Wanneer stopt dit?

 

Epidemie van hartfalen treft topsporters!

 

Wanneer stopt dit
Wouter Betjes

Je leest het steeds meer jonge tieners en gezonde sporters op het veld instorten. Vele overlijden. Afgelopen weekend in mijn eigen woonplaats Beverwijk een jongen van 14 jaar. Vreselijk voor de ouders, familie en vrienden en kennissen.

Ik wens de ouders en vrienden en familie heel veel sterkte toe.

Hartfalen topsporters 

Ik ben al meer dan 1,5 jaar mensen bewust aan het maken wat er gaande is, maar mensen zien ons aan als wappies.. Wij zijn juist de mensen die jullie leven wilde redden. Ik heb afgelopen 1,5 jaar bij heel veel mensen in Beverwijk kranten bezorgd (de andere krant) en vele verschillende flyers om mensen in te laten zien dat er flink leugens verteld worden op tv en media, daarom proberen wij jullie te waarschuwen. We plakken stickers in omgeving en lopen demonstraties in verschillende plaatsen door het land om mensen te waarschuwen.

Ook in Beverwijk hebben wij demonstraties gehouden. Helaas zijn er vele mensen die niet inzien wat er gaande is en ons dus zwart maken op allerlei manieren. Wij willen alleen maar jullie leven redden want wij zijn er niet om jullie te treiteren..

 

 

Wouter Betjes

Stop de leugens nu media!! Kom met de waarheid nu!

 

Wanneer stopt dit. Helaas zijn er al heel veel mensen overleden, en heel veel hebben flinke bijwerkingen aan deze injecties, als je je onderzoek had gedaan, zag je dat dit gentherapie is en dat het experimenten zijn tot 2023.

Ik vindt het echt vreselijk om zoveel mensen te zien overlijden, jong en oud.

De media die alles verdoezeld vanwege de waarheid niet verteld mag worden.

November waren er al 3500 meer overlijdens dan normaal als je dan ziet dat rond de 80 procent gevaccineerd is. Vorig jaar waren er nog geen mensen gevaccineerd en was het overlijden veel minder dan de jaren ervoor. Vele denken helaas dat het echt een pandemie is, maar dit is al vele jaren geleden gepland om de mensheid te verminderen. Volgens Bill Gates is de wereldoverbevolkt en moet dat gaan krimpen, vandaar dat ze een pandemie hebben verzonnen.

Iedere 100 jaar blijken ze dit te doen, ook toen gingen de mensen dood die mondkapjes droegen en gevaccineerd waren.

 

Oversterfte

 

Wanneer stopt dit

Wanneer stopt dit. Deze maand december ben ik bang dat de oversterfte nog veel hoger zal zijn.  Wereldwijd is er in elk land veel oversterfte en geen enkele media komt ermee dat het door die spuiten komt.  De media wordt namelijk betaald door de overheid en die mogen niet de waarheid verspreiden.  Ook de boosterprik wordt bij vele mensen gezet en als de eerste 2 al niet werken, waarom dan nog een boosterprik voor de griep. De griepprik is ook al bij vele gezet en dan nog nemen vele de boosterprik er nog bij…

Er zijn wel middelen die kunnen werken tegen het gif wat de mensen nemen, zo kun je borax nemen om die troep uit je lichaam te krijgen, waardoor je minder of geen klachten uiteindelijk meer hebt.  NAC is ook een goed middel tegen de gifstoffen van deze injecties. Ook beschermt het je tegen de straling van mensen die gevaccineerd zijn als je zelf niet gevaccineerd bent.  Heb je spijt kun je dit ook gaan nemen.

Wat de media je niet zal gaan vertellen:

“De Europese adviesgroep van de Wereldgezondheidsorganisatie voor immunisatie, voormalig vice-president professor Christian Perronne, zei gisteren dat alle gevaccineerde personen tijdens de wintermaanden in quarantaine moeten worden geplaatst, anders riskeren ze een ernstige ziekte.

Lees hier meer over op:

Vers van de persconferentie! Het begint los te komen.

 

Samen tegen tirannie

 

Wanneer stopt dit! Het is de hoogste tijd dat iedereen op gaat staan tegen deze tirannie van de overheid. gevaccineerd en ongevaccineerd samen moeten we een vuist gaan maken, want de overheid gaat te ver. Een Qr code heb je straks nodig om overal binnen te komen, dat gaat echt te ver! Als je Qr code verlopen is moet je eerst weer een vaccinatie of weer testen om te bewijzen of je gezond bent, hoe krankzinnig moet het nog worden!!!

 

Kom ook 2 januari 2022 naar de Nieuwjaars demonstratie!!

 

 

 

Rapport toont aan..

 

Rapport toont aan dat bijna 300 atleten wereldwijd instortten of een hartstilstand kregen na het nemen van het COVID-vaccin dit jaar – velen stierven

Er is een lijst samengesteld en gepubliceerd met atleten van over de hele wereld die kort na de vaccinatie met COVID een hartstilstand hebben gehad. Het laat zien dat er iets mis kan zijn met het vaccin wanneer ‘s werelds beste atleten lijden of sterven na het nemen van de vaccins.

Een rapport op goodlysciencing.com toont een lijst van atleten die het COVID-vaccin hebben gekregen en later een hartstilstand hebben opgelopen. Uit het rapport bleek dat de meeste van de genoemde atleten later stierven.

Het rapport begint:

Het is zeker niet normaal dat jonge sporters een hartstilstand krijgen of overlijden tijdens het beoefenen van hun sport, maar dit jaar gebeurde het. Al deze hartaanvallen en sterfgevallen vonden plaats kort na een COVID-injectie. Hoewel het mogelijk is dat dit ook kan gebeuren bij mensen die geen COVID-injectie hebben gekregen, suggereert het enorme aantal duidelijk de enige voor de hand liggende oorzaak.

Het rapport eindigt met deze zin:

Dit is de huidige lijst … al deze atleten hebben hartproblemen gehad na een injectie met COVID. Op het moment van het eerste schrijven waren er 28 overleden. Dat was niet normaal, maar toen, 10 dagen later, werden 56 doden vermeld en het aantal blijft stijgen. Elk ander echt vaccin zou al lang daarvoor van de markt zijn gehaald. De media zouden vragen stellen. Ze zouden de regeringen onder druk zetten. Maar dat doen ze niet. En regeringen gaan door met het plaatsen van tv-, radio- en krantenadvertenties die mensen aanmoedigen om de eerste, tweede, derde en vierde vaccinatie te krijgen. Misschien zeggen de reguliere media zo weinig omdat ze geld krijgen van de overheid voor reclame?

Report Shows Nearly 300 Athletes Worldwide Collapsed or Suffered Cardiac Arrests after Taking COVID Vaccine This Year – Many Died

 

Wanneer stopt dit? Hoeveel levens moet dit nog gaan kosten!!!

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.