Weet wat er gaande is

 

Weet wat er gaande is

 

Weet wat er gaande is. De wereld die je dacht te kennen, klopt voor geen meter!

We worden vanaf  onze geboorte al voorgelogen met hoe we nu leven.
Ze houden heel veel geld achter van onze geboortetrust.
En dan de criminele elites die vreselijke dingen met kinderhandel en mensenhandel verrichten. Ze zijn allemaal zo satanische als maar kan. Ook het koninklijke huis heeft er mee te maken, die zijn net zo schuldig.
Trump vs Biden
In Amerika is vorig jaar de verkiezingen gestolen door Biden en zijn team en handlangers, waarbij Meneertje Rutte ook heeft meegeholpen om stemmen te bezorgen vanuit Nederland.
Meerdere landen hebben dit gedaan.
Vele mensen die al meer dan 20 jaar dood waren, zelfs hun hebben gestemd op Biden.
Ook huisdieren bleken op Biden te hebben gestemd, het is echt krankzinnig hoe ze de stemmen hebben gemanipuleerd.
De rallys die Trump hield kwamen echt duizenden mensen op af, en bij de rallys van Biden hooguit een handje vol. Hieruit kon je al daadwerkelijk zien dat er echt iets niet deugde bij de verkiezingen toen er werd aangegeven dat Biden had gewonnen.
Nadat de stemmen geteld waren, kwamen er vele filmpjes online, waarin je kon zien dat er flink gefraudeerd werd met de stembiljetten.
Ook hier in Nederland zijn er met de verkiezingen hier flink gefraudeerd met stemmen, want de cabal heeft een doel wat ze uitvoeren.  Ook wel agenda 2030 genoemd wat ze aan het uitrollen zijn.

De grootste criminelen in de wereld is de cabal!

 

De allerslechte mensen van de wereld die regeren de wereld. Het is echt te krankzinnig voor worden.  Vele mensen verwachten niet dat de grootste criminelen aan de top staan, die kunnen het niet in hun hoofd halen dat dit dus echt gaande is.
Bij de post moest ik bewijzen met een VOG of ik geen criminele dingen op mijn naam heb staan. Kijk wat voor mensen er dus boven ons staan, dat zijn de grootste criminelen, zo krom is het dus….
De wereld hoe we nu leven, zal echt een hele mooie ommekeer maken.
De vreselijke cabal gaat verdwijnen, zullen allemaal voor het tribunaal gaan, net als artsen die meegewerkt hebben met de waanzin van de corona en de genocide spuiten waar ze nu wereldwijd massamoord mee aan het plegen zijn. Iedereen die eraan heeft meegewerkt zullen allemaal als oorlogsmisdadigers behandeld gaan worden!
Weet wat er gaande is
Dit plan om de wereld te redden is al heel veel jaren geleden begonnen. We staan nu op het punt om er een hele mooie wereld van te maken. Heel veel zangers, acteurs die voor de wereld al waren overleden, blijken hun dood in scene te hebben gezet. Ze moesten hun dood wel in scene zetten vanwege de corrupte cabal waar ze mee te maken hadden. Hun zijn achter de vreselijke dingen gekomen waar de cabal mee te maken had.
De wereld zal een flinke schok krijgen als ze op tv gaan zien wat wij al maanden lang vertellen wat er in de wereld gebeurd, de waarheid is.

BN’ers in Nederland

Weet wat er gaande is. Er zijn ook vele BN’ers in Nederland  die mee werken met de cabal. Ook deze mensen zullen straks niet meer te zien zijn, die gaan ook voor het tribunal.
Wereldwijd zijn er zangers, acteurs, actrices ect die meewerken met de vreselijke cabal praktijken en zullen allemaal voor het tribunal gaan! Vele zijn al berecht en hebben hun doodstraf al gehad.

De elite

 

De elite wist al van de kwantumsprong, dus lieten ze dat ding los.
Ze willen niet dat we vrij zijn en ze kunnen er niets aan doen.
We zijn machtig in de liefde. Ze onderschatten ons, daarom hebben ze haast om officieel een nieuwe wereldorde te lanceren.
DE QUANTUM SPRONG IS REEDS GEKOMEN
De duistere elites zijn erg bang. Ze wisten dat het menselijk collectief een zeer hoge vibratie bereikte, maar ze waren zich er niet van bewust in welke mate of hoeveel ontwaakte zielen er nu zijn.
Ze zijn niet langer verborgen, hun aanvallen zijn direct en frontaal. Er zijn nog steeds mensen die het niet kunnen zien, maar dat betekent niet dat het niet echt is.
De aanvallen zullen toenemen. Ze zullen met alle middelen proberen dat mensen niet wakker worden. Dat de ontwaakten niet kunnen communiceren om anderen niet wakker te maken en dat de gevorderden als gek of crimineel worden gezien.
Wat ze ook doen, het maakt niet uit, de kwantumsprong heeft al plaatsgevonden, het is niet te stoppen, de mensheid beschouwt dieren al als gelijk, heeft al respect voor Moeder Aarde en begrijpt dat er geen scheiding is.

Zielen

  De zielen die incarneren komen al aan als leraren, niet om te experimenteren, ze incarneren uit liefde.
We kunnen al dan niet getuige zijn van de totale verandering, de overgang kan een week of 300 jaar duren, maar het is niet te stoppen.

