De media liegt ons al jaren voor.

 

De media

 

En dan hoor je dat je naam in de krant staat en dan lees je het artikel en dan verdraaien ze het weer want ik geef nergens aan dat er geen virus of ziekte zou zijn! dat maken hun er weer van! Corona is griep en die muteert altijd!

Griep is de seizoen griep die elk jaar komt en die muteert altijd al. Altijd wel toevallig dat precies de griep komt waar vele mensen de griepprik voor hebben gehaald, alsof ze al weten welke griep er komt net als corona waar nu iedereen zo in angst voor leeft. Het is naar als er een bekende van je overlijdt aan de griep, maar ieder jaar overlijden mensen er aan en nu worden ze juist vermoord, omdat er goedkope medicijnen zijn die werken, alleen kabinet wil iedereen vaccineren!

 

 

Wake up!

 

Meestal ga je naar de huisarts als je ziek bent, nu moet je je bewijzen dat je gezond bent!

Het is echt krankzinnig dat we straks in een testmaatschappij zitten om te bewijzen of je wel gezond ben, hoe triest en dat je overal straks moet laten zien of je wel gevaccineerd bent…  in de 2de wereldoorlog was dat een reisdocument wat je nodig had, en dat is nu een vaccinpaspoort!

Hoe kan het dat na 1, jaar er nog zoveel schapen het niet willen zien! Waar zijn al die ambulances afgelopen jaar die af en aan zouden moeten rijden, want als het zo besmettelijk was dan zou je ook continu ambulances horen rijden!

Je mag elkaar geen hand geven, maar een elle boog waarin we hoesten en niezen, zodat de bacteriën over gaan juist naar de ander. Vroeger nieste je in je handen of in een zakdoek en gooide je de zakdoek weg en je waste je handen, nee nu moet je juist je bacteriën verspreiden en hele dag mee rond lopen.

En iedereen die zo wacht op zijn vaccin echt bizar, iedereen is zo angstig voor de griep, maar laat zich wel inspuiten met een vaccin die heel snel is gemaakt en niet wetende wat er na jaar of 1,2 3 jaar kan gebeuren..

 

De vrijheid zit in jezelf, niet in een spuit!

 

Vele denken dat ze hun vrijheid terug krijgen met een spuitje, maar de vrijheid zit in jezelf!

Je hoort ze ook zeggen ja ik wil op vakantie, dus nemen ze het spuitje, of anders raak ik mijn baan kwijt dus dan nemen ze het spuitje..

Het gaat om jou lichaam dus dat is jou keuze en dat is niet de keuze van een ander die bepaalt of jij de spuit gaat nemen!

 

Genocide spuit!

 

De mediaEr overlijden al vele mensen na de eerste spuit, dat zag je op mijn oude werk waar ik werkte daar waren in 2 maanden tijd 60 ouderen overleden, en in de krant gaven ze aan 31 maar dat was van 1 maand!

Vele worden de mond gesnoerd om dit openbaar te vertellen want het mag niet bekend worden dat vele mensen de genocide spuit krijgen, want wereldwijd zijn er volgens Bill Gates die jou zou willen redden met een vaccin dat de wereld overbevolkt is! De mensheid moet uitgedund worden en dat gebeurd dus met deze genocide spuit!

 

Wij die wappies worden genoemd, willen jou leven redden en dat je ingaat zien wat er gaande is! Wij die onze familie en vrienden en kennissen proberen wakker te maken zodat ze het spuitje niet gaan nemen…

 

Ik ben en blijf een trotse wappie en ben blij dat ik zo vroeg wakker werd en in zie wat voor verschrikkelijk wereld we zitten want de grootste criminelen zijn de elites wereldwijd!!

 

Wees geen slaaf van de roverheid! Wees vrij!

 

We krijgen ook vele negatieve reacties, maar wij weten dat straks de schok voor jullie heel groot zal zijn en vele van mensen die gevaccineerd zijn zullen heel gauw sterven! Wij gaan namelijk naar een hele mooie nieuwe wereld toe waar we geen slaven meer hoeven te zijn van de roverheid! Want we moeten zoveel inleveren als we werken aan de belasting en ze ons letterlijk als slaven behandelen!

Vanaf 4 jaar moet je naar school en daarna moet je werken tot je 67ste en dan mag je met pensioen, helaas hebben dan vaak mensen al gezondheidsklachten dus op wereldreis ect kan je al niet echt meer..

Vanaf onze geboorte worden we al voorgelogen over ons bestaan, lees maar eens over je geboortetrust wat ze achter houden!!

 

Media

 

Het is de hoogste tijd dat er echt een goeie journalisten komen te werken die ons het nieuws brengen, want we worden al heel wat jaren voorgelogen over wat er daadwerkelijk in de wereld gebeurd.

Tijd dat deze journalisten opgeruimd gaan worden net als vele acteurs en zangeressen die hier allemaal aan mee werken! Die heel veel geld krijgen om te blijven liegen over de waanzin van de corona maatregelen!

Het is tijd dat de waarheid nu snel op tv gaat komen!

Het is tijd dat de EBS gaat komen waarin we het echte nieuws zullen gaan horen, hoe vreselijk het ook was, iedereen moet weten wat er heeft plaatsgevonden al deze jaren!

 

 

 

2 gedachte over “De media liegt ons al jaren voor”
  1. Het is triestig al je lieve vrienden en familie in de afgrond ziet springen ! Hoop zeer snel dat de media word overgenomen en de waarheid aan het licht komt !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.