Breking Nieuws Vaccinatie!

 

BREKING!!  Uit vertrouwelijke bron: Als dit waar is, zal dit het hele vaccinverhaal op zijn kop zetten.

 

 

Breking nieuws vaccinatieBreking nieuws. Een medewerker bij Moderna die werkt in hun vaccinatieproductiecentrum.  Ze zegt dat ze allemaal enorme bedragen krijgen betaald om hun mond te houden over wat er in het vaccin zit en wat het met de gevaccineerde persoon gaat doen.

Ze had het over miljoenen USD die ze elk krijgen + het moeten ondertekenen van vertrouwelijkheidsovereenkomsten en meer juridische overeenkomsten.

Dus niemand zal er ooit over praten. Kortom: als je eenmaal de prik hebt genomen, verspreidt zich binnen enkele minuten een “plastic-achtige”, synthetische, microscopische structuur door het lichaam en dringt de haarvaten binnen.

Het hecht zich aan de meest kwetsbare en verzwakte inwendige organen in je lichaam. Daar straalt het vervolgens het orgaan en het hele lichaam uit, 24/7. Totdat het flink beschadigd raakt.

Als gevolg hiervan krijgen sommige mensen met hartproblemen miocarditidis of een hartaanval. Anderen zullen lijden aan goedaardige eierstokproblemen, of krijgen eierstokkanker, of longkanker, nier- en prostaatproblemen.

 

Opzettelijk!

 

Breking nieuws – Ze zei tegen ons dat de introductie van deze structuur OPZETTELIJK is. Geen ontwerpfout, geen ongeluk, maar het is gedaan met het exacte doel om je uit te stralen, vergelijkbaar met plutonium, maar langzamer en onmogelijk te detecteren. Dit verklaart waarom Geiger EMF-apparaten hogere stralingsniveaus oppikken bij gevaccineerde mensen in vergelijking met mensen die niet zijn gevaccineerd. Dit verklaart ook waarom het in de buurt zijn van gevaccineerde mensen of het hebben van intiem contact met hen je op het niveau van het EM-veld beïnvloedt en je ziek wordt, of je bloedt of migraine hebt en “stralingsachtige” symptomen hebt die we “uitscheiden” noemen. Vrijwel het PERFECTE biowapen.

Hetzelfde geldt voor ALLE andere MRNA-vaccins, zei ze.

 

 

 

Oversterfte

 

Breking nieuws vaccinatie.

Er is al maanden flink oversterfte hier in Nederland en ook in andere landen. November telde 3500 meer sterfgevallen dan normaal rond deze tijd. De eerste week van December was er al 1250 in 1 week meer sterfte dus dat geeft behoorlijk aan dat de gevaccineerde mensen u flink ziek worden tot aan de dood.

De schapen zien dat nog steeds niet en denken dat de ongevaccineerde dood aan het gaan maar kijk eens naar de statistieken van vorig jaar toen 0% gevaccineerd waren en nu meer dan 80% is gevaccineerd en dus heel veel oversterfte is.

 

Links

Hier aantal links om verder eens te gaan kijken als je dit niet wilt geloven

 

https://www.blckbx.tv/

Artsen Collectief

Cafe Weltschmerz

BPOC2020.nl 

Zelfzorgcovid19.nl

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries
Een gedachte over “Breking nieuws Vaccinatie”
  1. Hoe telt de Geigerteller een hoger stralingsniveau? Het is volgens de medewerker eennplasticachtige substantie, maar een Geigerteller telt alleen radioactief materiaal toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.