Niet meer welkom na 25 september

Ik ben Didi een jonge vrouw van 36
Vanaf 25 september ben ik niet meer welkom in restaurants, culturele locaties, bij ceremonies, mag ik niet meer reizen en anderszins deelnemen aan de samenleving.
Allemaal omdat ik weiger mee te werken tot de nieuwe ideologie.
Ik wist dat het er aan zat te komen en toch maakt het me boos en verdrietig tegelijk omdat er nog zo veel mensen zijn die dit normaal vinden.
Ik hou mijn rug recht, blijf in mijn kracht staan en strijd door tot ik er bij neer val!
Genoeg is genoeg! 💪🏻
Ik ben een strijder en zal blijven strijden! Vele demonstraties ben ik geweest om te laten zien dat we onze vrijheid terug willen!!
Wij die zien dat ze de macht willen hebben en wij dat niet toelaten! Vele denken met hun spuitjes de vrijheid terug te krijgen! Snap niet dat ze niet verder nadenken en dat de vrijheid niet in een spuit zit, maar de vrijheid zit in jezelf!
Die spuit zal ik nooit nemen, en testen zal ik ook nooit doen!!
Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
16 gedachte over “Niet meer welkom na 25 september”
 1. Beste Didi,
  Je bent in elk restaurant altijd welkom. Met een QR code en zonder QR code. In dat laatste geval een bewijs dat je onlangs nog negatief bent getest. Dat geldt ook voor evenementen en culturele locaties. Waarom? Om vooral ongevaccineerde mensen (maar ook gevaccineerden, want een vaccin geeft geen 100% bescherming) te beschermen tegen dat k*t virus wat er nog steeds is. De enige beperking in jouw vrijheid ben jezelf, omdat je fantasie dusdanig op hol is geslagen dat je dat voor waar aanneemt. Ik heb je website aandachtig doorgelezen, maar ik zie absoluut geen enkel wetenschappelijk en gefundamenteerd bewijs voor al je stellingen en beweringen. Al die onzin is echt een obsessie voor je geworden en je laat je in met gelijkgestemden die elkaar alleen maar opjutten en meeslepen. Zie je dat dan niet? Luisteren en in discussie gaan met mensen die ook maar enig tegengas geven doe je niet. Daarvoor duik je als een lafaard weg. Ik heb al eerder commentaar gegeven hier en een goede kennis van ons ook, maar dat keur je af omdat dat niet in je straatje past. Want stel je voor als anderen dat zouden lezen. Dit is typisch gedrag van mensen die in het onderbewuste dat hun stellingen niet kloppen en die ongelijk hebben. Dit gedrag is in de psychologie bekend als passieve angst.
  Als iedereen nou vanaf het begin met de neuzen dezelfde kant op stonden, dan waren we nu allang van alle maatregelen af. En op het persoonlijk vlak; dan had ik allang mijn nodige hartoperatie gehad. Op dit moment liggen er voor 95% ongevaccineerden met corona een IC bed bezet te houden, waardoor belangrijke operaties (waaronder die van mij) keer op keer moeten worden uitgesteld. Jullie (en jouw) gedrag, dát kost dus onnodig lijden én mensenlevens. Je hebt dus bloed aan je handen, begrijp je dat dan niet? Of ben je écht zo egoïstisch en dom?
  Groet,
  Raymond

  1. Ik wil mensen wakker maken en in laten zien in wat voor verschrikkelijke wereld we leven! Ze voeren agenda2030 uit!! The great reset. Doe zelf eens je onderzoek naar het World Economic Forum (WEF) . De kabinet wereldwijd zijn de grootste criminelen op deze aardkloot.
   Doe je onderzoek eens naar Klaus Schaub, Bll gates ect.

   De media wordt betaald door ze, dus die liegen mee!!

   Wordt wakker, heb je het vaccin gehad, zal je binnen 4 jaar overlijden en hoe vaker je een booster shoot neemt, hoe sneller je gaat overlijden.
   De vaccins wat je denkt zijn geen vaccins, het is gentherapie en het valt je lichaam juist aan!! Deze wereldwijde injecties zijn er om de mensen uit te moorden!! Genocide!!

