Het einde is in zicht

 

Het einde is in zicht

 

 

Wij die jullie al die tijd hebben geprobeerd wakker te maken zullen nu heel snel ook wakker gaan worden!

Het einde is in zichtJullie zullen zien dat wij al die tijd de waarheid spraken!

Wij hebben jullie zo gewaarschuwd!

 

 

 

 

Anons hebben duizenden uren besteed aan het onderzoeken van zichzelf en het zoeken naar de waarheid. In een poging om de mainstream media monoliet te dwarsbomen hebben we ons hart en ziel gegoten in het informeren van onszelf en de mensen om ons heen. Je zou moeilijk een groep vinden die zo gepassioneerd is als ons leger kikkers. Wij zijn die plaag die de deep state gewoon niet kan zwijgen. Ze vrezen een wakker publiek. Ze zijn bang voor ons. Daarom proberen ze onze stemmen bij elke bocht het zwijgen op te leggen. Anons gaan niet weg. We zijn nog maar net begonnen.

Wij geven niet op, op vele media worden we steeds geblokkeerd voor dagen, weken of gelijk helemaal verwijderd.

We worden flink de mond gesnoerd op vele social media! De waarheid wordt flink gecensureerd, maar wij geven niet op en we maken gewoon weer een nieuw profiel aan en gaan gewoon verder!

 

Dodelijke vaccins

 

Het einde is in zicht. Vele mensen zullen nu helaas snel overlijden, vanwege de vaccins die ze hebben genomen. Dit zal heel pijnlijk zijn want vele zullen familie en vrienden verliezen die de vaccins genomen hebben.  Het zal aardig stil worden in de straten, want vele mensen zijn gevaccineerd en dachten hun vrijheid terug te krijgen en zullen dan helemaal weg zijn.  We hebben de mensen zo gewaarschuwd en nog staan ze in de rij voor de dodelijke vaccins.

Het einde is in zichtZelf doen ze geen onderzoek en geloven alles wat kabinet aangeeft.  We geven aan dat ze naar agenda2030, event201, the great reset ect moeten gaan zoeken, en nog nemen ze het niet aan van ons!

We geven aan dat ze voorbereid moeten zijn voor de 10daysoffdarkness dat gaat komen. Dat ze genoeg eten en drinken in huis moeten halen zelfs dat doen ze niet. Hoe krankzinnig is het dat ze helemaal niks van ons aannemen.

Mensen geloven ook niet dat het 10 dagen donker zal blijven, maar dit is al een keer gebeurd en dat gaat nu ook weer gebeuren.

Nieuwe wereld

 

 

We zullen de wereld weer opnieuw moeten bouwen, want het zal nooit meer het zelfde zijn als hoe we nu leven!

Het wordt voor ons heel mooi wereld, een wereld die we nu nog niet kunnen bedenken hoe het zal zijn, maar dat het super gaat worden dat is wel duidelijk. Geen armoede meer, iedereen gelijk, het wordt zo mooi.

We hoeven geen slaven meer te zijn, zoals we dat tig jaren zijn geweest.

Kunnen genieten van ons leven, en je kunt de dingen doen die je altijd al zou willen doen..

We krijgen een hele mooie tijd aangebroken!!

Het licht heeft namelijk al gewonnen van het duister!

 

Are you ready ???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.