Wees voorbereid!

 

Weet wat er gaande is en wees gewaarschuwd. Het zijn nu echt hele spannende tijden die we tegemoet gaan!

Echte vrijheid is heel dichtbij nu. Helaas zijn nu vele mensen gevaccineerd en zullen helaas niet lang meer te leven hebben max 3 jaar, Denken dat de overheid het goed met de mens voor hebben en dat is totaal niet zo.

De overheid is iedereen in angst aan het praten en vele mensen zijn zo bang dat ze denken dat een spuit hun leven redt van de griep.

 

Nu heb je de delta variant en waarom die zo heet is omdat het in de deltaspier wordt gespoten!

De angst is ongegrond, maar de criminele bende van kabinet wereldwijd zijn bezig met massamoord, omdat ze de wereld over bevolkt vinden en als je zelf onderzoek doet en je weet wie Bill gates is die altijd bij Microsoft heeft gewerkt en hij nu diegene is die iedereen wil vaccineren, zou je wel in kunnen zien dat hij je gelijk ook een chip in laat spuiten.

Mensen noemen mij gek, wappie ect, maar het boeit me geen ene reet wat hu van mij vinden, want wie zijn er nou echt de wappies, dat zijn de mensen die de media en kabinet nog steeds geloven.

De militaire komen ons nu heel snel bevrijden, er zal heel veel chaos zijn, want alles zal uit vallen, zoals het internet, stroom, dus alle treinen, bussen, vliegtuigen alles zal aan de grond blijven. alles wordt via internet verbindingen geregeld, dus ook de stoplichten zullen niet werken.  De hele wereld zal stil staan.

Het stroom zal niet lang duren want we gaan over op gratis stroom. We gaan over op gratis tesla energie. Heel veel wordt gratis.

 

De chaos komt eraan wereldwijd

 

De chaos is coming en er zal een 3de wereldoorlog wereldwijd te zien zijn. Wij wappies hebben vele mensen geprobeerd wakker te krijgen, maar blijven in hun corona coma. Ik snap werkelijk niet dat mensen na 1,5 jaar nog niet inzien dat er veel niet klopt met wat er nu gaande is!

Ik ben al maanden bezig om een flinke voorraad in huis te halen aan eten en drinken zodat als alles los breekt ik genoeg in huis heb voor mijzelf en mijn huisdieren.

Ben goed voorbereid en heb zoveel mensen proberen wakker te krijgen en dat doet mij wel wat dat ze allemaal de genocide spuiten hebben genomen.  Bijna mijn hele familie hebben de vaccins genomen en omdat ik ze niet neem, wilde ze mij dus niet meer in de familie hebben. Zo werd mij paar maanden terug gezegd dat ik niet meer bij de familie pas.  Ik weet helaas dat hun straks ook allemaal weg zijn vanwege de spuit die ze allemaal genomen hebben.

De pain is coming

 

Wees voorbereidDe pijn komt voor heel veel mensen, want iedereen zal heel veel mensen gaan missen in aankomende periode vanwege vele familie en vrienden de genocide spuiten hebben genomen en dus zullen gaan overlijden. Mensen die niet gevaccineerd zijn en teveel bij gevaccineerde mensen is zal ook helaas snel verlijden vanwege ze ook magnetisch worden doordat ze teveel bij mensen zijn die gevaccineerd zijn.

Vele mensen die niet gevaccineerd zijn beschermen zich ook met Borax of NAC 600 mg.

Ik zelf neem elke dag een klein mespuntje borax en doe dat in mijn drinken omdat je niet weet als je naar de winkel gaat wie wel en niet gevaccineerd zijn, dus bescherm ik mijzelf met borax.

Borax haalt de chemtrails uit je lichaam en mensen worden magnetisch door vaccins en maken mensen die niet gevaccineerd zijn ook magnetisch dus kun je je met borax en Nac 600 mg beschermen ervoor .

 

Wees voorbereid en haal genoeg eten en drinken in huis, en haal ook bijv een puzzelboekje of puzzels of wat dan ook, want het internet zal aantal dagen dus letterlijk uit. De tv zal wel aangaan, maar er zal 1 zender zijn waar we verplicht op tv moeten kijken 8 uur per dag. Dus voor de andere uren zou je dan een boek kunnen lezen, of puzzeltje kunnen doen of wat dan ook.

 

Voor de schapen, jullie leven zal helaas niet lang meer duren doordat jullie helaas een dodelijke spuit genomen hebben. Een vaccin op de markt brengen duurt jaren en deze is te snel gemaakt!

Denk na voordat je die spuit gaat zetten!!

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.