   Wordt wakker!

   1. Onderzoek heb ik allang gedaan en gefactchecked (hoe je dat ook schrijven mag). Maar dan niet een onderzoek met mijn eigen normen waarvan ik vooraf al weet dat ik alleen maar ga zoeken naar de resultaten die ik wíl zien, zoals jij dat wellicht doet, maar onderzoek via betrouwbare bronnen en idem dito nieuwsgaring en wetenschap. The ‘Great Reset’ waar jij het over hebt is juist bedoeld om deze ‘verschrikkelijke’ wereld een boost te geven. Dit soort dingen zijn in de loop van de eeuwen al vaker gebeurd. Bijvoorbeeld met het oprichten van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden, die in de 16e eeuw werd opgericht uit vele lokale overheden die het tot dan voor het zeggen hadden. En vandaaruit is uiteindelijk het Koninkrijk der Nederlanden ontstaan. De ‘Great Reset’ is net zoiets. Met als doel om uiteindelijk de hele wereld onder een regering te stellen en een totaal ander economisch systeem te introduceren. Dat verminderd het aantal conflicten en oorlogen aanzienlijk en helpt honger en armoede de wereld uit. De WEF wil de corona-crisis aangrijpen om dit in een stroomversnelling te krijgen, omdat vrijwel alle landelijke overheden in de wereld nu moeten samenwerken om deze crisis het hoofd te bieden. Wat is daar mis mee?
    Er zit geen enkele gen in de vaccins. Waar haal je die onzin toch vandaan? Heb je daar enig wetenschappelijk bewijs voor?
    Zoals ik al eerder zei, je hebt geen enkele betrouwbare fundering en onderbouwing voor je beweringen. Je praat alleen maar anderen na die op die manier polarisatie in de samenleving veroorzaken. Ik heb nog nooit iemand gezien/gehoord/gelezen die met goede argumenten is gekomen om jouw onzin te onderbouwen. Dus ik daag je uit:
    Geef mij (en de lezers) nou eens een aantal hyperlinks van betrouwbare en autoritaire bronnen die jouw verhaal ondersteunen, en dan zal ik misschien gaan overwegen om bij je aan te sluiten.
    Dus jij beweert dat ik binnen vier jaar kom te overlijden met als oorzaak het Pfizer vaccin? En waarschijnlijk nog wel eerder, want ik heb er twee gehad… Nou Didi, ik spreek je over vier jaar wel, dan zal je zien dat je alleen maar volkomen onzin hebt zitten uitkramen. Ik zal het alvast in m’n agenda zetten. Tot dan!

 2. aanvulling:

  En die jodenster op je tieten vind ik zeer misplaatst en bevalt me absoluut niet. Bah, wat een walgelijke vergelijking.

  1. Het is een heftige shirt, maar als je nu nog niet ziet wat er gaande is, wordt je ook niet meer wakker. kabinet wil macht! als je niet gevaccineerd bent en getest kom je nergens binnen, de joden mochten ook toen nergens naar binnen en dat gebeurd nu met de niet gevaccineerde, want wij laten ons niet testen en ook niet vaccineren! Nooit niet. Ik heb een immuunsysteem als ik de griep krijg en die werkt. Griep muteerde altijd. Zie griep 2016 Toen werden mensen ziek die nooit ziek werden en zelfde klachten..

 3. Dus jij baseert je op een liedje dat gezongen wordt door Madonna…?  (uitgelachen)
  Heb je zelf wel in de gaten hoe ongelooflijk dom dat klinkt?
  Ik ga niet verder mee met je in discussie. We zitten op twee totaal verschillende golflengtes. Het heeft geen zin. Zoek hulp!

  1. Zoek jij straks maar hulp, want de schok zal voor jou groot zijn! arrestaties zullen snel starten. Kabinet wordt gearresteerd vanwege massamoord waarmee ze bezig zijn!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.