De wereld zal snel veranderen nu

De wereld zal snel veranderen nu

 

Er zullen heel snel nu heel veel mensen wereldwijd gaan sterven, vanwege ze de genocide spuiten die ze hebben genomen! Wij wappies  wilden ze waarschuwen, maar wij wappies worden zo zwart gemaakt in de media dat de schapen niet zelf meer durven na te denken want anders worden ze ook als wappies neergezet, en daar zitten ze niet op te wachten, dus luisteren ze als schapen naar de media, en laten ze zich lekker hersenspoelen.  Ze zijn zo bang gemaakt voor een virus, waar je 99,98 procent gewoon van overleeft en dat zonder medicijnen en vaccinaties! Misschien een paar paracetamolletjes en genoeg vitamientjes vooral vitamine C,D en zink werken goed bij de griep. Je hebt een immuunsysteem die tegen virussen vecht als je die krijgt, en dat kan je lichaam goed als je die goed verzorgd met genoeg beweging, groente en fruit en lekker vitamine D buiten opdoen, maar nee hoor ze laten je vaccineren met een vaccin die binnen hele korte tijd is gemaakt en je daarna nog steeds gewoon de griep kunt krijgen.

Corona is griep. en daar heb je ook een griepprik voor, en nu krijgen ze 2 vaccins die net pas op de markt zijn en nog geen eens zijn goed gekeurd. zo heb ik en andere mensen zelf gebeld naar het Pfizer bedrijf en geven ze aan dat het niet is goed gekeurd.

Mensen zijn zo bang voor het virus, dat ze iets vreemds in hun lichaam laten spuiten, hoe krom is dat?

Vele denken hun vrijheid terug te krijgen nadat ze hun spuitje hebben gehaald, en ja nu gaan we dus weer op rood en ook de gevaccineerde dus ook niks mogen, dus die spuit die ze genomen hebben kan je dus op uit maken, dat die totaal niet werkt.

 

De Cabal zal opgepakt worden vanwege genocide!!

 

Het kabinet zal nu snel worden opgepakt vanwege de massamoord tegen de mensheid en ook vanwege de vele criminele activiteiten waar ze jarenlang zich mee bezig hielden. Mensen verwachten niet dat de grootste criminelen bende de cabal zijn en ze totaal niet geloven wat hun allemaal op een kerfstok hebben.

Het is echt vreselijk de kinderen die ze jarenlang hebben mishandeld en satanische rituelen mee hebben uitgevoerd tot en met moord..  zoals Jaap van Dissel die zoveel kindermoorden op zijn naam heeft staan. Zelfs het koningshuis doet er aan mee!!! Daarom hebben ze allemaal de doodstraf verdiend en vele zijn al uitgevoerd.

De klonen van deze mensen die zie je nog op tv, maar de echte personen liggen al onder 6 planken! Zie hier filmpje over klonen 

 

De klonen zullen straks allemaal uitgeschakeld worden en alle mensen die meegewerkt hebben aan de waanzin maatregelen zullen worden aangepakt.

Deze wereld zal hierna heel mooi gaan worden en alle slechte mensen zullen hier niet meer zijn, wij krijgen een super leven hierna en armoede zal er niet meer zijn.. Kan over een tijdje op wereldreis gaan en heerlijk genieten van de natuur en omgeving van ieder land.

 

Ik laat wel een kloon maken als ik even op vakantie wil, zodat de kloon bij mijn huisdieren kan zijn 🙂 want dat is wel weer heel handig eigenlijk nu ik weet dat dat dus kan..

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.