Wake up mensen

 

 

Wake up mensen

Wake up mensen, er zijn nog zoveel schapen die niet zien wat er daadwerkelijk gaande is.

Wij de trotse wappies willen jullie alleen maar wakker maken en waarschuwen en dat jullie zelf ook onderzoek gaan doen naar wat er in de wereld speels, maar denken dat de mainstreammedia en kabinet de waarheid vertellen en zelf helaas zelf geen onderzoek doen!

Wie zijn er dan de echte wappies, dat zijn de mensen die alles aannemen van de overheid dat zijn echt pas wappies en laten zich vaccineren met een experiment tot 2023.

Rtl boulevard in april 2007 probeerde ze al mensen te waarschuwen en iedereen is dit vergeten blijkbaar? Ze gaan als schapen in de rij staan voor hun genocide vaccin!!

 

 

 

Wij complotgekkies zijn er trots op dat wij blijven strijden voor de waarheid en jullie blijven wakker schudden om niet het vaccin te nemen en je ook niet laat testen, want ook die testen deugen voor geen meter!

Ze zijn echt op allerlei manieren bezig om de mensen uit te laten sterven!!!

 

 

Als je onderzoek doet met wat er in de wereld allemaal speelt, is echt schrikbarend! Kinderhandel, mensenhandel echt vreselijk.

De beelden die ik gezien heb is echt vreselijk, en we zitten op het eind van de oorlog want daar zitten we in!

Vele mensen zien niet wat er gaande is en denken dat het echt een dodelijke virus is waar zoveel mensen bang voor zijn gemaakt..

Corona is griep

 

Wake up mensen. corona is griep. Griep bestaat al zolang en nooit is daar iemand bang voor geweest. Nu zoveel mensen overal mondkapjes ect dragen omdat ze bang zijn voor een virus, en niet inzien dat ze hun eigen lucht maar blijven inademen. Door dat ze hun eigen lucht in ademen en ook stofjes van de mondkapjes inademen worden ze juist ziek. Ze krijgen juist last van hun longen en krijgen juist daar infecties.

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
2 gedachte over “Wake up mensen”
    1. Ik had dat bestand al een hele tijd op mijn pc staan, maar het werd op internet steeds verwijderd doordat we de waarheid niet mogen vertellen, dus werd steeds offline gehaald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.