De wereld op tv is een grote show

 

Aldous Huxley publiceerde in 1931 een roman getiteld “Een nieuwe, wonderlijke wereld”. Hij beschreef een samenleving waarin er geen plaats was voor natuurlijke conceptie, en de geboorte van kinderen was het product van een zorgvuldig gepland proces en ‘ontstond’ uit een vooraf gedefinieerde reeks eigenschappen die gewenst waren om hun toegewezen taak te volbrengen. Natuurlijk was er een elite in deze samenleving die toezicht hield op het hele proces “voor het algemeen welzijn”, dat wil zeggen de creatie en instandhouding van een “dappere nieuwe wereld”.

De wereld op tv is een grote show

Er wordt gezegd dat tegenwoordig veel publieke figuren zijn vervangen door klonen of door dubbels / dubbels. Volgens veel alternatieve bronnen zijn er sinds begin 2019 speciale militaire rechtbanken in de VS actief, die tijdens het presidentschap van Trump bij decreet werd goedgekeurd. Kwesties zoals verraad en misdaden tegen de menselijkheid vallen onder militaire bevoegdheid en maken een snel, geheim proces mogelijk dat vaak leidt tot executies of langer verblijf bij GITMO.

 

 

In 2012 werd openbaar gemaakt dat ‘s werelds eerste genetisch gemodificeerde mensen zijn gemaakt. De onthulling dat 30 gezonde baby’s zijn geboren na een reeks experimenten leidde tot een nieuwe verhitte discussie over ethiek in de Verenigde Staten. Tot nu toe zijn twee van de kinderen getest en ze bleken genen van drie ouders te bevatten.

 

De wereld op tv is een grote showVijftien van deze kinderen zijn in de afgelopen drie jaar geboren als resultaat van een experimenteel programma aan het Instituut of Reproductive Medicine and Science of St. Barnabas in New Jersey. Baby’s werden geboren bij vrouwen die moeite hadden om zwanger te worden.

Extra genen van de donorvrouw werden in hun eicellen ingebracht voordat ze werden bevrucht om ze in staat te stellen zwanger te worden. Genetische vingerafdruktests bij twee één jarige kinderen bevestigen dat ze DNA hebben geërfd van drie volwassenen: twee vrouwen en één man.

Het feit dat kinderen extra genen hebben geërfd en deze in hun “kiembaan” hebben opgenomen, betekent dat ze deze op hun beurt kunnen doorgeven aan hun eigen nakomelingen. Het veranderen van de menselijke kiembaan – wat in feite sleutelt aan wat onze soort is – is een techniek die door de meeste wetenschappers ter wereld wordt vermeden. Genetici vrezen dat deze methode op een dag zou kunnen worden gebruikt om nieuwe mensenrassen te creëren met aanvullende wenselijke eigenschappen zoals uithoudingsvermogen en hoge intelligentie.

In een artikel gepubliceerd in het tijdschrift Human Reproduction zeiden wetenschappers onder leiding van vruchtbaarheidspionier professor Jacques Cohen dat “dit de eerste keer is dat de menselijke kiembaan genetisch is veranderd om normale, gezonde baby’s te produceren.”

Sommige experts hadden scherpe kritiek op de experimenten. Lord Winston, van het Hammersmith Hospital in West-Londen, vertelde de BBC:

“Wat de vruchtbaarheidsbehandeling betreft, is er geen bewijs dat deze techniek de moeite waard is om te oefenen … Ik ben zeer verrast dat het al in dit stadium is. Het zou absoluut verboden zijn in Groot-Brittannië. “

De wereld op tv is een grote showJohn Smeaton, nationaal directeur van de Society for the Protection of Unborn Children, zei: “Mensen hebben veel medeleven met paren die aan onvruchtbaarheid lijden.

Maar dit lijkt weer een voorbeeld te zijn van hoe het hele proces van IVF als middel om kinderen te verwekken ertoe leidt dat baby’s als objecten op de productielijn worden behandeld. ” “Dit is weer een zeer verontrustende stap in de verkeerde richting voor de mensheid.”

