenhuis opgenomen. Na het onderzoek vertelden de doktoren haar dat de baby in de baarmoeder was overleden. Bij de geboorte waren er maar twee doktoren. Geen verpleegsters of ander personeel. Maar de moeder voelde de baby de hele tijd bewegen in haar baarmoeder en na de bevalling vroeg ze de dokter specifiek om haar de baby te laten zien. Ze lieten haar zien voordat ze flauwviel. Toen ze wakker werd, vroeg de moeder opnieuw naar het lichaam van de baby. ‘S Morgens kreeg de vader te horen dat de placenta het kind had gewurgd en dat hij door het ziekenhuis was begraven. Het lichaam was weg, ze kregen nepdocumenten van het ziekenhuis,

 

Kinderen kopen vooral pedofielen! De prijzen variëren van 15.000 tot 40.000 euro .

 

In Servië, de ouders  het opzetten van een  internet station  www.kradjabeba.org gewijd aan  vermiste kinderen,   die vertelt   over de verdwijning van kinderen uit   moederschap huizen in Servië. Vorig jaar werd in Spanje een bende dokters, priesters en nonnen ontdekt die meer dan 30.000 kinderen van hun ouders hadden gestolen.

“Mijn hele leven wist ik dat er iets mis was, ik was niet een van hen. Iedereen in mijn Deense familie had blauwe ogen, ik had zwarte ogen. Na verloop van tijd vertelde “mama” me wat ze al jaren voor me verborgen hadden gehouden. Ze kochten me voor 20.000 mark bij het Social Work Center. “

dit is het schokkende verhaal van Anders Olsen, die in Kopenhagen woont en eigenlijk in Vojvodina is geboren. Een extra schok voor Anders kwam toen zijn Deense ouders hem vertelden dat de zus met wie hij opgroeide eigenlijk een kind was dat in Servië was geboren.

Ze  maken allebei deel uit van een “leger” van 10.000 kinderen van wie de ouders in Servië veertig jaar lang te horen hebben gekregen dat hun kinderen stierven onmiddellijk nadat ze in kraamklinieken waren geboren toen ze werden verkocht en geadopteerd. Baby’s die bij andere ouders een thuis hebben gevonden, kunnen ook ‘gelukkige’ kinderen worden genoemd, verwijzend naar de tienduizenden van hen die zijn verkracht en geofferd in oude rituelen om de duistere goden te eren. Sociale diensten, griffiers, sommige doktoren en sommige hogere politiediensten zijn het meest betrokken bij neonatale diefstal.

Het patroon is grotendeels hetzelfde. Na een paar dagen werden de kinderen dood verklaard, en in bijna 99% van de gevallen konden de ouders het overleden kind niet zien met de verklaring dat ze mogelijk een verwonding hadden die hun volgende zwangerschap zou kunnen beïnvloeden.

Een van de ouders van het gestolen kind, Damir Majstorović, beschuldigde rechtstreeks en met het bewijsmateriaal de koninklijke familie der Nederlanden onder vermelding van de namen en foto’s van degenen die betrokken waren bij de ontvoeringen waarbij de kinderen omkwamen.  De aanklacht betreft 98.000 gestolen baby’s en kinderen. Het bevestigt alleen maar dat het een zeer goed georganiseerde procedure is.

 

Kinderhandel en mensenhandel

 

Ondanks de technologische vooruitgang en de inspanningen van veel organisaties, wetgeving en internationale samenwerking, neemt het aantal vermiste kinderen en het aantal misbruikte kinderen toe. Ondanks officiële afwijzing zijn kinderen ook het slachtoffer van internationale mensenhandel. Deze mensenhandel is ook georganiseerde misdaad, aangezien er meer mensen bij betrokken zijn, bv. B. Agenten die orgaandonoren zoeken, medisch personeel, gezondheidswerkers, orgaanbanken en anderen.

Het Mexicaanse drugskartel, symbolisch bekend als de “Tempeliers”, werd beschuldigd van het gebruik van kannibalistische rituelen waarbij ze en zuigelingen offerden tijdens een inwijdingsritueel.  De overleden kartelleider Nazario Moreno beval persoonlijk de nieuwe leden om hun loyaliteit te bewijzen door menselijke organen te consumeren. De Mexicaanse staatsgezant Alfredo Castillo zei dat ingewijden een mensenhart moeten eten, wat werd bevestigd bij het ondervragen van de gearresteerde leden. “We hebben getuigenissen van mensen die zeggen dat ze aanwezig waren toen Nazario Moreno kwam en tegen de anderen zei: vandaag zullen we iemands hart opeten”!

 

Waarom gebeurt dit

 

Het is vrij duidelijk dat dit slechts een deel is van een lang scenario waarin de Illuminati de wereld willen overnemen. Iedereen is blij. Met de smokkel van kinderen en organen die “legaal” worden beheerd door “humanitaire” en niet-gouvernementele organisaties zoals Soros, betalen en ontvangen pedofielen hun “kanonnenvoer” om aan hun zieke heerschappij te voldoen.

 

Is deze tekst ook een complottheorie? Begrijpen we wel wat er gebeurt?

 

(Dit komt van Poolse website af, die hier geblokkeerd wordt)
Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
Een gedachte over “HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN VERKOOP 98.000 KINDEREN VOOR OCCULTURELE OFFERS EN AAN “LIEFDE KINDEREN””
  1. Het wordt opgeruimd… We zijn bevrijd van deze gruwelijke daden door de eeuwen der eeuwen Amen 🙏🌟🙏🌟🙏🌟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.