Hoe kan het

Hoe kan het

 

Hoe kan het

Hoe kan het dat zoveel mensen het nog steeds niet in willen zien dat we worden voorgelogen door het kabinet en media! na 1,5 jaar is het toch wel duidelijk wat er speelt en dat ze iedereen willen doden met een vaccin! Dat ze met genocide bezig zijn!

Er zijn zoveel filmpjes op tiktok te vinden dat mensen ziek worden en ook overlijden aan het vaccin en de slapers die ook vele op tiktok zitten nog steeds niet nadenken van o dat kan mij ook overkomen als ik het vaccin neem!

Zoveel mensen de slapers willen waarschuwen en nog steeds inzien van daar heb je weer een complotgekkie, maar wie zijn er nou de gekkies? De mensen die nog steeds de media en kabinet geloven!! Hoe kun je na 1,5 jaar nog steeds denken dat het kabinet en media het wel goed met ons voor zouden hebben!

Het kabinet

 

Het kabinet is al in januari afgetreden en nog luisteren de schapen naar ze! Alle maatregelen, avondklok, alcohol verbod niks is geldig! Alle winkels/horeca die maar dicht blijven, Ze kunnen gewoon al maanden open want alle maatregelen zijn totaal niet geldig. Als je je verder erin zou verdiepen, zal je ook zien dat Nederland niet eens bestaat!! Dus alle boetes ect die zijn ongeldig!!!

Zo probeer ik ook mensen op tiktok te waarschuwen voor de genocide spuit, maar blijkbaar verheugen ze zich op de spuit!

 

Alleen maar willen waarschuwen voor de gevolgen

 

Ik ben niet echt heel goed met van die tiktok filmpjes maken, maar wil wel mensen bewust maken, maar al die schapen reageren echt afschuwelijk, en lachen je uit alsof je niet goed bent, maar het enige is dat je ze wilt waarschuwen voor de gevolgen van die spuit. Dat ze worden voorgelogen ect.

Nu lachen hun, maar straks zien ze dat wij al die tijd gelijk hadden, en dat ze hun genocide spuit hebben genomen.

Je ziet echt de mensen die de vaccins gehad hebben echt veranderen en dat zal nog wel erger gaan worden.

Mijn vader, stiefmoeder en mijn moeder hebben alle 3 de spuit genomen en had ze zo graag tegen willen houden dat ze de spuit zouden nemen. Ook al had ik geen goeie band met mijn moeder, maar zo een vreselijke dood wat ze zal krijgen en dat ze flink ziek gaat worden dat gun ik haar ook niet.

Mijn hele familie van mijn vaderskant hebben de spuit genomen ook hun kon ik niet tegen houden voor de gevolgen van de spuit! Ik denk van mijn moederskant ook want vele werken in de zorg en die waren als eerste aan de beurt.

 

De wereldleiders zijn grootste criminelen op aarde

 

Het is echt bizar dat bijna alle wereldleiders zo corrupt zijn en het echt niet goed voor hebben met de medemens! Als je je onderzoek zou doen, zou je het zeker wel zien, maar al die schapen die willen er niks van weten. Ze gooien de info die wij geven gelijk weg, of verwijderen het gelijk uit hun berichten op social media..

 

Zo zong Michael Jackson de song They don’t care about us! Vele liedjes van Michael Jackson zijn wake up songs over wat er gaande is in de wereld!

En zo zijn er meerdere zangers en zangeressen die songs hebben om je wakker te krijgen en dat gaat echt al over vele tientallen jaren geleden, want wat er gaande is speelt ook al heel wat jaren!

Ik heb er al meer over geschreven over wat er daadwerkelijk met kinderen gebeuren, het is echt vreselijk, Je kunt er meer lezen op mijn website.

Het is te erg om er nog meer over te gaan schrijven en vele kabinetsleden en ook zangers en acteurs doen er aan mee, het is vreselijk.

 

Jarenplan

 

Michael Jackson wist wat er gaande was en die heeft zijn dood in scene gezet, zodat ze aan het plan kunnen gaan werken om de slechteriken uit te schakelen. Ook prinses Diana heeft haar dood in scene gezet en nog vele andere bekende zangers en zangeressen ook. Dit plan waar ze al tientallen jaren mee bezig zijn om de slechte mensen uit te schakelen en is nu op zijn einde.

Als je goed kijkt naar vele bekende Nederlanders kun je zien dat ze er ineens heel anders uit zien, ze zijn omgewisseld voor klonen.

Binnenkort zullen ze uitgeschakeld worden of onthult want de waarheid zal bekend gaan worden heel snel.

Let maar eens goed op als je het nieuws kijkt, ook de media mensen zijn vele al omgewisseld voor klonen.

 

De schok voor de schapen zal behoorlijk zijn!! Het is niet anders, we hebben genoeg energie in hun gestoken om ze wakker te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.