Hoe kan het

Hoe kan het

 

Hoe kan het

Hoe kan het dat zoveel mensen het nog steeds niet in willen zien dat we worden voorgelogen door het kabinet en media! na 1,5 jaar is het toch wel duidelijk wat er speelt en dat ze iedereen willen doden met een vaccin! Dat ze met genocide bezig zijn!

Er zijn zoveel filmpjes op tiktok te vinden dat mensen ziek worden en ook overlijden aan het vaccin en de slapers die ook vele op tiktok zitten nog steeds niet nadenken van o dat kan mij ook overkomen als ik het vaccin neem!

Zoveel mensen de slapers willen waarschuwen en nog steeds inzien van daar heb je weer een complotgekkie, maar wie zijn er nou de gekkies? De mensen die nog steeds de media en kabinet geloven!! Hoe kun je na 1,5 jaar nog steeds denken dat het kabinet en media het wel goed met ons voor zouden hebben!

Het kabinet

 

Het kabinet is al in januari afgetreden en nog luisteren de schapen naar ze! Alle maatregelen, avondklok, alcohol verbod niks is geldig! Alle winkels/horeca die maar dicht blijven, Ze kunnen gewoon al maanden open want alle maatregelen zijn totaal niet geldig. Als je je verder erin zou verdiepen, zal je ook zien dat Nederland niet eens bestaat!! Dus alle boetes ect die zijn ongeldig!!!

Zo probeer ik ook mensen op tiktok te waarschuwen voor de genocide spuit, maar blijkbaar verheugen ze zich op de spuit!

 

Alleen maar willen waarschuwen voor de gevolgen

 

Ik ben niet echt heel goed met van die tiktok filmpjes maken, maar wil wel mensen bewust maken, maar al die schapen reageren echt afschuwelijk, en lachen je uit alsof je niet goed bent, maar het enige is dat je ze wilt waarschuwen voor de gevolgen van die spuit. Dat ze worden voorgelogen ect.

Nu lachen hun, maar straks zien ze dat wij al die tijd gelijk hadden, en dat ze hun genocide spuit hebben genomen.

Je ziet echt de mensen die de vaccins gehad hebben echt veranderen en dat zal nog wel erger gaan worden.

Mijn vader, stiefmoeder en mijn moeder hebben alle 3 de spuit genomen en had ze zo graag tegen willen houden dat ze de spuit zouden nemen. Ook al had ik geen goeie band met mijn moeder, maar zo een vreselijke dood wat ze zal krijgen en dat ze flink ziek gaat worden dat gun ik haar ook niet.

Mijn hele familie van mijn vaderskant hebben de spuit genomen ook hun kon ik niet tegen houden voor de gevolgen van de spuit! Ik denk van mijn moederskant ook want vele werken in de zorg en die waren als eerste aan de beurt.

 

De wereldleiders zijn grootste criminelen op aarde

 

Het is echt bizar dat bijna alle wereldleiders zo corrupt zijn en het echt niet goed voor hebben met de medemens! Als je je onderzoek zou doen, zou je het zeker wel zien, maar al die schapen die willen er niks van weten. Ze gooien de info die wij geven gelijk weg, of verwijderen het gelijk uit hun berichten op social media..

 

Zo zong Michael Jackson de song They don’t care about us! Vele liedjes van Michael Jackson zijn wake up songs over wat er gaande is in de wereld!

En zo zijn er meerdere zangers en zangeressen die songs hebben om je wakker te krijgen en dat gaat echt al over vele tientallen jaren geleden, want wat er gaande is speelt ook al heel wat jaren!

Ik heb er al meer over geschreven over wat er daadwerkelijk met kinderen gebeuren, het is echt vreselijk, Je kunt er meer lezen op mijn website.

Het is te erg om er nog meer over te gaan schrijven en vele kabinetsleden en ook zangers en acteurs doen er aan mee, het is vreselijk.

