We zijn vrij!!

 

 

❤️❤️❤️ WE ZIJN VRIJ !!!!!

 

We zijn vrij!!Er bleek al jarenlang een nep koningshuis te zijn!

Nep Koning Willem kreeg daarvoor een leuk zakcentje, speeltjes en privileges.

Een clubje mensen (elite) werkte in het geheim samen en riep uit dat ze de regering waren waar iedereen naar diende te luisteren.

Het bleek een roverheid te zijn.

De roverheid kreeg de kans de bevolking jarenlang te misleiden en te onderdrukken, doordat de bevolking in het sprookje geloofde.

De harde en nobele werkers zorgden voor diegenen die geen zin hadden om te werken of er niet toe in staat waren middels het belastingstelsel.

De politie en het leger trapte ook in het spel wat er werd gespeeld. Ze tekenden geheimhoudingsverklaringen, zodat gevoelige info niet naar buiten zou komen. De top behoorde ook tot de club samenzweerders.

De bevolking had niets in de gaten!

Zo leek het alsof de roverheid voor iedereen goed zorgde.

De banken konden door het FED systeem jarenlang geld uit het niets creëren. Dat deden ze dan ook. Tevens werd er veel zwart geld wit gewassen door eigen bankpersoneel die bij de club hoorde.

 

Witte en zwarte maffia

 

Farmacie en artsen (witte maffia) hielden jarenlang vele mensen voor de gek met hun giftige medicijnen en dodelijke vaccinaties. Vele betaalde huurlingen met een geheimhoudingsplicht ondersteunden hen hierbij.

Het bleek dat rechters en advocaten onder een hoedje speelden (zwarte maffia). Er was geen recht te behalen.

De media bleek te zijn omgekocht door de illuminati. De media verkondigde vele leugens en verdraaide stelselmatig de waarheid.

Hollywoodspelers en bekende Nederlanders speelden het spel mee en kregen daardoor roem en faam.

Middels hun shows (bijv. Madonna en Lady Gaga) werden boodschappen verspreid aan de illuminati. Die elkaar informeren middels handgebaren, cijfers en symbolen.

Ook de Olympische Spelen maakte daar onderdeel van uit.

Goede doelen bleken slechts vangnetten te zijn om de bevolking het gevoel te geven dat er iets goeds met hun gift werd gedaan,

 

Ontwaken

 

Wij zijn vrij. Totdat de bevolking ging ontwaken.

En alles ging ontdekken.

Dat mensen voorzien zijn van Goddelijke Gaves, zoals Gedachtekracht en een Zelfgenezend vermogen. Het bezit van een pijnappelklier (3e oog) werd doelbewust verzwegen door de elite. Maar alles komt boven, in het boek van Henoch staat veel vermeld.

Ufo’s blijken te bestaan, er is veel technologie en kennis verborgen gehouden voor de bevolking.

Dat er vroeger Vrije energie was in de tijd van Tartaria, de weggemoffelde geschiedenis. Door mudfloods ten onder gegaan. Dit is nog te zien bij oude gebouwen aan de ramen die deels boven de grond uitsteken.

Piramides zijn de vroegere energiecentrales.

De bevolking is jarenlang voorgelogen en bedrogen door Vrijmetselaars (hoge topambtenaren, wetenschappers, politici, rechters, advocaten, artsen, burgemeesters etc.), die lid waren van geheime en occulte genootschappen. Die voorts gechanteerd werden door deelname aan brute verkrachtingen, mishandeling en satanische rituelen van baby’s en kinderen. Hier zijn vele bewijzen van!

Door deze methode toe te passen konden ze mensen op topfuncties chanteren om beslissingen te nemen die ze in een ‘normaal leven’ nooit zouden nemen.

En toen er op social media een MARTIAL LAW werd afgekondigd durfde de bevolking nog steeds haar Vrijheid niet terug te pakken.

Wachtend op?

Wat is dat toch met de bevolking?

Zijn we klaar voor een Nieuwe Wereld met nieuwe uitvindingen?

Met Vrije energie, MED BEDS en met vliegende voertuigen?

Dan zal iedereen in z’n eigen Kracht moeten gaan staan.

En zelf keuzes durven te maken.

En z’n eigen baas durven te zijn.

Nog een Weg te gaan lieve mensen!

Bye for Now ❤️

 

*Ron de Jong*

De wereld wordt straks echt zo mooi!!

We zijn een vrij mens!!!

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2021 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.