De chaos komt eraan!!!

 

De chaos komt eraan

 

De chaos komt eraan! Vele mensen hebben totaal niet door wat er gaande is in de wereld en denken dat er een echte pandemie gaande is. Nemen injecties en gaan niet eens zelf op onderzoek uit en denken dat het kabinet het beste met hun voorheeft.  Heb zoveel mensen gewaarschuwd en nog geloven de mensen het niet.  Ik heb ze aangegeven dat ze genoeg eten en drinken in huis moeten halen en kijken mij aan alsof ik niet goed ben.

 

Het is zo triest om te zien dat zoveel mensen denken dat de overheid het goed met hun voor hebben, Kijken niet verder wat er daadwerkelijk aan de hand is. De informatie die je ze geeft lezen ze niet en wordt gelijk weggegooid..

In de 2de wereldoorlog had je ook de verzetskrant en dat lazen velen ook niet, net als nu.. de schapen willen het niet lezen en zien, en zien als als gekke wappies! Alles wat wij aangeven komt uit dus wappies zijn we allang niet meer..

In dit filmpje 25 redenen waarin je kunt zien dat de corona waanzin een hoax  is!.

 

De injecties

 

Aankomende periode zullen er heel veel mensen gaan overlijden door de injecties die ze hebben gehad. Vele denken dat ze geen corona meer kunnen krijgen of denken juist minder erg. Het is de griep, en ja de percentage om te overleven was al 99,98 procent zonder injecties.  Deze injecties heb je helemaal niet nodig, maar al die mensen die denken dat de corona zo erg is..dat ze alleen beschermt zijn met een vaccin/injectie..

Hoe meer injecties je neemt, hoe meer de bijwerkingen zullen zijn. Hugo gaf dat zelf ook aan en nog blijven de mensen meer en meer injecties erbij nemen! Denken dat ze dan veilig zijn.. Ik zelf heb een immuunsysteem die werkt en als ik een virusje of een griep onder de leden krijg, dan is mijn immuunsysteem om daar tegen te vechten. Met deze injecties zal je immuunsysteem niet meer goed werken en als je dan iets onder de leden krijgt zal je er minder snel van genezen! Heelveel mensen zijn ook al overleden door deze injecties wat je niet hoort op het nieuws! De nieuws wordt betaald door de overheid om hun mond te houden..

 

Ook de griepprik hebben ze aangepast en dat zijn nu ook genocide injecties geworden waardoor de mensen nu nog sneller gaan overlijden!

Kabinet zal hier niet mee wegkomen!

 

Chaos

 

De echte chaos zal nu heel snel zichtbaar zijn. Alles zal uitgaan, internet, stroom alles gaat uit. Arrestaties gaan nu snel plaats vinden. Iedereen die meegewerkt heeft met deze hoax zal worden opgepakt.

Je kunt geen kant op, internet is uit, dus ook de stoplichten zullen niet werken. Treinen, vliegtuigen alles zal stil staan!

Militairen zullen in de straten staan, vele mensen worden gearresteerd. De echte vrijheid zal dan snel komen.

Echte vrijheid, maar eerst zullen we allemaal verlicht voor de tv moeten zitten en gaan we zien wat de elites jarenlang verborgen hielden wat ze aanrichten! Het zal verschrikkelijk zijn voor de schapen die wij al die tijd hebben gewaarschuwd!

 

We krijgen hierna zo een mooie wereld voor terug, en ik kan niet wachten op die mooie tijd!

Zo wat heb ik daar zin in!!

 

BREAKING: Voormalig FEMA-klokkenluider Celeste Solum legt uit dat de Corona PCR-“test” een microchip implanteert. Dus de Nasofaryngeale Covid19 PCR-“tests” waren helemaal geen tests. Ze implanteren chips, brengen Nanobots, Nanites genaamd, in met een nuttige lading voor biowapens voor de hersenen, terwijl ze tegelijkertijd DNA oogsten. Het PCR-uitstrijkje wordt rechtstreeks in de neus-keelholte ingebracht, achter de neus en het voorhoofd, waar uw ogen zich bevinden. Het is bij de bloed-hersenbarrière en naast je pijnappelklier. Ik geloof dat ze de zintuigen van mensen uitschakelen met deze biowapens en de menselijke intuïtie doden en je vermogen om cognitief te zien wat ze met ons doen. Ze schakelen onze zintuigen uit en richten zich op de hersenen met Nanites die een lading dragen, zoals Celeste in eerdere video’s sprak. Dit is oorlog. Serieuze oorlogsvoering. WIJS DE “TESTS AF”, WEIGEER DE MASKERS EN LAAT ZE U NOOIT MET EEN NAALD PAKKEN. 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
2 gedachte over “De chaos komt eraan!!!”
  1. ja gelukkig zijn er nog mensen die zien wat er loos is nu i n GB vele baby s sterven die vaccin kregen ga ik steeds meer denken dat ik midden in maffia organisatie zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.