 

Jarenplan

 

Michael Jackson wist wat er gaande was en die heeft zijn dood in scene gezet, zodat ze aan het plan kunnen gaan werken om de slechteriken uit te schakelen. Ook prinses Diana heeft haar dood in scene gezet en nog vele andere bekende zangers en zangeressen ook. Dit plan waar ze al tientallen jaren mee bezig zijn om de slechte mensen uit te schakelen en is nu op zijn einde.

Als je goed kijkt naar vele bekende Nederlanders kun je zien dat ze er ineens heel anders uit zien, ze zijn omgewisseld voor klonen.

Binnenkort zullen ze uitgeschakeld worden of onthult want de waarheid zal bekend gaan worden heel snel.

Let maar eens goed op als je het nieuws kijkt, ook de media mensen zijn vele al omgewisseld voor klonen.

 

De schok voor de schapen zal behoorlijk zijn!! Het is niet anders, we hebben genoeg energie in hun gestoken om ze wakker te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

5 gedachten over “Hoe kan het

 1. Hoe kan het…?

  Hoe kan het, dat iemand zonder enige academische graad, zonder enig opleidingsniveau van betekenis, het vaccin en de werking ervan in twijfel trekt? Hoe kan het, dat iemand niet ziet dat juist het vaccin onze redding is uit deze benarde situatie? Hoe kan het, dat iemand als jij de gevaccineerde mensen als “volgzame schapen” bestempelt, terwijl juist JIJ een volgzaam schaap bent door allerlei onzin te geloven die je door een groepje dubieuze types als vermeende waarheid wordt aangepraat? Hoe kan het, dat jij allerlei ongefundeerde beschuldigingen uit, die slechts op aannames gebaseerd zijn, zonder met de keiharde bewijzen daarvoor te komen? Hoe kan het, dat mensen de overheid bekritiseren omtrent hun handelen, zonder te beseffen dat die overheid handelt vanuit verantwoordelijkheid? Een verantwoordelijkheid voor leven of dood, waarbij je niet voorzichtig genoeg te werk kunt gaan? Hoe kan het, dat mensen zich tegen allerlei maatregelen keren die bedoeld zijn om ons te beschermen? Hoe kan het, dat mensen weigeren om anderhalve meter afstand tot elkaar te houden, terwijl juist dat een UITSTEKENDE manier is om virussen in te dammen?

  Van jou weet ik dat je door omstandigheden niet in staat bent een volledige baan te hebben. Van veel anderen die zich met deze onzin bezighouden, weet ik dat niet. Het valt me echter wel op dat ik regelmatig mensen zie demonstreren tegen allerlei zaken en me dan afvraag waarom die mensen niet gewoon aan het werk zijn. Anderhalve week geleden ontving ik mijn eerste vaccinatie. Geen moment heb ik getwijfeld over de vraag of ik het vaccin zou laten toedienen, als het eenmaal zo ver zou zijn. De theorieën die door jou en een aantal andere mensen worden verspreid, zijn gebaseerd op angst, onjuiste aannames en vooral heel veel onjuiste informatie die in groepjes gedeeld wordt, waardoor je steeds weer opnieuw met dit soort denkbeelden geconfronteerd wordt en je op een bepaald moment iets voor waar aanneemt. Weet je nog dat jouw moeder je vroeger vertelde dat je vader gevaarlijk was? Jij geloofde dat, tot op het moment dat je ging uitzoeken wie hij werkelijk was en het allemaal anders bleek te zijn. Zo werkt het hier ook. Mensen houden jou constant iets voor omdat ze er zelf kennelijk belang bij hebben om jou iets te doen geloven. Zolang je niet met feiten te maken hebt, krijg je dit.

  Ik roep hierbij op om alle protesten tegen de coronamaatregelen neer te leggen.

