Denk eens na!

 

 

Denk eens na

Denk eens na lieve mensen, de wereld die we kennen is niet hoe de wereld zou moeten zijn! Vele mensen vinden het normaal dat je vanaf je 4de jaar naar school gaat en soms nog op jongere leeftijd naar de peuterspeelzaal. Na de basisschool ga je naar de middelbare school, dan naar hoger onderwijs ect. Jaren zit je op school, daarna ga je werken zodat je op jezelf kunt wonen en dan ga je fulltime werken en moet je werken tot je 67ste en dan mag je van je pensioen genieten! De meeste mensen overlijden vaak eind 70jaren. Vaak als je met pensioen gaat heb je vaak al wel gezondheidsproblemen en een wereldreis zou je niet meer aankunnen op die leeftijd als je met pensioen mag!

Dit noem ik dat we dus letterlijk slaven zijn van de overheid,  want je moet werken zodat je alle vasten lasten kan betalen en misschien verdien je genoeg dat je op vakantie kunt ieder jaar. Vele mensen kunnen nog geen eens op vakantie, leven in armoede. Er zijn mensen die niet kunnen werken en dus een uitkering vangen en dus net aan alle vasten lasten kunnen betalen. Vele hebben schulden wat ze niet eens kunnen afbetalen, waardoor er incasso kosten bij komen, dus worden de kosten nog meer.. Mensen raken hun huizen kwijt. Het is echt verschrikkelijk hoe sommige mensen met zo weinig geld moeten doorkomen.

De wereld is echt slecht verdeeld, landen die in nog ergere armoede leven en dat komt allemaal door de cabal wereldwijd!

 

De cabal

 

Denk eens naDe cabal zijn de grootste criminelen van de wereld, echt vreselijke dingen hebben ze op hun kerkstok. Nu zijn ze bezig met massamoord op de hele bevolking wereldwijd!  Al tig jaren zijn ze met satanische kinderrituelen bezig en zijn er wereldwijd ondergrondse tunnels waar ze kinderen vreselijke satanische dingen aandoen. Kinderen worden daar opgesloten in hokken en moeten daar vreselijke dingen ondergaan, waaronder sex met dieren, waardoor je nu hybride kinderen nu hebt, die half dier, half mens zijn.

Er is nu een wake up serie op netflix dat heet Sweet tooth om mensen alvast kennis te maken met hybride kinderen, want straks zal je dat meer gaan zien.

tientallen jaren gebeuren echt vreselijke dingen in de ondergrondse tunnels door de elites en vele bekende acteurs, zangers, actrices ect ze doen er allemaal aan mee, het is vreselijk.

Trump die is al vele jaren bezig om dit te stoppen en dat is nu op zijn eind, want met al die overstromingen zijn die ondergrondse tunnels nu vol gelopen en in Duitsland kwamen er meer dan 600 kinderlijkjes boven drijven en dat houdt de media ook stil, want de waarheid willen ze niet vertellen.

 

De mainstreammedia

 

De mainstreammedia houdt alles stil, zodat de wereld niet ziet wat er echt gebeurd in de wereld, want we worden flink voorgelogen over heel veel nieuws, zo ook over de waanzin van maatregelen van corona, wat de griep is die gemaakt is in Wuhan. Als je verder onderzoek doet naar Bill Gates die jarenlang verteld dat de wereld overbevolkt is en die je nu wilt redden met een vaccin! Die eerst scenario’s maakt over een pandemie, en fauci die al aangeeft dat er een pandemie aankomt, hoe kun je dat aangeven in 2017, alleen als het al jaren gepland is want dat is zo, want de testkits waren al jaren eerder ingekocht door alle landen.

 

PCR TEST/GENTHERAPIE

 

Denk eens na mensen. Als het zo besmettelijk is, waarom dan helemaal in je hersenpan met die wattenstok? Tjaa daar zit heel wat achter want als je sommige interviews hebt gezien van SWAB die vertellen 5 jaar voor de pandemie dat ze al iets wilde inplanteren in iedereen zijn hersens dus tjaa dat kun je dus met zo een test dus makkelijk doen!

En dan het vaccin, voor een griep, als je nadenkt dat de griepprik er al is ieder jaar en dat mensen nu nog eens 2 spuiten moeten voor de griep en dan niet eens helder kunnen nadenken dat het de griep is en dan maar 2 extra spuiten in laten spuiten wat experimenten zijn tot september 2023. Je bent dus een proefpersoon van de overheid!

Als je zelf onderzoek zou doen, zie je dat het een gentherapie is en geen vaccin voor corona!

