We gaan naar een hele nieuwe wereld

 

 

We zullen nu heel snel naar een hele nieuwe wereld gaan, een mooie wereld zonder slechte mensen. Deze wereld wordt echt super en daar heb ik echt veel zin in. De afgelopen maanden heb ik veel nieuwe mensen leren kennen die ook wakker zijn online en via demo’s en hier uit mijn eigen omgeving. Mijn familie van mijn vaderskant die ik 7 jaar geleden terug had gevonden, is nu helaas verleden tijd, maar dat maakt mij niet uit want helaas hun gaan niet mee naar deze nieuwe wereld. Ik heb ze geprobeerd wakker te krijgen met wat er speelt, maar helaas ze zien het niet en hebben het RNA vaccin genomen, ook wel de gentherapie de dodelijke spuit. Ik had ze liever dan ook nog bij mij gehad, maar helaas hun kiezen een andere pad.

Het is naar om te zien dat vele mensen niet naar deze mooie wereld zullen gaan, maar het is fijn om straks een leven te hebben waar geen armoede is en dat we kunnen leven in vrijheid! Dat we straks alles kunnen doen, wat we willen. Zo kunnen we de wereld rond reizen als je dat zou willen.

 

 

Ziel van de slapende mensen is weg

 

Vele mensen die we nu zien, met mondkapje op, die nog steeds niet zien wat er gaande is lijken wel al dood te zijn, Vele hebben het vaccin gehad, en dus letterlijk hun ziel aan de duivel verkocht. Zijn eigenlijk al dood. Als je in hun gezicht kijkt is hun gezichtsuitdrukking weg want die sprankelen niet meer, dus zijn letterlijk leeg van binnen.

Het is echt een bizarre tijd dat er letterlijk wandelende doden lopen en dat vele niet weten dat ze eigenlijk al zijn overleden.

 

 

Zo denk ik dat het zal gaan.

 

Er zullen deze maand 3 dagen en nachten zijn dat het donker zal blijven. Het kunnen ook de 10 days off darkness zijn, maar met deze dagen zullen komen dat zeker weten. Dit gaat zeker wel gebeuren.

Zelf denk ik dat alle mensen die in 3D blijven zitten weg zullen zijn, en dat wij die naar 5D gaan dus overgaan naar de 5D wereld. Dit zijn dus hele spannende weken wat komen gaat!!

Hoe alles zal gaan is afwachten, maar dat er veel gaat veranderen is wel heel duidelijk!

Ik heb ook altijd voor minstens 2 weken aan eten en drinken in huis, soms haal ik wat bij maar ben al maanden voorbereid op wat komen gaat!

 

De leugens van de overheid en media!

 

De leugens van de media en elites komt in zicht! Al vele jaren worden we door de media en kabinet voorgelogen over wat er daadwerkelijk in de wereld afspeelt. Hoe de media liegt over 911, MH17 over de waanzin van corona en het dodelijke vaccin waar miljoenen mensen voor in de rij staan, om gevaccineerd te worden!

Miljoenen mensen zullen wereldwijd verdwijnen en zullen niet naar de 5D wereld gaan, Deze mensen hebben hun ziel verkocht aan de duivel, want dat zijn de elites!

Ik ben al vele jaren bezig om vele misstanden in de zorg, jeugdzorg, ggz, bewindvoering en nog veel meer wat niet deugt aan te kaarten, en nog veranderd er niks. Je ziet duidelijk dat de elites hier aan mee werken, omdat dit veel geld kost, vanwege ze alleen maar op geld uit zijn!! Mensen arm maken en ziek maken! Dat is het doel van deze overheid!

Ook de rechters zijn zo corrupt dat ze hieraan mee werken.

Ze werken mee aan satanische rituelen, het is echt verschrikkelijk wat de elites op hun geweten hebben.

 

De wereld wordt wakker

 

De wereld wordt wakker, Helaas blijven er ook vele mensen slapen en willen het niet zien dat de elites ons jarenlang voorgelogen hebben, en willen ook niet zien hoe de elites daadwerkelijk in elkaar steken! Alle informatie wat we hun geven, willen ze niet inzien, willen er niks over horen en noemen ons gestoord en dat we hulp op psychische gebied nodig zouden hebben. Ik kan je meegeven dat jullie dat zullen zijn die niet in willen zien in wat voor krankzinnige wereld we zitten. Laat je geen slaaf meer zijn van de overheid, want dat zijn we al tig jaren en iedereen is dat natuurlijk gewend en weet niet beter! Doe je onderzoek en je zult zien dat we vanaf onze geboorte al worden voorgelogen! Amalia krijgt toch ook 1,5 miljoen als ze 18 jaar is, nou dat krijgen we allemaal! Dit heet je geboorte trust!

Activeer je geboorte trust en wordt autonoom!

Donald Trump is echt de beste president wereldwijd! Ik ben hem zo dankbaar!

De media die hem wereldwijd zo zwart maakt, hij blijft overeind met zijn briljante plan om de wereld te redden van deze satanische elites!!

 

 

We love Trump forever!! 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.