  1. Als je na 1,5 jaar nog niet inziet wat er gaande is, dan kom je ook niet meer uit je corona coma. Waar zijn al die ambulances die af en aan rijden omdat volgens jullie de ziekenhuizen vol zouden liggen, die waren niet vol, maar ziekenhuizen moesten gaan liegen want er zijn genoeg filmpjes dat ziekenhuis personeel aan het dansen zijn en ook filmpjes hebben gemaakt dat er helemaal geen mensen in het ziekenhuis waren.
   De roverheid wil iedereen vermoorden, waardoor ze operaties zelfs niet door lieten gaan omdat ze aangaven dat ziekenhuizen vol zouden zitten. Voor corona zijn goedkope medicijnen die werken, maar nee hoor, meneertje Hugo geeft alleen vaccineren helpt, want ja dat krijg je gratis en zullen de mensen straks juist heel ziek gaan worden, vele menen zijn door de vaccins al overleden, maar dat gaat de media niet vertellen natuurlijk dat houden ze stil. Voordat die covid gebeuren was en je was verkouden of grieperig nam je een paracetamolletje en neusspray als het nog ging ging je gewoon aan het werk, nu gaat iedereen zich testen omdat ze bang zijn voor corona. in oktober nemen de mensen de griepprik toch wat voor corona bedoelt is, en nu nemen ze nog 2 experimenten spuiten erbij want dit zijn experimenten tot 2023 dus je bent een proefpersoon van de overheid. Een vaccin op de markt brengen duurt jaren en deze is in een paar maanden gemaakt, dus je weet niet wat het met jou lichaam doet, maar jullie leven zo in angst voor de griep dat jullie alles aannemen en zelfs injecties wat experimenten zijn en niet zelf na kunnen denken of dit wel goed is nadat het zo snel gemaakt is. Dus wie is er nou slimmer he? Ik doe tenminste onderzoek en ben en blijf een trotse wappie die ook voor jou vrijheid staat, want ze willen de macht in handen.. zoek maar eens op agenda2030, event201, the great reset daar zijn ze mee bezig omdat jullie schapen de overheid maar blijven volgen. Wij zullen blijven demonstreren want over de hele wereld staan er al miljoenen mensen op!!!
   Succes met ontwaken straks en ja je hebt je spuiten gehad dus zolang heb je niet meer!! Hooguit 3 jaar dat geven vele artsen/virologen al aan die voor de waarheid staan!!! Ze worden gecensureerd overal omdat de waarheid niet gezien mag worden, maar het zal nu niet lang meer duren en de media/kabinet zal als een klap instorten want de waarheid komt er aan!!

   Artsen liegen wel als ze veel geld krijgen van de overheid net als de mainstreammedia die betaald worden door de elites!

 2. Raar mens. Je zou je diep moeten schamen om dit soort onzin op internet te zetten. Je praat alleen maar andere wappies na en komt niet met goed onderbouwde feiten en betrouwbare bronvermeldingen. Besef je wel dat verspreiding van dit soort complot theorieën mensenlevens kost? Je schrijft zelf dat je jarenlang bent voorgelogen door je eigen moeder. Nu zit je zelf de hele wereld voor te liegen. Denk daar maar eens over na.
  Hoe kan het dat ik al bijna driekwart jaar op een noodzakelijke operatie moet wachten omdat er niet voldoende IC bedden beschikbaar zijn en corona ontkenners zoals jij nu wel op de IC liggen, omdat onlangs nog hutjemutje lekker dicht tegen elkaar tegen de corona maatregelen demonstreerden?
  Ik vraag me af of de mensen in India, Brazilië en Suriname ook zo denken zoals jij. Daar werden immers niet of veel te laat passende maatregelen tegen corona getroffen.
  Genocide spuit… Doe effe normaal, walgelijke idioot.

 3. Hoe kan het dat mijn reactie niet wordt geplaatst? Door reacties met een andere mening niet toe te staan, ben je dus net zo slecht als je beweert dat anderen zijn. Je beweert de waarheid in pacht te hebben, maar in werkelijkheid duik je weg voor de waarheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.