“NEGENDE CIRKEL” – RITUELE JACHT OP MENSEN IN DE KONINKLIJKE BOSSEN VAN EUROPA.

 

Organiseren Europese koninklijke families beestachtige evenementen waar op mensen wordt gejaagd?

Dit is een van een reeks artikelen die zijn ontleend aan ooggetuigenverslagen voor het Internationaal Gerechtshof van de Common Law in Brussel.

Vijf internationale rechters hebben bewijs onderzocht van verkrachting, marteling, moord en ontvoering van kinderen die naar verluidt zijn gepleegd door een wereldwijde koninklijke elite die tot de satanische ‘negende ring’-sekte behoort.

Er wordt beweerd dat occulte rituelen van de Ninth Circle plaatsvinden in de catacomben van katholieke kathedralen, het Vaticaan, particuliere landgoederen en bosjes, en militaire bases van de regering in België, Nederland, Spanje, Australië, Ierland, Frankrijk, Engeland en de Verenigde Staten.

 

DIT IS HET ZOGENDE “ZWARTE BOS” IN DUITSLAND, WAAR JAREN JAREN MEER DAN 15.000 MENSEN MISSEN ZONDER KENNISGEVING

 

Zo behandelde Child Focus in België in 2008 2.177 vermiste en ontvoerde personen voor seksuele doeleinden, waarbij in totaal 2.388 kinderen betrokken waren. Van deze gevallen:

 • 1.041 dossiers over vluchtelingen (1.053 kinderen); waarvan 47% voor kinderen van 13 tot 15 jaar en 12% voor kinderen onder de 13
 • 435 dossiers hadden betrekking op ontvoeringen van ouders (331 kinderen)
 • 351 dossiers hadden betrekking op vermiste niet-begeleide minderjarigen
 • 49 dossiers hadden betrekking op succesvolle ontvoering door derden, waarvan 3 op ontvoeringen door buitenaardse wezens
 • 21 dossiers over vermiste kinderen (24 kinderen)
 • 280 dossiers hadden betrekking op gevallen van seksueel misbruik van kinderen (294 kinderen), waarvan bijna 60% betrekking had op kinderen onder de 12 jaar

  Ierland, Spanje en Canada hebben ten minste 34 massale kindergraven geïdentificeerd – en opgravingen zijn geweigerd door de relevante regeringen, de kroon van Engeland en de katholieke kerk.

  In de rijen van de “negende cirkel” bevonden zich paus Franciscus, de voormalige paus Ratzinger; Anglicanen, United Church of Canada, en functionarissen van de katholieke kerk,kardinalen; leden van de Europese koninklijke familie, waaronder koningin Elizabeth en prins Phillip; ambtenaren van het Canadese, Australische, Britse en Amerikaanse leger en regeringen, waaronder de Amerikaanse CIA, evenals prominente ministers, rechters, politici en zakenmensen uit de VS, België, Nederland, Canada, Australië, Frankrijk, Ierland en het VK .

  Volgens de laatste ooggetuige van deze week werden de tieners gedrogeerd, uitgekleed, verkracht, opgejaagd in de bossen en vermoord door Europese royalty’s, om te getuigen voor het Internationaal Gerechtshof in Brussel.
  De vermeende ooggetuigen maakten melding van jagen op mensen. Een voormalig lid van het Nederlandse Drugssyndicaat getuigde dat slachtoffers werden gerekruteerd uit detentiecentra in België en Nederland.
‘In 2004 was ik onvrijwillig getuige van marteling, verkrachting en moord op kinderen voor een groep hooggeplaatste personen in Nederland’, zei een getuige.
 
“Ik werd meegenomen naar een jachtgezelschap in België nabij Brussel, waar ik zag dat twee jongens en een meisje van 14 tot 16 jaar werden achtervolgd tijdens een vreemde jacht. De jagers werden streng bewaakt door de Nederlandse Koninklijke Garde. Ik kreeg te horen dat koning Albert Albert bij de jacht aanwezig was.

 

In Nederland vonden enkele jachtpartijen plaats bij Koningin Beatrixpaleis.

De Nederlandse therapeut Toos Nijenhuis beweerde dat ze als vierjarige gedwongen was getuige te zijn van de moorden op kinderen waarbij zowel de voormalige paus Ratzinger, een Nederlandse katholieke kardinaal, als de vader van de Nederlandse koningin Beatrix en oprichter van de Bilderbergerg-groep , Dutch prins Alfrink Bernhard.

In Ierland, Spanje en Canada zijn 34 massale kindergraven ontdekt die verband lijken te houden met de activiteiten van de Negende Cirkel.

De grootste was de Mohawk Indian Residential School in Brantford Ontario, waar de stoffelijke resten van de kinderen in 2008 werden geïdentificeerd voordat de katholieke kerk, de Canadese regering en de Engelse kroon opdracht gaven om de opgraving te voltooien.

2013 ICLCJ Court bevonden koningin Elizabeth en prins Phillip schuldig aan de verdwijning van 10 oktober 1964. Tien kinderen van een katholieke British Columbia Residential School in Kamloops.

In de eerste twee weken van 2014 identificeerden rechtbankgetuigen Nederlandse en Belgische koninklijke families als deelnemers aan de verkrachting, moord op kinderen en pasgeborenen.

