Wake up mensen!

 

Wake up mensen!Open je ogen en zie dat we worden voorgelogen en zie de echte pandemie waarin de hele wereld zit! kinderhandel en mensenhandel! Iedereen blijft in angst leven voor een virus wat al vele jaren bestaat! iedereen laat zich testen en veel laten zich vaccineren. De vaccinatie is genocide waar ze mee bezig zijn en de pcr test daar zit al een chip in, want waarom moet het helemaal in je hersenpan als het zo besmettelijk is dan is zo een test in je hersenpan echt niet nodig! Er zitten echt duivelse ideeën achter waarom die pcr testen gedaan worden achter in je hersenpan!

Het is echt verschrikkelijk dat zoveel mensen niet eens meer helder kunnen nadenken en niet eens in kunnen zien dat corona een stevige griep is, ook wel een seizoen griep is. Ja er gaan elke dag mensen dood aan een griep, alle andere zorg staat stil waardoor vele mensen niet hun zorg krijgen die ze horen te krijgen.

Echt vreselijk. Ik had vele mensen ook wel slimmer verwacht, maar helaas het mocht niet zo zijn dat die mensen het niet inzien wat er daadwerkelijk aan de hand is.

 

De storm komt eraan

 

Wake up mensen!Ik ben een van de mensen die wakker werd en ziet wat er daadwerkelijk in deze wereld gebeurd. Echt vreselijk. Het begon al met strijden met de gele hesjes en daarvoor toen dat nog niet in Nederland was, was ik al met een aantal mensen op pad om bij jeugdinstellingen met de megafoon mensen bewust maken over de gevaren van jeugdzorghandel.

Toen wist ik nog niet hoe erg het nu blijkt te zijn. Ik wist wel dat jeugdzorg erg was en dat kinderen onterecht uit huis worden gehaald en dan vaak bij voogden plaatsen die juist kinderen misbruiken!  Ik wist echt niet dat kinderen ook verkocht werden en waar vele nare rituelen is mee gedaan tot moord aan toe.

Deze kinderen hebben echt zo erg geleden, echt verschrikkelijk en daar doen de elites aan mee!

Ook beroemde mensen, zangers, acteurs en zelfs huisartsen werken hier aan mee. Zie het verhaal van Joost

De militaire zijn onderweg en zullen ons allemaal bevrijden van deze verschrikkelijk elites. De hele deepstate zal snel weg zijn! Iedereen die meegedaan heeft aan deze rituelen worden ook berecht.

Iedereen die meegedaan heeft aan de hoax corona en al die onnodige maatregelen zullen worden berecht. Terecht ook!!! Het zal overal een stuk rustiger worden want in Nederland zullen er ruim 2 miljoen arrestaties verricht gaan worden!

 

De schrik

 

Mensen zullen mij dan echt anders aankijken, omdat ik hun allemaal al bewust wilde maken met wat er gaande is in deze wereld. Ik wilde het ook niet geloven dat dit echt gaande is! familie die mij als gek zien, die ik eigenlijk net terug had gevonden, en nu dus weer kwijt ben doordat ik inzie wat er gebeurd. Het is triest dat na een jaar nog steeds zoveel mensen niet inzien dat we worden voorgelogen!

Het lijkt er ook steeds meer op dat vele mensen die zich hebben laten testen dat die eigenlijk al niet meer echt leven en juist bestuurd worden doordat ze al gechipt zijn. Het is echt bizar wat de elites deze mensen heeft aangedaan. Ik heb mensen zo gewaarschuwd om zich niet te laten testen en deden dat toch.

De mensen die nu nog steeds in angst leven en niet getest zijn zullen echt zo een schrik krijgen dat ze al die tijd zo voorgelogen zijn, er zal boosheid zijn en vele zullen in huilen uitbarsten. Ook ben ik bang dat vele misschien wel een hartaanval krijgen.

Ik zal ook niet alles weten met wat we zullen gaan zien als de waarheid bekend gemaakt wordt op tv.

Het is wel pijnlijk om straks vele mensen niet meer te zien, zoals die berecht gaan worden, die meewerkten aan de corona hoax en met kinderhandel. Iedereen zal wel mensen kennen die we hierdoor niet meer zullen zien, dus wat ze ook aangeven dat de pain is coming dat ook wij die al wakker zijn het best zwaar zullen hebben.

 

 

Voor meer info zie mijn facebook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.