De wereld zal snel veranderen nu

 

Er zullen heel snel nu heel veel mensen wereldwijd gaan sterven, vanwege ze de genocide spuiten die ze hebben genomen! Wij wappies  wilden ze waarschuwen, maar wij wappies worden zo zwart gemaakt in de media dat de schapen niet zelf meer durven na te denken want anders worden ze ook als wappies neergezet, en daar zitten ze niet op te wachten, dus luisteren ze als schapen naar de media, en laten ze zich lekker hersenspoelen.  Ze zijn zo bang gemaakt voor een virus, waar je 99,98 procent gewoon van overleeft en dat zonder medicijnen en vaccinaties!

Misschien een paar paracetamolletjes en genoeg vitamientjes vooral vitamine C,D en zink werken goed bij de griep. Je hebt een immuunsysteem die tegen virussen vecht als je die krijgt, en dat kan je lichaam goed als je die goed verzorgd met genoeg beweging, groente en fruit en lekker vitamine D buiten opdoen, maar nee hoor ze laten je vaccineren met een vaccin die binnen hele korte tijd is gemaakt en je daarna nog steeds gewoon de griep kunt krijgen.

Corona is griep. en daar heb je ook een griepprik voor, en nu krijgen ze 2 vaccins die net pas op de markt zijn en nog geen eens zijn goed gekeurd. zo heb ik en andere mensen zelf gebeld naar het Pfizer bedrijf en geven ze aan dat het niet is goed gekeurd.

Mensen zijn zo bang voor het virus, dat ze iets vreemds in hun lichaam laten spuiten, hoe krom is dat?

Vele denken hun vrijheid terug te krijgen nadat ze hun spuitje hebben gehaald, en ja nu gaan we dus weer op rood en ook de gevaccineerde dus ook niks mogen, dus die spuit die ze genomen hebben kan je dus op uit maken, dat die totaal niet werkt.

 

De Cabal zal opgepakt worden vanwege genocide!!

 

De wereld zal snel veranderen nu. Het kabinet zal nu snel worden opgepakt vanwege de massamoord tegen de mensheid en ook vanwege de vele criminele activiteiten waar ze jarenlang zich mee bezig hielden. Mensen verwachten niet dat de grootste criminelen bende de cabal zijn en ze totaal niet geloven wat hun allemaal op een kerfstok hebben.

Het is echt vreselijk de kinderen die ze jarenlang hebben mishandeld en satanische rituelen mee hebben uitgevoerd tot en met moord..  zoals Jaap van Dissel die zoveel kindermoorden op zijn naam heeft staan. Zelfs het koningshuis doet er aan mee!!! Daarom hebben ze allemaal de doodstraf verdiend en vele zijn al uitgevoerd.

De klonen van deze mensen die zie je nog op tv, maar de echte personen liggen al onder 6 planken! Zie hier filmpje over klonen 

 

De klonen zullen straks allemaal uitgeschakeld worden en alle mensen die meegewerkt hebben aan de waanzin maatregelen zullen worden aangepakt.

Deze wereld zal hierna heel mooi gaan worden en alle slechte mensen zullen hier niet meer zijn, wij krijgen een super leven hierna en armoede zal er niet meer zijn.. Kan over een tijdje op wereldreis gaan en heerlijk genieten van de natuur en omgeving van ieder land.

 

Ik laat wel een kloon maken als ik even op vakantie wil, zodat de kloon bij mijn huisdieren kan zijn 🙂 want dat is wel weer heel handig eigenlijk nu ik weet dat dat dus kan..

 

 

10 days off darkness

 

De wereld zal snel veranderen nu. Tijdens die 10 Dagen van Communicatie Duisternis zullen de volgende dingen gebeuren. We zullen 7 “Trumpets” oftewel EBS-sms-berichten op onze telefoons ontvangen. Ze zullen ons waarschuwen om op dit moment onze tv af te stemmen. Onze telefoons werken alleen voor 911/112 en we hebben vernomen dat de Signal-app, die militair versleuteld is, beschikbaar zal zijn. Onze TV’s zullen gedurende 10 dagen slechts 3 verklarende films in een doorlopende lus vertonen. Het zal onderwerpen behandelen als arrestaties, tribunalen, fraude, corruptie, pedofilie enz.
Ons internet zal gedurende die tijd niet werken. Onze geldautomaten werken niet. Na de 10 dagen van Communication Darkness zullen we verbinding maken met een nieuw kwantuminternet. Mensen worden dringend verzocht om ten minste drie weken voedsel en water in te slaan. Tegen het einde van de maand wordt ons het nieuwe Star-link internetsysteem beloofd.
WWG1WGA

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.