Professor Cohen en zijn collega’s stelden vast dat de vrouwen onvruchtbaar waren omdat ze defecten hadden in kleine structuren in hun eieren, mitochondriën genaamd. Ze namen de eicellen van donoren en met een fijne naald, namen een deel van het interne materiaal – dat ‘gezonde’ mitochondriën bevatte – en injecteerden ze in eicellen van vrouwen die zwanger wilden worden.

Omdat mitochondriën genen bevatten, zullen de baby’s die met deze operatie worden geboren, DNA van beide vrouwen erven. Deze genen kunnen langs de moederlijn langs de kiembaan worden doorgegeven. Een woordvoerder van de Human Fertilization and Embryology Authority (HFEA), die “geassisteerde voortplantingstechnologieën” in het VK reguleert, zei dat hij de techniek hier niet zou licentiëren omdat het resulteert in een verandering in de kiembaan.

 

Jacques Cohen wordt beschouwd als een briljante maar controversiële wetenschapper die de grenzen van kunstmatige voortplantingstechnologie heeft verlegd. Hij ontwikkelde een techniek waarmee onvruchtbare mannen zelf kinderen kunnen krijgen door sperma-DNA rechtstreeks in een ei in een laboratorium te injecteren.

 

 

Voorheen konden alleen steriele vrouwen zich voorstellen dat ze IVF zouden gebruiken. Vorig jaar zei professor Cohen dat zijn kennis hem in staat zou stellen kinderen te klonen – een perspectief dat werd verafschuwd door de reguliere onderzoek gemeenschap.

Het zou een middagbaan zijn voor een van mijn studenten”, zei hij, eraan toevoegend dat hij met “ten minste drie” mensen had gesproken die een gekloond kind wilden creëren, maar hij wees hun aanbod af.

 

Het is een sinister post humanistisch plan dat de aartsvijand van de mensheid is die uit is op onze vernietiging. Tegenwoordig vervangen posthumanisten de liefde en genegenheid die samenhangen met menselijke aanraking door de koude aanraking van het plastic van dood en vernietiging. Momenteel nemen ze verdere stappen om de mensheid te vervangen door machines en kunstmatige biologie. Synthetische incubators, kunstmatige vagina’s, welkom in de Matrix, dames en heren, welkom in het leger van klonen en trans genetische baby’s van morgen.

Ja, de kunstvagina is hier. Ze kunnen in minder dan een jaar van begin tot eind nieuwe baby’s uitbroeden. Je bereikt liefde met alle stekkers en snoeren. Dit is het einde, dames en heren. Het tijdperk van de genetische trance van de mensheid is aangebroken, met gemanipuleerde baby’s die bestaan ​​uit een kunstmatig genoom dat 3D-geprint en geïmplanteerd is in een kunstvagina. Ze zijn van plan kunstmatige mensen te produceren, slimmer, groter, intelligenter en ziekteresistent dan wij, voorgeprogrammeerd en klaar om te worden gecombineerd met machines.

Fusie met de collectieve cyborg-geest, sterk genoeg om in de Matrix te bestaan, in één collectief bewustzijn, gescheiden van de waarheid, van de zielen waarop de mensheid vertrouwt. Het is mogelijk dat dit het begin is van een beestachtig systeem waarbij het beest uit de afgrond tevoorschijn komt met het merkteken van het beest op alles wat je koopt. Met eindeloze propaganda die een beestachtig systeem promoot, chipimplantaten, eenogige symboliek van een eenogige man. Het kwaad is de planeet aan het transformeren. ”

Nu we ons realiseren dat het klonen van mensen heel echt is, kunnen we enkele van de meest voor de hand liggende klonen / dubbels van publieke figuren bekijken. Deze mensen zijn slechts plaatsvervangers totdat het publiek voldoende wakker wordt om hun gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid volledig bloot te leggen. We moeten bedenken dat elk van de volgende voorbeelden een kloon, dubbelganger, acteur, verbergende travestiet, in een holografische omgeving of CGI-beeldimitatietechnologie kan zijn. Zie de foto’s van klonen en dubbels op mijn facebook, kon even niet op een goeie mooie manier de foto’s plaatsen, vandaar op mijn facebook

 

De wereld op tv is een grote show

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke van deze theorieën ook niet waar zou zijn, één ding is zeker de wereld die we op tv zien is één grote show voor nietsvermoedende schapen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.