2 jaar lang in deze waanzin van corona!

 

 

Het klopt nietWe zitten bijna 2 jaar in de waanzin van corona en nog vele schapen zien echt niet wat er gaande is! Ze blijven als makke schapen de overheid volgen! 2 jaar lang hebben vele mensen hun eigen buurt en familie en vrienden proberen wakker te maken met kranten en flyers en overal stickers wezen plakken om de mensen in te laten zien wat er gaande is.

2 jaar lang en het lijkt er veel op dat hun hersencellen zo zijn afgestorven door al die mondkapjes te dragen. Ten eerste is er nooit goed op tv uitgelegd hoe ze de mondkapjes moeten dragen, want vele doen hem in hun zak en halen hem er niet hygiënisch uit en doen hem op hun mond en neus. Vele doen hem daarna weer terug in hun zak en weer gaat hij op. Je hoort elke keer een schone te pakken.  Wij geven ook aan dat er parasieten in de medische mondkapjes zitten. (wil je dat testen kun je dat met een hete pan kokend water en mondkapje er boven hangen en na ongeveer 1,5 uur zie er allemaal zwarte parasieten uitkomen) Mensen die uren die mondkapjes dus dragen krijgen die beestjes in hun neus, keel en de longen.. Lekker gezond dus..

 

 

Overal op straat vindt je die vieze mondkapjes ook op straat dus hun zijn juist de mensen die asociaal zijn en hun mondkapje dus niet eens in de prullenbak gooien.. Als het echt zo besmettelijk zou zijn dan zouden ze ook bij de persconferentie ook strenger geweest zijn over die mondkapjes die overal op straat gegooid worden..

 

De elleboog

 

Ook wordt er aangegeven dat je moet hoesten en niezen in je elleboog, en wat geven we elkaar een elleboog. Als de ander heeft geniest of heeft moeten hoesten en dat dus in zijn elleboog heeft gedaan zitten dus de hele dag die bacteriën bij je elleboog. Meestal hoest en nies je in je elleboog en was je je handen en weg zijn die bacteriën.  Nu moet je er de hele dag mee rond lopen en als je de ander een elleboog geeft geef je gelijk wat bacteriën mee op zijn/haar kleding. Op deze manier gaan de besmettingen dus erg snel omhoog. Hoest en nies gewoon in je handen en was je handen dan, maar ga ze niet hele dag bij je dragen op je kleding!!!

 

De oversterfte

 

En dan hebben we sinds vorig jaar dat die injecties begonnen van Hugo de Jonge dat er heel veel oversterfte is!!!  En nog zien de schapen het niet dat ze rechtstreeks naar de slacht gaan met de injecties die ze nemen!!

Het ergste is dat mensen hun ware aard laten zien en weten dondersgoed dat die spuiten niet goed zijn, en dan nog mensen te proberen over te tuigen dat de spuiten wel goed zijn…

Wat een wereld leven we in, als ze overal met die spuiten aankomen, dan kan je er vanuit gaan dat het al niet deugt.

Op scholen, artsen,  ggd overal en gewoon op de markt kon je je spuitje gaan halen, dit moeten toch veel mensen wakker schudden dat er iets heel erg slechts gaande is…

Als de eerste 2 al niet werken, waarom dan de mensen die nog geen spuit ebben genomen dan aangeven dat ze de 2 spuiten nog moeten halen als die al niet eens werken…  Ondertussen blijkt er al HIV in Nederland te zijn. En ja dat komt door die spuiten die de mensen hebben genomen…  Wij hebben de mensen allemaal gewaarschuwd en nog nemen ze niks van ons aan…  Ook veel mensen krijgen te maken met hartklachten en vele mensen krijgen allerlei soorten kankers…

De meeste mensen die gevaccineerd zijn zullen 2025 niet meer meemaken, en hoe meer spuiten je hebt gehad hoe korter je leven nog zal zijn… Het is echt verschrikkelijk wat ze de mensheid aan doen!!! Wereldwijd wordt de mensheid vermoord en ja het ergste is ook dat er voor iedereen bekende zullen zijn die je gaat verliezen…

 

De wereld wordt een stuk leger

 

Jonge mensen en oudere mensen allen die de spuiten hebben genomen zullen overlijden… De wereld wordt een stuk leger en er zullen vele huizen leeg komen te staan omdat er dan een overschot is aan woningen…

 

Kabinet komt hier niet mee weg en ook iedereen die mee heeft gewerkt om de mensen de spuiten te laten nemen zullen voor het tribunaal gaan komen, want mee werken met massamoord wordt niet getolereerd.

De GGD, artsen assistentes en gemeentes, scholen ect iedereen die hier mee verantwoordelijk is met deze genocide spuiten zullen spoedig opgepakt gaan worden!!!

In mijn buurt heb ik huisartspraktijken kranten en flyers in de bus gedaan om ze wakker te krijgen en ook mailtjes verstuurd om ze bewust te maken wat gaande is. Helaas in mijn woonplaats werken ze allemaal mee met de genocide spuiten en zullen ze allemaal opgepakt gaan worden en voor het tribunaal verschijnen.. Ze zijn gewaarschuwd en doen er toch aan mee!!!

