Sorry dat ik jou leven wilde redden

 

Sorry dat ik jou leven wilde reddenSorry dat ik jou leven wilde redden! Ik heb de afgelopen maanden vele flyers en kranten bezorgd om jou wakker te maken en in te zien wat er gaande is! Vele mensen in mijn buurt en mijn familie en kennissen heb ik geprobeerd om wakker te krijgen en helaas is dat bij vele niet gelukt. Ook vele huisartspraktijken heb ik kranten en flyers in de bus gedaan, ook al zat er een NEE/NEE sticker op de bus bij huisartsenpraktijken.

 

Ik had zo gehoopt dat huisartsen wakker zouden worden en op flyers had ik zelfs teksten erop gezet dat ze er niet alleen voor staan als ze de waarheid zouden vertellen. Ook verschillende mailtjes gestuurd naar ze en van geen enkele praktijk kreeg ik en mail terug!!

Vele praktijken hebben flink wat geld ontvangen van de overheid, om te blijven liegen over de corona leugens! Hierdoor zitten wij allemaal nu nog steeds in de waanzin van deze maatregelen! Als alle huisartsen er echt voor de mensen waren, dan was deze waanzin er noot geweest! Ook artsen uit het ziekenhuis zelf die er aan mee werken! Ze zullen hun straf wel krijgen, want nu werken ze ook nog mee aan genocide!

Wat een wereld leven we in als je een van de wakkere mensen bent die inziet in wat voor wereld we dus daadwerkelijk leven! Zo zie je daadwerkelijk hoe slecht de mensen het letterlijk met je voor hebben!

 

Wake up

 

Ik had graag gezien dat vele mensen dit ook zagen en dan ook zouden opstaan! Mensen noemen ons als gestoorde gekken en kunnen zelf helaas niet meer zelf nadenken, omdat helaas de hersencellen zijn afgestorven na dik een jaar mondkapjes te dragen, waarbij ze morgelons in hun lichaam zijn getreden! Mondkapjes die ze daadwerkelijk ziek maken! Hier een filmpje dat een man zijn verhaal doet vanwege hij ziek is geworden van mondkapjes te dragen

Vele mensen die wij informatie geven, geven aan het ook niet te willen zien, en het ook gelijk te verwijderen als we links sturen om te lezen of te bekijken! Van de week ook aantal krantjes bezorgd en was mooi weer dus de mensen zaten buiten, dus ik geef de krant aan en ze kijken naar de voorkant van de krant en gooien het gelijk in de container. Ze doen niet eens de moeite om het te lezen, zo gehersenspoeld zijn ze door de mainstream media!

Het is echt zo triest dat mensen niet eens de moeite willen doen om zelf onderzoek te gaan doen! Mensen die in de buitenlucht op de fiets, in het park, of zelfs op het strand een mondkap dragen. Zelfs als ze alleen in de auto zitten, zo gehersenspoeld zijn de mensen..  Ook erg triest is het om te zien, dat iedereen zo bang wordt gemaakt voor een griep, die ieder jaar komt en ieder jaar muteert, wat ook wel toevallig is dat ze elk jaar al weten welke griep er komt en die griepspuit krijgen de mensen jaarlijks!!

 

Sorry

 

Sorry dat ik al meer dan een jaar jou bewust wil maken en dat ik jou leven wil redden zodat je het vaccin, wat geen vaccin is maar een gentherapie is  en het een experimenteel injectie is dus je letterlijk een proefpersoon bent tegen wil houden. Helaas staan mensen letterlijk in de rij voor deze injectie en mensen zo hopen op een uitnodiging dat ze deze spuit mogen halen.

Ik snap daar echt niks van, dat zoveel mensen denken dat ze daarmee hun vrijheid weer terug krijgen! Zoveel mensen sterven aan het vaccin, en hebben zoveel nare bijwerkingen, wat de media natuurlijk niet verteld!

Gelukkig zijn er ook artsen die opstaan en mensen waarschuwen voor het vaccin! De mainstream media houdt dit tegen en op social media worden mensen die dit aangeven geblokkeerd en komen in de facebook jail.

De waarheid mag niet verteld worden, want de mensen moeten vermoord worden door de overheid!!

Zo heb ik al vele blokkades gehad en zelfs profielen die verwijderd werden. Zo werd mijn profiel op twitter en LinkedIn letterlijk verwijderd. Een nieuw account aanmaken op twitter heeft geen enkele nut, want binnen no-time is je profiel weer verwijderd.

Ook op facebook heb ik al vele blokkades gehad en ook zelfs profielen dat ze letterlijk verwijderde, maar ik geef niet op en maak gewoon een nieuw account!!

We geven niet op en blijven mensen wakker maken!!!

Krankzinnige reacties

 

Hier een aantal reacties die je van mensen krijgt, die totaal niet wakker willen worden en ons als gekkies zien!!

De reacties doen mij totaal niks, want ik weet dat hun straks de grootste klap zullen krijgen. Wij complotgekkies hoe wij genoemd worden, zullen straks de helden zijn!!