 

Injectiespuit

 

Alle vaccins worden vervaardigd met behulp van zelfde nanotechnologie. Deze nanotechnologie worden magnetisch wanneer ze dezelfde temperatuur krijgen als het menselijke lichaam. Als het onder 0 graden blijft worden ze niet magnetisch. Het wordt 70 graden onder 0 bewaard. Hoe kan het dat mensen dan niet gaan nadenken of dit wel deugt.

Als je magnetisch wordt dan ga je toch ook nadenken dit klopt niet, nee mensen gaan er filmpjes over maken en lachen erom.. En nog gaan ze niet nadenken. Na het gentherapie ingespoten te hebben gehad, kun je niet meer terug. DENK NA! Weet wat je in laat spuiten! Het is jou lichaam!

 

Na de eerste vaccinatie in het verzorgingshuis waar ik werkte gingen de mensen achter elkaar dood In 2 maanden tijd waren er 60 overleden. Het werd ook wel het dodenhuis genoemd in Beverwijk.

 

WAKE UP MENSEN!!

 

Wij worden wappies genoemd. Ik ben en blijf een trotse wappie. De waarheid komt steeds meer nu naar boven wat wij al die tijd hebben aangegeven.  Corona is griep. De griep bestaat al zoveel jaren. Ik heb nog nooit een griepspuit genomen want als ik de griep krijg dan heb ik mijn immuunsysteem die mij beter maakt. ik krijg 1 keer in de 3/4 jaar de griep en dan ziek ik thuis uit. Na het uitzieken gewoon weer aan het werk.

Iedereen laat zich testen als ze al een klein beetje verkouden zijn. Voordat covid waanzin was, en mensen waren verkouden namen ze neusspray en namen ze een paracetamolletje en gaan gewoon aan het werk. Nee nu zijn ze zo bang voor een verkoudheidje/griep en laten zich testen en zo bang voor de griep dat ze een experiment vaccin als de redding zien..

Het is echt krankzinnig.

IMG_3067

 

De angst voor de griep is triest

 

Denk eens na mensen. De wereld is echt krankzinnig en dat zoveel mensen in angst blijven leven. Er lopen nog steeds mensen met mondkapjes in winkels en zelfs op de fiets, alleen in de auto..  Mensen kunnen echt niet meer helder denken. Zelfs tieners lopen nog met mondkapjes op en echt als je corona krijgt heb je 99.98 procent om er gewoon van te genezen. Zonder vaccin! ouderen hebben 99,95 procent om er gewoon van te genezen.

Nu zoveel mensen het vaccin hebben genomen zullen nu juist heel ziek gaan worden, en vele zullen juist overlijden als ze de griep krijgen die gevaccineerd zijn.

Heel veel mensen zijn na het vaccin al overleden, en dat laat de media ook niet los, want dat mag niet bekend gaan worden.

Ze willen namelijk iedereen vaccineren!  Het gaat niet om het indammen van een virus, het gaat erom dat zoveel mogelijk mensen die prik nemen. Hier het levende voorbeeld <-

 

 

Denk eens na mensen. Jongeren moeten gewaarschuwd worden, want hun zijn de toekomst van ons en die moeten we redden zodat hun de wereld weer op kunnen opbouwen want heel veel mensen gaan nu helaas snel overlijden vanwege deze genocide spuiten want dat zijn het!!!

 

 

Arrestaties zullen snel starten

 

Denk eens na mensen. De waarheid is in zicht, alleen de echte schapen blijven helaas in de corona coma.  Ik had gehoopt dat vele bekende mensen die ik ken ook wakker zouden worden. Helaas krijg ik ze niet wakker.

De arrestaties zullen nu heel snel beginnen. Vanwege de elites wereldwijd aan massamoord bezig zijn en ook artsen die hieraan meegewerkt hebben zullen ook opgepakt gaan worden. Internet/ stroom alles gaat nu ook snel uitvallen. De arrestaties gaan beginnen en een nieuwe start gaat beginnen met gratis internet, gratis stroom ect dan zullen we 10 dagen verplicht tv moeten kijken. We gaan zien op tv wat de elites al jaren op een kerkstok hebben.

De wereld die we kennen deugt totaal niet. een Grote schok zal over de hele wereld komen!

Hierna zullen we naar een hele mooie wereld gaan!

 

 

 

 

 

 

De patriotten zijn voorbereid en klaar om het plan door te drukken. De klok tikt door voor de [DS]. De ontzegeling van aanklachten en arrestaties zal snel komen en ze zullen betekenisvol zijn.

De waarheid zal gezien worden. Het feit en het hele corrupte systeem zal ten val worden gebracht.

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.