Het is zover!!

 

Het is zover

 

Ik heb zoveel mensen proberen wakker te maken, maar helaas vele bekende mensen en heel veel familie zien mij als een gek en willen het allemaal niet inzien wat er allemaal gaande is in deze verschrikkelijke wereld. Dat alle grootste criminelen aan de top staan die de landen regeren! 2 wereldleiders zijn dit aan het aanpakken om alle slechte mensen op te pakken en op te ruimen.

Zo zijn vele elites al omgewisseld voor klonen! Ook bekende acteurs, zangers zijn omgewisseld voor kloons.

 

 

Corona is de griep, de griep bestaat al vele jaren en die muteerde altijd al en daar heb je geen vaccin voor nodig, want de meeste mensen genezen er gewoon van. 99.98 procent overlevingskans en met een vaccin is dat 60 procent of nog lager, want dit vaccin wat nu vele mensen voor in de rij staan is een dodelijke injectie. Als je gezond bent dan heb je maximaal nog 3 jaar te leven, en als je gezondheid slechter is dan zal het gauw afgelopen zijn voor je.

We hebben zoveel mensen gewaarschuwd, maar we worden als wappies gezien, maar ik ben blij dat ik een van de wappies ben die op tijd wakker mocht worden, met wat gaande is in deze wereld.

Wereld deugt niet

 

Ik wist al vele jaren dat er al veel niet deugde, zo heb ik jarenlang onder bewind gestaan, die juist een zooitje van je financiën maken en je zelf dus geen zeggenschap hebt over rekeningen en bewindvoerders rekeningen niet betalen en ik er dus wel verantwoordelijk voor was..  Rechters mee werken met bewindvoerders, dus je geen enkele kans had om er uit te kunnen komen.. Bijna 10 jaar later is dat eindelijk wel gelukt.

De zorg die totaal niet deugt, Zorg die je vraagt en het nooit krijgt wat voor hulp je nodig hebt in de ggz! gelukkig heb ik geen hulp nu meer nodig en heb ik alles zelf opgelost. Ik moest hiervoor wakker worden met wat er nu gaande is,

Zorginstellingen waar ik terecht kwam, waar ik dus  opgelicht werd door de instellingen via PGB, wat ik toen in die tijd ook aan heb gepakt, want een strijder dat ben ik al vanaf heel jongs af aan al.

En dan de jeugdzorg, de kinderhandel wat gaande is waar ik ook voor strijden op straat.

De gele hesjes waren er toen nog niet in Nederland, toen was ik met een maatje samen naar een jeugdzorginstelling gegaan en zijn we buiten met een megafoon en borden over jeugdzorg is kinderhandel gaan staan. We begonnen daar met zijn 2tjes mee, en iedere maand deden we dat en elke keer waren we met meer mensen. Het werd steeds meer verdubbeld de aantallen wat kwamen.

Toen kwamen de gele hesjes in Nederland en toen zijn we verder gegaan als strijders van de gele hesjes, waar ik ook nog altijd trots op ben. Wij als gele hesjes werden ook flink zwart gemaakt omdat ze niet wilde dat meer mensen wakker zouden worden!

Corona waanzin

 

Het is zoverEn toen kwam de waanzin van corona.  Vele demonstraties ben ik bij geweest, De verbinding die er was met alle mensen is echt super. Liefde en verbinding wat we maakte, dit was echt geweldig. Zo gaf ik iedereen gewoon een hand en een knuffel. Alleen maar gezellig was het, totdat de politie hun Romeo’s inzetten voor chaos te creëren.  Echt krankzinnig dan denk je dat de politie het goede met je voor heeft, maar ze zijn gewoon de vijand! Vele mensen zien niet dat al onze vrijheid steeds meer worden beperkt en de meeste vinden het maar normaal en zien niet dat we in een 3de wereldoorlog zitten.

We geven die mensen die het maar niet willen zien dat we worden voorgelogen informatie, maar dat willen ze gewoon niet inzien… Hoe krankzinnig is dat? Dan geven we ze informatie om te lezen zodat ze het ook zien, maar nee hoor ze gooien het weg en via berichten via app geven ze aan dat ze het niet lezen en meteen verwijderen.

 

Bill Gates

 

Bill gates vindt de wereld overbevolkt en wil jou nu redden met vaccin?

Hoe triest is het dat mensen het niet willen lezen. Ook vele flyers en kranten zijn er in heel Nederland bezorgd, en nog lezen mensen het niet. Echt idioot noem ik dat dat ze niet eens het willen lezen!

Alleen de media luisteren ze en dat is hun waarheid, kunnen zelf niet nadenken dat corona de griep is, want waar zijn de griepcijfers?? Artsen mogen geen griep meer constateren, alleen nog corona. Ook zijn er goedkope medicijnen die gewoon werken, maar begin vorig jaar heeft meneer Bill Gates het hcq bedrijf opgekocht want zo heet het middel wat gewoon werkt. Nee hoor alleen vaccineren dat is wat ze willen en als je onderzoek al doet naar Bill Gates die was eerst bij Microsoft dus is geen arts en nu wil hij iedereen vaccineren en elke media luistert naar hem! HIJ IS GEEN ARTS! HEEFT ER NOOIT VOOR GELEERD! WERKTE BIJ MIRCOSOFT!! 