Naar verluidt hebben wijlen prins Johan Friso en zijn vrouw Mabel Wisse Smit, voormalige ministers, opperbevelhebber van het Nederlandse leger, ondersecretaris van de Staatsraad van in Nederland, vervolgens vicekoning koningin Beatrix en andere wereldleiders van zaken, waaronder sommigen uit de Verenigde Staten. Staten, namen deel aan occulte jacht.

“Zeker de huidige koning Willem Alexander en koning Filips en hun vrouwen kennen deze praktijk en nemen eraan deel”,

“Niemand doet er iets aan, en elk onderzoek ernaar zal waarschijnlijk worden stopgezet.” zei een van de ooggetuigen.

Prins Friso

In januari 2014 stierf de broer van de koning der Nederlanden, prins Johan Friso, plotseling nadat de Nederlandse media dit nieuws ontdekten. Sites hebben onthuld dat Friso heeft deelgenomen aan jacht- en moordevenementen.

https://capoditutticapi008.blogspot.com/

De informatie is op internet opgedoken na jarenlang proberen om de Nederlandse politiek en justitie ertoe te bewegen criminelen te bestrijden. Niemand heeft iets gedaan om het te stoppen, mogelijk omdat koningin Beatrix en koning Albert zich waarschijnlijk met het onderzoek hebben bemoeid. ‘

– zei een ooggetuige.

Mensenjachten zouden plaatsvinden in België, het Paleis van Koningin Beatrix in Nederland. Twee getuigen noemden de voormalige paus Joseph Ratzinger en de vader van koningin Beatrix van wijlen prins Alfrink Bernhard als aanwezig bij de jacht. Het is de moeite waard eraan toe te voegen dat de paus en de koninklijke familie in het verleden nazi-sympathisanten waren

Een onafhankelijk onderzoek bereikte collecties van archivistische jezuïetenverslagen over de sekte die bekend staat als “Knights of Darkness”. In 1933 werden de ridders opgericht door de katholieke jezuïeten en de nazi-Waffen-SS-divisie.

Uit de gegevens blijkt dat Ratzinger werd geïdentificeerd als een lid van de ridders toen hij als assistent-aalmoezenier van de SS werkte in het concentratiekamp Ravensbrück in Duitsland.

 

Uit de gegevens blijkt ook dat Ratzinger deelnam aan offerriten voor kinderen, die werden uitgevoerd op ontvoerde kinderen uit kampen en politieke gevangenen.

Een ander gerechtelijk document, bekend als het “arbitragevoorrecht”, gaf aan dat het occulte kinderoffer een veel voorkomende gebeurtenis was in het Vaticaan. Een voormalig lid van de Illuminati “Svali” van San Diego County, Californië, beweerde dat ze op 12-jarige leeftijd naar de catacomben buiten het Vaticaan was gebracht om getuige te zijn van het offer van een driejarige jongen aan drugs.

In 2014 vonden onderzoekers in Ierland bijna 800 kinderen begraven in een beerput in een faciliteit die werd gerund door katholieke nonnen, de lichamen uiteengereten en sommige zonder hoofden, tekenen van moord tijdens satanische riten van kinderoffer.

De internationale activiteit van de Satanische Cultus van de Negende Cirkel, gebaseerd op occulte jacht op mensen, bloedoffers, zag het licht. Vijf internationale juryleden en 27 juryleden behandelen de zaak. Vanwege de complexiteit van zaken duurt de procedure jaren. Iedereen die verwant is aan de zaak en wil getuigen, krijgt bescherming.
Alle hierboven beschreven verschijnselen zijn geen sprookje en ook niets nieuws. Deze rituelen komen voort uit de oude riten van Babylonische, Egyptische en Kabbalistische magie. Het is al lang bekend dat de rijke elite die de autoriteiten in de wereld overneemt in staat is tot dit soort degeneratie, een voorbeeld hiervan is het beruchte “pizzagate” -schandaal en vele andere.
(Dit komt van Poolse website af, die hier geblokkeerd wordt)
Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
Een gedachte over ““NEGENDE CIRKEL” – RITUELE JACHT OP MENSEN IN DE KONINKLIJKE BOSSEN VAN EUROPA.”
 1. Wie weten dit in Nederland allemaal? Ik maak mij erg ongerust en zou graag weten of leden van Forum van Democratie er van op de hoogte zijn. Zo niet, en is dit beter van niet!, dan vertel ik hen ook niets. Ik zou niets vertellen. Maar ik heb zelf aan hen ook nog wel wat te vertellen. Onder andere over de moord op dr. Noack, een vriend van de heer Sassoli, toen voorzitter van de E.U. Deze is ook vermoord. En niet aan onderliggende klachten. Zoals u weet ben ik lid geworden van het FvD. Is bij hen dit ook bekend, dan zou ik dat graag weten. Ik heb mij meer dan anderhalf jaar beziggehouden met mijn landgenoten te waarschuwen (waaronder o.a. ook artsen), niet één coronaprik meer te nemen. Kortgeleden ben ik gestopt. Het is nu water naar de zee dragen. Hartelijke groeten van Jan Telder Nu op weg naar 85 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.