SATANISCHE RITUELEN, Begrijp wat gaande is!

 

SATANISCHE RITUELEN LEES EN BEGRIJP WAT GAANDE IS, HOPELIJK DOEN WE DAN WEER NORMAAL.. !!! 🕯🙏🏾🕯 OCCULT RITUEEL MONDMASKER ✨

 

Het mondmasker is een krachtig occult symbool dat aangeeft dat je onderworpen bent aan een andere macht dan het Oorspronkelijke Zelf (of de ziel, de kern, de goddelijke vonk). Het hele punt van het dragen van een occult ritueel masker is je onderbewustzijn van het idee te doordringen dat de dingen niet langer hetzelfde zijn en ook nooit meer hetzelfde zullen zijn. Jij legt je daarbij neer; dat laat het masker zien. Met je mond bedekt ben je niet meer de persoon die je vroeger was, maar word je lijfeigene in een nieuwe orde. Je bent niet langer een vrije spreekbuis van het Oorspronkelijke Zelf op deze aarde .De kracht van occulte magie Door het masker eigenhandig op je gezicht te plaatsen, word je de dienaar van een onzichtbare machthebber.

Misschien denk je: “Maar dat is toch helemaal mijn intentie niet!” Echter, de kracht van occulte magie werkt ook als het slachtoffer niet in de gaten heeft wat hij aan het doen is. De uitvoering van het ritueel zelf is het enige wat telt.

✨OCCULT RITUEEL HANDEN WASSEN Het wassen van de handen – met inachtneming van bepaalde wasinstructies – is het occulte rituele symbool van ‘afwerping’. Wanneer je valt voor het handenwasritueel, was je symbolisch je oude leven weg. In plaats daarvan accepteer je gewillig je nieuwe leven onder de nieuwe orde van de vijand en zijn medestanders die deze machtsgreep aan het plegen zijn.

✨OCCULT RITUEEL AFSTAND HOUDEN Samenzijn, samenkomen, verbinden: het is typisch menselijk. Allemaal samen vormen we één groot, levend lichaam van menselijkheid. Zoals in een lichaam pezen aan gewrichten hechten en zenuwen aan spieren, zo vormen aanraking en contact het bindweefsel in het grotere lichaam van de mensheid. Maar de occulte rituele inwijdingsregel van ‘social distancing’ neutraliseert dit menselijk verbond. Het ritueel is ontworpen om fysiek en spiritueel de impact van het Oorspronkelijke op deze aarde te beperken.

 

DE VIER FASEN VAN ONDERWERPEN:

 

✨DE VIER FASEN VAN ONDERWERPEN Er zijn vier fasen in het occulte onderwerpingsritueel te onderscheiden. Ik zou het als volgt uitdrukken:

💥FASE 1: Isolatie met als doel ‘zuivering’. De lockdown heeft ons abrupt op afstand van elkaar gezet en we zijn van de ene op de andere dag met kracht in een ‘nieuw normaal’ geduwd, een situatie die totaal anders is dan ons eerdere leven. Tijdens de lockdown werden we geacht het oude leven voorgoed achter ons te laten.

💥FASE 2: Acceptatie en overgave. In deze fase wordt er een symbolisch geschenk gegeven waardoor de ingewijde denkt dat hij goed wordt verzorgd door zijn opperheren. Het is dus niet nodig om in opstand te komen tegen de nieuwe orde. Denk aan: bescherming, de belofte van geld, hulp.

💥FASE 3: Een Offer brengen. Er kan geen geschenk worden gegeven zonder dat daar iets tegenover staat. Je moet je waardigheid, je vrijheid, je soevereine onafhankelijkheid, je stem opgeven. Al deze dingen, en meer, worden je afgenomen in ruil voor ‘comfort’ en schijnveiligheid.

💥FASE 4: Jezelf compleet uitleveren. Nu ben je bereid om alles te accepteren wat je wordt opgedragen, tot de meest absurde nieuwe regels en bizarre opdrachten aan toe. Denk aan: verplichte vaccinatie, sociaal traceren, anderen verklikken. Je bent door het drama en het trauma heen getransformeerd tot een ‘nieuwe jij’ en onderworpen aan de macht✨

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
2 gedachte over “SATANISCHE RITUELEN, Begrijp wat gaande is!”
  1. Waar staat dit in de Bijbel? Ik kan dit nergens terug vinden. Heb je een bronvermelding van deze dingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.