Sorry dat ik jou leven wilde redden

Sorry dat ik jou leven wilde redden

 

Sorry dat ik jou leven wilde reddenSorry dat ik jou leven wilde redden! Ik heb de afgelopen maanden vele flyers en kranten bezorgd om jou wakker te maken en in te zien wat er gaande is! Vele mensen in mijn buurt en mijn familie en kennissen heb ik geprobeerd om wakker te krijgen en helaas is dat bij vele niet gelukt. Ook vele huisartspraktijken heb ik kranten en flyers in de bus gedaan, ook al zat er een NEE/NEE sticker op de bus bij huisartsenpraktijken.

 

Ik had zo gehoopt dat huisartsen wakker zouden worden en op flyers had ik zelfs teksten erop gezet dat ze er niet alleen voor staan als ze de waarheid zouden vertellen. Ook verschillende mailtjes gestuurd naar ze en van geen enkele praktijk kreeg ik en mail terug!!

Vele praktijken hebben flink wat geld ontvangen van de overheid, om te blijven liegen over de corona leugens! Hierdoor zitten wij allemaal nu nog steeds in de waanzin van deze maatregelen! Als alle huisartsen er echt voor de mensen waren, dan was deze waanzin er noot geweest! Ook artsen uit het ziekenhuis zelf die er aan mee werken! Ze zullen hun straf wel krijgen, want nu werken ze ook nog mee aan genocide!

Wat een wereld leven we in als je een van de wakkere mensen bent die inziet in wat voor wereld we dus daadwerkelijk leven! Zo zie je daadwerkelijk hoe slecht de mensen het letterlijk met je voor hebben!

 

Wake up

 

Ik had graag gezien dat vele mensen dit ook zagen en dan ook zouden opstaan! Mensen noemen ons als gestoorde gekken en kunnen zelf helaas niet meer zelf nadenken, omdat helaas de hersencellen zijn afgestorven na dik een jaar mondkapjes te dragen, waarbij ze morgelons in hun lichaam zijn getreden! Mondkapjes die ze daadwerkelijk ziek maken! Hier een filmpje dat een man zijn verhaal doet vanwege hij ziek is geworden van mondkapjes te dragen

Vele mensen die wij informatie geven, geven aan het ook niet te willen zien, en het ook gelijk te verwijderen als we links sturen om te lezen of te bekijken! Van de week ook aantal krantjes bezorgd en was mooi weer dus de mensen zaten buiten, dus ik geef de krant aan en ze kijken naar de voorkant van de krant en gooien het gelijk in de container. Ze doen niet eens de moeite om het te lezen, zo gehersenspoeld zijn ze door de mainstream media!

Het is echt zo triest dat mensen niet eens de moeite willen doen om zelf onderzoek te gaan doen! Mensen die in de buitenlucht op de fiets, in het park, of zelfs op het strand een mondkap dragen. Zelfs als ze alleen in de auto zitten, zo gehersenspoeld zijn de mensen..  Ook erg triest is het om te zien, dat iedereen zo bang wordt gemaakt voor een griep, die ieder jaar komt en ieder jaar muteert, wat ook wel toevallig is dat ze elk jaar al weten welke griep er komt en die griepspuit krijgen de mensen jaarlijks!!

 

Sorry

 

Sorry dat ik al meer dan een jaar jou bewust wil maken en dat ik jou leven wil redden zodat je het vaccin, wat geen vaccin is maar een gentherapie is  en het een experimenteel injectie is dus je letterlijk een proefpersoon bent tegen wil houden. Helaas staan mensen letterlijk in de rij voor deze injectie en mensen zo hopen op een uitnodiging dat ze deze spuit mogen halen.

Ik snap daar echt niks van, dat zoveel mensen denken dat ze daarmee hun vrijheid weer terug krijgen! Zoveel mensen sterven aan het vaccin, en hebben zoveel nare bijwerkingen, wat de media natuurlijk niet verteld!

Gelukkig zijn er ook artsen die opstaan en mensen waarschuwen voor het vaccin! De mainstream media houdt dit tegen en op social media worden mensen die dit aangeven geblokkeerd en komen in de facebook jail.

De waarheid mag niet verteld worden, want de mensen moeten vermoord worden door de overheid!!

Zo heb ik al vele blokkades gehad en zelfs profielen die verwijderd werden. Zo werd mijn profiel op twitter en LinkedIn letterlijk verwijderd. Een nieuw account aanmaken op twitter heeft geen enkele nut, want binnen no-time is je profiel weer verwijderd.

Ook op facebook heb ik al vele blokkades gehad en ook zelfs profielen dat ze letterlijk verwijderde, maar ik geef niet op en maak gewoon een nieuw account!!

We geven niet op en blijven mensen wakker maken!!!

Krankzinnige reacties

 

Hier een aantal reacties die je van mensen krijgt, die totaal niet wakker willen worden en ons als gekkies zien!!

De reacties doen mij totaal niks, want ik weet dat hun straks de grootste klap zullen krijgen. Wij complotgekkies hoe wij genoemd worden, zullen straks de helden zijn!!

 

Ik ben ook een trotse complotgekkie!! 

 

Afgelopen dinsdagmiddag 11 mei 2021 kwam ik een winkel binnen in Alkmaar. De winkelpersoneel weigerde mij omdat ik geen mondkapje draag. Overal en altijd heb ik mijn uitzonderingspasje mee. Dit keer mocht ik de winkel niet verder winkelen alsof ik een crimineel was.

Een aantal weken geleden dat ik naar Amsterdam ging en de tram instapte en ik mijn pasje ook netjes liet zien, vond de conducteur van de tram het ook niet goed en de heel tram ging alleen voor mij niet verder rijden! Er kwamen toen 6 beveiligers aan die mij dus gingen aanspreken en ik netjes aangaf dat ik een uitzondering had en ik in mijn gelijk kwam te staan! Uiteindelijk reden we na een kwartier pas verder met de tram.

2 haltes verder gaven ze aan door de vertraging niet verder te rijden, dus moesten we uitstappen en weer op de volgende tram te wachten!

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.