De overgang van 3D naar 5D

Velen worden zich bewust van het feit dat ook u een engel bent! We zijn hier om te helpen bij de overgang van deze aarde van 3D naar 5D! We kozen ervoor om hier te zijn op deze speciale tijd in de mensheid! Engelachtige wezens van het licht, die zich in een 3D-koolstoflichaam bevinden! Onderdeel van deze opdracht betekende dat we geen voorkennis konden hebben! We moesten het zelf ontdekken, we hebben het recht op vrije wil! Het is tijd om wakker te worden en te helpen de genezers te zijn die onze wereld nodig heeft! Daarom ben je hier!
Als je niet wakker wordt, zal je snel hoe dan ook weten wanneer de gebeurtenis plaatsvindt. Bereid je nu voor!
Er is niets te vrezen, dit is een geweldige tijd om te leven. De chaos om je heen is het vallen van de 3D-matrix. Laat je er niet door lastig vallen en blijf je eigen innerlijke werk doen! Houd je trillingen hoog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.