Het dodenhuis

 

Het dodenhuis. Ik heb heel lang zitten nadenken om dit te gaan schrijven, vanwege ik er toch 5 jaar leuk en gezellig heb gewerkt.

In 2015 ben ik begonnen als vrijwilliger bij het verzorgingshuis om activiteiten te doen met ouderen.

Toen kwam in 2020 de waanzin van corona! Alle activiteiten werden gestopt.

het dodenhuisCorona is griep en ja voor ouderen is het ook gevaarlijk en overlijden er eerder aan, alleen nu worden ze allemaal in angst en alleen gelaten.. echt vreselijk.

April vorig jaar had ik een activiteit buiten georganiseerd zodat de ouderen op het balkon konden genieten van onze zang.. Zo had ik alleen ook een nummer gezongen van Liesbeth List met heb het leven lief 

Ik had toen al door dat er met de maatregelen niet veel klopte en wilde toch iets voor de ouderen toen doen, want voor hun is het echt verschrikkelijk wat ze hun aandoen, zo alleen eenzaam in een kamertje moeten zitten..

 

Demonstreren

 

Al een aantal jaren ben  ik al strijdbaar eerst via de gele hesjes en daarna bleef ik doorstrijden en ben ik naar vele demonstraties geweest in ons eigen landje en ook was ik naar Berlijn vorig jaar gegaan.

Het werk bleef het stil, alle activiteiten bleven uit.

Op facebook had ik vele mensen van  het werk ook in mijn lijst staan, zo zagen ze dus dat ik aan het strijden was.

Op een dag ontving ik een mail van een facebook account wat ik niet meer gebruikte en daar voegde iemand van mijn werk mij daar toe, ik had die persoon al in mijn actieve facebook, dus dat vond ik al erg vreemd.  Ze had toen ook later haar verzoek weer geannuleerd.

 

Wandelen

 

Het dodenhuis. De week van 20 juli 2020 werd ik gebeld of ik weer wilde helpen met een activiteit. We zouden dan 1 op 1 gaan wandelen buiten. Ik zeg is prima. .  Ik gaf een goeie vriendin van mij aan die toen tijdelijk bij mij in huis woonde van zal je zien dat nadat ik daar gewerkt heb dat ze een corona uitbraak hebben en dat ze mij dan ook willen gaan testen. Gaf ik aan als grapje tegen haar.

Op dinsdag 28 juli was het dan zover dat we een wandeling gingen maken en ik had een oudere man in de rolstoel mee en nog 2 andere hadden ook iemand mee in de rolstoel. We hebben toen een uurtje gewandeld en terug in het verzorgingshuis nog heel even daar koffie gedronken en daarna was ik weer richting huis gegaan. Er werd gezegd dat we nog telefonisch contact zouden hebben wanneer ik weer zou gaan helpen.

 

waar was jij ?
De demonstratie in Groningen 2020

Op zaterdag 1 augustus 2020 was ik naar een demonstratie in Den Haag. Toen kwam het nieuws dat er een corona uitbraak was op mijn werk. 3  dagen daarvoor had ik daar gewerkt. De volgende ochtend ging mijn telefoon. Ik was die dag gelukkig in Groningen bij een demonstratie dus ik liet mijn telefoon over gaan op de voicemail.  In de voicemail gaven ze aan dat er een uitbraak was, en dat iedereen getest moest worden..

Ik was niet in de buurt en dus hielden ze mij op de hoogte en toen kwam het nieuws dat er niemand van de ouderen positief was.

1 augustus – Corona besmetting verzorgingshuis

3 augustus – Geen besmettingen bewoners

Facebook

 

Het dodenhuis. In een facebook groep waar ik ook lid was, werd het artikel natuurlijk gedeeld. De uitbraak van het verzorgingshuis werd natuurlijk in de omgeving flink gedeeld. Vele reacties werden geplaatst. Er kwamen ook reacties dat de persoon waarom het ging niet eens is getest. Het deugde niet, zo voelde dat ook

Zie ook het WhatsApp gesprek hieronder.

 

Het dodenhuis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Genocide injecties

 

In januari dit jaar kregen de eerste mensen de injecties vooral zorgmedewerkers waren toen aan de beurt als 1 van de eerste. De ouderen waren begin nieuwjaar aan de beurt. En toen kwam er in het nieuws dat 31 ouderen na vaccinatie waren overleden.  (Dat bleken er toen al 60 te zijn) In het nieuws durven ze dat natuurlijk niet te vertellen, maar via via hoorde je dat toch dat het er 60 waren die waren overleden.

In December heb ik ook een mail gestuurd dat ik ook niet meer terug kwam als vrijwilliger vanwege wat ze de ouderen aan doen en ik daar echt niet meer kan werken. Ze vonden het jammer dat ik weg ging.

Ze zagen dus nog steeds niet in dat het kabinet bezig is met massamoord en hun eraan mee werken!

Gewaarschuwd

Op de facebook pagina van het verzorgingshuis had ik ze al gewaarschuwd dat dit geen goeie injecties zijn en dat ze er mee moesten stoppen.  Toen ik dat op hun facebook pagina stuurde, wist ik niet dat het op dat moment allemaal gaande was dat ze allemaal achter elkaar aan het overlijden waren.

 

Het dodenhuisIk kreeg ook een mail terug met dat ik het moest loslaten en dat hun nou eenmaal de regels moesten volgen van het RIVM en ze dat ook dus doen..   Ik las een artikel in de doofpot zou komen al die overlijdens van al die ouderen dat ik een mail had gestuurd dat ik de zorginstelling gewaarschuwd had.  Alles werd genegeerd door het dodenhuis.

 

Dit is niet het enige huis met zoveel ouderen die door deze injecties zijn overleden! Het zijn er echt heel veel en dat gebeurd wereldwijd! De media verzwijgt alles!!!

 

Deze injecties zijn geen vaccins! Het zijn killer injecties!! Massamoord

Wordt wakker!!!

Column: Sars-cov 2 feitelijk grafeenoxidevergiftiging

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.