 

Ik ben ook een trotse complotgekkie!! 

 

Afgelopen dinsdagmiddag 11 mei 2021 kwam ik een winkel binnen in Alkmaar. De winkelpersoneel weigerde mij omdat ik geen mondkapje draag. Overal en altijd heb ik mijn uitzonderingspasje mee. Dit keer mocht ik de winkel niet verder winkelen alsof ik een crimineel was.

Een aantal weken geleden dat ik naar Amsterdam ging en de tram instapte en ik mijn pasje ook netjes liet zien, vond de conducteur van de tram het ook niet goed en de heel tram ging alleen voor mij niet verder rijden! Er kwamen toen 6 beveiligers aan die mij dus gingen aanspreken en ik netjes aangaf dat ik een uitzondering had en ik in mijn gelijk kwam te staan! Uiteindelijk reden we na een kwartier pas verder met de tram.

2 haltes verder gaven ze aan door de vertraging niet verder te rijden, dus moesten we uitstappen en weer op de volgende tram te wachten!

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
Een gedachte over “Sorry dat ik jou leven wilde redden”
 1. Beste Didi,
  Ik snap dat je ergens bij wil horen, dat je in je leven erg gekwetst bent en dat je niet meer geloofd in het goede.

  Ik ben al jaren verpleegkundige, je hebt gelijk dat er elk jaar een griep golf is. Alleen is dit echt geen gewone griep. Normaal sterven er aan de griep ook mensen, vaak ouderen maar niet een jonge vader van 38 met 2 jonge kinderen. Ik heb dit jaar vele mensen in mijn armen gehad die zijn gestorven. Te veel!!! Dit is echt!! En zo heftig, mensen die werkelijk naar adem happen. Denk jij dat wij werkelijk 6 dagen per week willen werken? Dat ik collega’s kwijt ben geraakt aan Corona? Thuis huilend op de bank zit omdat ik me zo machteloos voel? Dat mondkapje graag op heb? Me graag inpak in dat zweet pak?
  Ik doe dat omdat ik mezelf en mijn ouders graag wil beschermen. Ik zou willen dat ik je al was het maar voor 1 week mee kon laten draaien met mijn diensten dat ik 6 dagen van 9 uur of meer draai met soms pauze als ik geluk heb maar meestal daar geen tijd voor heb. Dag 7 alles moet verwerken en huilend op de bank zit omdat ik het niet meer trek. Mijn vakantie ingetrokken is omdat er te weinig personeel is. Normaal werken we met 4 verpleegkundige per dienst nu met 8!!
  Als Corona een hoax is had ik allang aan de bel getrokken.
  Was ik echt geen 50 uur per week gaan werken wat ik nu al bijna 1 jaar doe. Dan waren we allang in opstand gekomen. Normaal is het een griep en komen er enkele daarvan in het ziekenhuis nu sterven er op mijn afdeling 4/5 per dag. Gelukkig wordt het eindelijk nu iets minder.

  Lieve didi.. wat zou ik jou graag willen laten zien wat er echt gebeurt. Zodat je geen gekkie wordt genoemd en verstoten wordt door je vader waar je eindelijk weer contact mee hebt.
  Van mij hoef je geen kapje op.. van mij mag je demonstreren waar dan ook en knuffelen met wie je wilt.. hoef je geen vaccin als je niet wil. Mag je vinden wat je vindt. En ook jouw geluid laten lopen.
  Ik vraag je maar 1 ding……
  Ga eens zelf nadenken. Waarom sterven er elke dag mensen aan een normale griep? Waarom zou er een elite wereld moeten komen?

  Je hebt gelijk!! Niemand weet wat het vaccin op lange termijn gaat doen. En of het überhaupt werkt..

  Je roept al een jaar dat de wereld binnenkort verandert en dat we het gaan zien. Dat jij dan een overlevende bent omdat je niet gevaccineerd bent. Daar kun je gelijk in hebben omdat het vaccin gif blikt te zijn. Maar waarom zou jij bij de elite horen??
  Omdat je nu staat te schreeuwen op de dam??
  In een elite wereld hoor jij er ook niey bij.

  Lieve didi, ik zou willen dat jezelf eens na gaat denken. Logisch na gaat denken.
  De wereld bestaat nog steeds en 30% is al gevaccineerd.
  Er gaan na een jaar nog steeds mensen dood aan de griep. En echt niet alleen de 70+ ers.

  Lieve didi, ga naar je vader en je familie. Dat zijn mensen die je lief hebben en steunen. Dat zijn mensen die je nodig hebt in je leven. Niet de zogenaamde gekkies….
  Neem dat vaccin niet als je niet wil. Maar laat andere het wel doen. Dat scheelt mij gewoon veel werk. Dan kan ik ook weer 4 dagen gaan werken en mijn werk met plezier weer doen.,

  Lieve didi…..
  Ik wil dat jezelf na gaat denken. Dit is echt niet een hoax!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.