Wat er ook gebeurt tijdens de transitie, onthoud dat je jezelf hebt aangeboden om hier en nu te zijn. Jij bent de drijvende kracht achter verandering, wat er ook gebeurt, wat je ook ziet, je hebt een verantwoordelijkheid.

Er wordt maar één ding van je gevraagd, slechts één. Wees geen voedsel.
Het is het enige wat je hoeft te doen, zo simpel is het. Wees geen eten.

De mens is onder andere een van de krachtigste generatoren die er zijn, wij zijn draaikolken, afhankelijk van de polariteit waarin je jezelf uitlijnt, creëer je de ene of de andere frequentie.
Deze entiteiten voeden zich met de negatieve frequentie, we voeden ze al millennia.

Het ontwaken van de mensheid heeft de collectieve draaikolk naar de positieve pool gekanteld, vandaar dat ze aanvallen met zo’n felheid dat ze verhongeren.
Je wist het toch al of misschien is het de eerste keer dat dit bericht je bereikt. Het maakt niet uit, vraag jezelf af of het resoneert met jou, geloof niets.

Verbind je met je ziel en observeer. Als je ziel je vertelt dat het waar is, verspil dan geen seconde van je bestaan ​​aan het dienen als voedsel.
Elimineer de lage passies van je leven, haat, wrok, afgunst, angst, ondeugden, voedsel dat voortkomt uit het lijden van een ander wezen, leugens, ambitie, egoïsme, verdriet, wantrouwen, dit alles genereert dichte energie, voedsel voor de duisteren.

Bevrijdt je geest

Wees je bewust van je emoties en als je ooit zo voelt, verander je energie, zet muziek op die je optilt en zing, dans, adem, steek een wierook aan. Knuffel je katten, je hond of je vertrouwde dier. Ga voor  een wandeling in de natuur of het park, mediteren, sporten, doen wat nodig is maar verander die energie meteen omdat je als voedsel dient.

Wees je er altijd van bewust, het is het enige dat van je wordt gevraagd, voer de duistere hordes niet.
Voed je ziel met alles wat je helpt op te stijgen. Als je gewend raakt aan het leven in de frequentie van liefde, zal je realiteit zonder moeite veranderen naar jouw wil. Je bent niet te stoppen. Je bent een krachtig wezen.

Wees niet bang. Bevrijd je geest van de matrix. Richt je aandacht op wat je wilt maar vooral, geniet, wees gelukkig, lach, zing, dans, heb lief…. Ik hou voor altijd van je.. Bali💞 Balmeet

Trump beste wereldleider

 

Weet wat er gaande is. President trump die nooit weggeweest is van het leiderschap is echt de allerbeste president wereldwijd! Hij wordt door de media en de cabal in het zwarte dag licht gezet. Alles wat je over hem hoort zijn leugens want de cabal wil niet dat we allemaal wakker worden. Willen niet zien dat hij juist goed bezig is om ons allemaal te redden. Trump wil dat we in echte vrijheid gaan leven.

 

Als je nu Biden ziet, zie je dat dit echt niet meer de echte Biden is. De echte Biden is allang dood. Hij heeft de doodstraf allang gehad. De Biden wat je nu ziet is een kloon (reptielen) of er zit een acteur achter.

Ook in Nederland zijn vele bekende acteurs, actrices, ect al omgewisseld voor klonen. Ze zullen binnenkort uitgeschakeld worden als de waarheid op tv gaan zien. Ook Meneertje Rutte, de Jong het zijn allemaal al klonen.

Vele hebben hun straf al gehad en andere wachten nog op hun tribunal.

 

5D wereld

 

De wereld gaat straks zo mooi worden als deze slechte mensen allemaal weg zijn. We eindelijk echt in vrijheid kunnen leven.  Het pijnlijke is wel dat er vele mensen ook uit je eigen omgeving weg zullen zijn. Vrienden, familie niet iedereen gaat mee naar de volgende 5D wereld.

Het is wel mooi om te zien dat wede afgelopen 1,5 jaar wel nieuwe mensen hebben leren kennen die ook wakker zijn en die dus ook mee naar de volgende wereld gaan.

Weet wat er gaande is. Vele mensen hebben de injecties genomen van de cabal, en deden helaas zelf geen onderzoek en geloofde de mainstreammedia en kabinet. Het vaccin wat ze dus denken dat ze nu hebben, denken vele dat ze geen corona meer kunnen krijgen, of juist minder.

Het is gentherapie en het valt je lichaam juist aan, en uiteindelijk ga je er binnen 3 jaar aan overlijden. Dit heet massamoord, ook wel genocide genoemd. Mensen die al een zwakke gezondheid hebben zullen al eerder te komen overlijden.

Wij hebben de mensen gewaarschuwd. Helaas werden wij niet geloofd en hebben ze hun genocide spuiten gehad en zullen dus niet naar de mooiere wereld gaan.

Ik had het vele mensen ook gegund dat ze naar deze 5D wereld zouden gaan..

 

Weet wat er gaande is

Weet wat er komen gaat! Wees voorbereid

Weet wat er gaande is

 

 

 

WWG1WGA

 

 

 

Heb altijd genoeg eten en drinken in huis voor minstens 2/3 weken. Ook water inslaan voor de zekerheid
Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.