Facebook jail again and again!

Facebook jail again and again!

Facebook jail again and again!

 

 

Facebook jail again and again!

Facebook jail again and again! De waarheid mag op geen enkele manier verteld worden op social media, alles wordt geblokkeerd en verwijderd door fakebook checkers. Checkers die flink betaald worden om de waarheid tegen te houden.. Corruptie ten top.

Zo ben ik al bij facebook account nummer 7. Heel vaak in de facebook jail gezeten. Het begint met een waarschuwing, daarna voor 24 uur, dan 3 dagen, dan 7 dagen en daarna steeds 30 dagen.

Nu zijn ze over op profielen letterlijk te verwijderen van fakebook en daardoor al een hoop accounts verder, want opgeven doen we niet. We blijven de waarheid verspreiden en zullen niet opgeven!

 

Twitter en LinkedIn

 

Al een paar maanden ben ik al verwijderd op LinkedIn en twitter. Een nieuw account aanmaken wordt gelijk geblokkeerd. Het is dieptriest dat al de social media alles tegen werken om maar mensen bewust te maken met wat er gaande is in deze verschrikkelijke wereld! Op tiktok ben ik al bezig met account 4, het is krankzinnig overal worden we verwijderd!

 

@didi085132.backupJe kunt mij blokkeren, je kunt mij verwijderen, maar we komen steeds harder terug

♬ We Don’t Care – Sigala & The Vamps

 

Hoelang gaan ze nog door, want elke dag worden er weer heel wat mensen wakker en kunnen ze er niet meer onderuit komen om de waarheid steeds te verwijderen en wij blijven onze mond niet houden! Wij strijden voor de vrijheid en daar zullen we nooit mee stoppen!!

Gelukkig het einde is echt in zicht en zullen we bevrijdt gaan worden, heb altijd genoeg eten en drinken in huis voor minstens 2 weken, want alles zal uitvallen, dus je zult ook niet naar de supermarkt kunnen!

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.