 

Kranten en flyers

 

Mijn buurt heb ik vele kranten en flyers gelopen om mensen ook in te laten zien dat corona waanzin niet deugt en ik wilde iedereen redden om niet het vaccin te namen, en daarom ben ik vele kranten en flyers gaan lopen om mensen bewust te maken. Vele mensen gooien ze gelijk weg zonder te lezen…

Triest maar ook in de 2de wereldoorlog had je een verzetskrant en die werd toen ook door de schapen weggegooid en nu in de 3de wereldoorlog wat gaande is gooien de schapen ook de kranten en flyers zonder te lezen weg..

Mensen in mijn buurt kijken mij als een gek aan, en straks komen ze er achter dat ik alleen maar hun leven wilde redden en helaas hebben vele de spuiten dus genomen ook al had mijn hele buurt wakker kunnen zijn als ze de kranten hadden gelezen..

 

Demonstraties

 

Wereldwijd staan er vele miljoenen mensen op en de fake mainstreammedia laat er niks van zien, of dat er weinig mensen zijn die naar demonstraties gaan en laten vaak de romeo’s zien die agressief zijn en juist gaan vernielen..  Deze romeo’s zijn ingehuurd door het kabinet en de mainstreammedia laten die beelden dan zien…

 

Wij zijn er alleen maar met liefde en hebben totaal geen agressie en maken het juist gezellig en wij strijden voor onze vrijheid die we terug moeten krijgen!!

Om mensen bewust te maken heb ik dit shirt met een jodenster, het is pijnlijk voor vele mensen dat klopt. We zitten nu middenin een 3de wereldoorlog en nu zijn het de ongevaccineerde mensen die nergens naar toe mogen..  Ik wil hiermee de mensen laten zien en aangeven dat we nu ook in een oorlog zitten en nu met veel meer doden dan de 2de wereldoorlog!!

Nu zien de mensen het nog niet in, maar straks verliezen ze hun geliefde die de spuiten genomen hebben en  zullen zelf ook sterven, dan zal het steeds meer zichtbaarder worden voor de schapen en als ze overleden zijn zullen ze met hun ziel inzien dat wij al die tijd gelijk hebben gehad…

 

Shirt

 

Mensen kunnen mij herkennen van artikelen waarin ik dit shirt ook aan heb in de media en vele mensen kunnen het niet hebben en vinden het niet kunnen, maar ik wil hiermee laten inzien waar her naar toe gaat in deze verschrikkelijke wereld!!! Het is al gaande dat mensen die niet gevaccineerd zijn uitgesloten van deelname zoals naar cafe’s ect…

Zo zie je dat ruim 90% niks geleerd hebben van de geschiedenis want het gebeurd gewoon weer en iedereen vindt het maar normaal dat ongevaccineerde nergens meer heen mogen!!

Laatst was ik ook bij een fakkeltocht in Haarlem en de cafe’s mochten weer open en ik had het shirt aan met de jodenster en ben toen voor cafe’s gaan staan om mensen bewust te maken wat er gaande is.

 

Twitter

 

Helaas zijn er op twitter vele schapen die mij helemaal zwart gemaakt hebben en die niet eens na kunnen denken dat wij alleen maar mensen willen bewust maken, maar ze zullen allemaal de genocide spuiten hebben genomen..

Ze noemen ons anti vaxxers! We zijn geen anti vaxxers, alleen deze injecties wat een experiment is tot 2023 en er nu al vele mensen vele nare bijwerkingen hebben tot aan de dood slaan wij deze spuiten over..

 

 

Ook doen wij onderzoek en zien wij dat het geen pandemie is, maar een plandemie die al vele jaren is gepland..  en wij geen slachtvoer zijn voor kabinet met hun genocide spuiten!

De echte pandemie is namelijk kinderhandel!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben nooit getest en ook niet gevaccineerd en dat blijft zo!!! 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries
2 gedachte over “2 jaar lang in deze waanzin van corona!”
 1. Dag Didi.
  We wachten nog steeds op die vreselijke dingen die gebeurt zouden zijn.
  Helaas hebben wij in de media niks daarvan gezien of gehoord.
  Zou je ons kunnen laten zien wat daarmee bedoelt is/was.

  1. Zoals je ziet is er al veel gaande zoals the voice en vele BN’ers die allemaal overschrijdend gedrag hebben laten zien en er komt nog veel meer zoals de massamoord op de mensheid wat bekend gaat worden. Mark Rutte een pedofiel is, Jaap van dissel een kindermoordenaar is en dan de klap wat gaat komen over de kindermoorden waar zelfs het koningshuis mee te maken heeft…
   Ook zal bekend worden hoe we jarenlang ziek zijn gemaakt door de overheid en dat we vele jaren als slaaf hebben moeten leven en dat gaat straks allemaal veranderen… We zijn allemaal autonoom en hebben straks genoeg en werken zal niet meer verplicht worden.. We zullen een hele mooie toekomst krijgen voor de mensen die niet gevaccineerd zijn… Ook zullen we vele mensen gaan missen die de spuiten hebben genomen… De klap gaat komen de wereld zal stil komen te staan en we gaan 13 dagen terug de julian kalender in… We zullen over gaan op een hele nieuwe wereld.. Geen armoede meer niks meer… Ik raad je aan om te gaan mediteren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.