Vaccin

 

Wij hebben iedereen gewaarschuwd ook over het vaccin want als je weet dat Bill Gates eerst bij Microsoft werkte en nu dus een vaccin heeft laten maken, dan is 1 + 1 2 en kun je er al zeker van zijn dat er een chip in zit. Ook de pcr testen zijn onbetrouwbaar en geven alleen aan of je het RNA virus hebt en geen covid, maar iedereen laat zich maar testen, en ook in de pcr test die helemaal achter in je neus moet bij de 3de oog kun je er vanuit gaan dat hier ook al een chip in zit en morgelons, daar zijn genoeg filmpjes van te vinden. Die zitten nu in jou lichaam als je je hebt laten testen en ook als je uren mondkapjes draagt, want daar zitten de morgelons ook in!

Wij waarschuwen mensen en geven aan hoe je je mondkap test en nog blijven mensen de mondkapjes dragen,

Test je mondkapje: Pak een pan met kokend water en laat je mondkapje minstens een uur er boven hangen en zie wat er uit je mondkapje komt.. Zelf heb ik ook de test gedaan en echt er kwamen zoveel morgelons uit echt bizar.. Het is echt massamoord waar de elites mee bezig zijn! 

Het is echt bizar dat we mensen waarschuwen wat in hun mondkap zit en nog blijven ze het dragen!!

 

Het einde van de 3de wereld oorlog is nu aan het komen

 

Het is zoverDe maand mei is de maand dat het los gaat, en dat we bevrijdt worden van de satanische elites! De vele mensen die ons voor gek hebben verklaard zullen nu ook wakker worden en zien wat er daadwerkelijk gaande is in deze wereld. De schok zal groot zijn! Voor ons zal de schok ook groot zijn, want niet alles weten wij nog, wij weten aardig veel wat de grote misstanden zijn en de satanische gebeuren met kinderen weten we door veel onderzoek te hebben gedaan.  De geschiedenis wat veel gelogen is en dat we eigenlijk pas in het jaar 1021 leven, want in 815 hebben ze toen besloten er 1000 bij te doen, dus veel geschiedenis is verzonnen!

 

Geen slaaf meer van de overheid

 

Het is zover. Dit zal allemaal nu snel deze maand aan het licht komen. De genocide spuit van de elites zal snel verdwijnen en we zullen een hele mooie wereld krijgen!  We zullen geen slaaf meer zijn van de overheid, want dat zijn we namelijk nu allemaal. We komen op de wereld en als je 4 jaar bent begint je school totdat je gaat afstuderen en dan ga je werken tot je 67ste dan mag je van je pensioen genieten. Rond die leeftijd kun je niet alles meer doen zoals bijv een hele wereldreis maken. Je betaald belasting voor wat je werkt, dus je levert dus veel geld in van wat je zelf hebt verdient, De rest is voor je vasten lasten, alles kost geld daar werk je voor!! Dus letterlijk een slaaf van de overheid!

Dit allemaal zal snel veranderen want straks zijn we geen slaaf meer en kun  je genieten van je leven, veel wordt gratis, zoals energie, internet, gas en licht en water!

Alles wordt stukken goedkoper en de euro verdwijnt, daar komt ander geld voor terug!

We krijgen echt een hele mooie tijd straks!!

Ik heb er echt veel zin in, alleen de mensen die de vaccin hebben gehad, zullen nog maximaal 3 jaar leven en dat is wel pijnlijk. Is je gezondheid niet helemaal goed meer dan  heb je helaas niet heel veel tijd meer..

Dit is wel een pijnlijk gedeelte, want iedereen heeft wel geliefdes/ familie en vrienden die het vaccin hebben genomen en dat je weet dat ze helaas niet lang meer zullen hebben dat is geen fijn idee!

We hebben vele mensen gewaarschuwd en als ze het dan toch nog doen is het hun keuze geweest om dat te doen!

 

 

Wake up!!

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
5 gedachte over “Het is zover!”
  1. Ik blijf het raar vinden dat anders denkenden, zoals jij, doen alsof het mooie en positieve nog moet komen, maar verder heel negatief in de dag staan. Alles deugt niet, iedereen is de vijand. Jij vind dat je iedereen een lesje moet leren, of wakker moet maken. Wat ik jammer van je vind is dat je ook eens moet inzien, dat er genoeg mensen zijn (99.8%) die niet wakker gemaakt willen worden. Als deze mensen, waaronder ik, niet wakker gemaakt willen worden, dan geniet lekker zelf van je nieuwe wereld. Schrijf je lekker uit hier in Nederland en ga lekker opzoek met je meedenkende mensen naar een mooi plekje hier op aarde. Ik denk dat 99.8% van de mensen je niet zal missen. Schrijf eens iets positiefs over de nieuwe wereld, misschien maak je zo meer mensen wakker!!

  2. Goede tekst, ik heb verder geen aanvulling behalve dat “super soldaten” hun werk doen vanuit toekomst.

  3. Goede tekst, ik heb verder geen aanvulling behalve dat “super soldaten” hun werk doen vanuit toekomst om tijdslijnen te crashen en natuurlijk nog veel meer…

  4. haha dom wezen, je ziet er ook uit als een wappie. helemaal in je waanzinwereldje verdronken en nu kom je er niet meer uit. Als je mij al had willen overtuigen had dan een formele goed opgestelde tekst geschreven maar helaas heb je daar niet het IQ voor. Knettergek in je hoofd lolll. 0% van wat je hebt geschreven is gebaseerd op feiten. De wereldleiders zouden nooit chipjes in ons plaatsen en dit hele idee opstellen om overpopulatie tegen te gaan, daar zijn de mensen bovenop lang niet slim genoeg voor en zouden nooit de capaciteit krijgen om het te laten slagen. Trek je hoofd uit je anus, zorg dat je niet meer naar de bewindvoerder hoeft door gewoon een baan te zoeken en doe wat met je leven. sukkeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.