De schapen zullen straks echt hulp nodig hebben!!

 

 

 

 

De schapen zullen straks echt hulp nodig hebben!! Ik kan niet wachten op die klap voor hun. Ze maken ons behoorlijk zwart op het internet en hoe kan het dat ze na 2 jaar nog steeds kabinet blijven geloven met hun leugens! Hoe duidelijk moet het nog worden voor ze… Ik ben een wappie en blijf een trotse wappie (verzetsstrijder van de 3de wereldoorlog)

En dan beginnen de trollen over opleiding ect.. Hoe hoger de opleiding hoe meer je wordt voorgelogen om de leugens weer door te geven en niet zelf nadenkt met een eigen mening..  De geschiedenis die de mensen hebben geleerd is ook hoe de cabal het heeft geschreven in boeken… Hoe hun willen dat de geschiedenis geleerd wordt zo staat het in boeken en ook toen wisten vele niet dat het oorlog was, net als nu!! Nu zien de schapen het ook niet. In de 2de wereldoorlog waren er ook verzetskranten net als nu en die gooien de schapen ook weg! Zoveel mensen hadden nu wakker kunnen zijn en dan waren allang die maatregelen weg geweest… Door al die schapen die maar blijven testen blijven we in deze waanzin.

 

plandemie

 

In 2017 en 2018 – twee jaar voor het ontstaan van COVID-19 – werden honderden miljoenen testkits voor COVID-19
wereldwijd gedistributeerd.

 

Ze zijn ook echt niet meer te redden die mensen zijn te vaak getest met een pcr test in hun achterste van hun neusgat! (Als het zo besmettelijk zou zijn, waarom dan helemaal achter in de neus en keel)  Die testen hebben hele andere doelen, dan om aan te tonen dat het om een virusje zou gaan! De plandemie is al vele jaren geleden allemaal gepland… Door het testen met die pcr test is ook je 3de oog beschadigd en kun je niet meer goed helder denken en ben je letterlijk ten prooi gevallen aan de duivel van de cabal..

Vele zullen ook overlijden binnen 4 jaar en met elke spuit erbij, wordt dat nog sneller verkort… Mensen die alleen die testen hebben gedaan zullen ook ernstig ziek gaan worden, die zullen allemaal hersentumoren krijgen.

Het is ook hun eigen schuld dat ze de spuiten hebben genomen, want als ze zelf onderzoek hadden gedaan zagen ze dat het gewoon om de griep gaat, en ja mensen op leeftijd kan het hun dood betekenen, maar voor de meeste mensen die hebben een overlevingskans van 99,98 procent en daarom heb je helemaal geen spuit nodig!  Deze spuiten gentherapie is en ook nog eens een experiment tot 2023 en er al vele oversterfte is wereldwijd!!!

 

@freedomfighterdee Ook al worden wij als wappies uitgemaakt alles komt uit!! Mensen wordt wakker!!! #agenda2030 #thegreatreset #ww3 #oekraïne #oorlog #foryoupage ♬ origineel geluid – FreedomFighterDee

 

in de top zitten de criminelen

 

Ooit eens gedacht dat de grootste criminelen aan de top staan? Nou dat is dus het geval nu dat dat ook zo is!!! De criminele hebben het geld en die bepalen wat er dus in de media ect verteld wordt! De waarheid wordt overal gecensureerd want mensen moeten dood want ze geven aan dat de wereld overvol is, en ze dit iedere 100 jaar doen.

100 jaar geleden gingen juist de mensen dood die mondkapjes droegen en de spuiten namen, en dat herhaalt zich letterlijk weer…

Mensen hebben letterlijk niks geleerd van de geschiedenis en ook dat nu de ongevaccineerde overal buiten worden gesloten van deelname…  Mensen vinden dat allemaal maar best.. Als je dit goed vindt dan ben je echt niet helemaal goed in de hersenpan om mensen buiten te sluiten van deelname..

De keuze om de injecties te nemen is vrijwillig, maar als je ze niet neemt mag je nergens meer heen… en dat noemen ze vrijwillig! Dit is niet vrijwillig als je daarna nergens meer in mag, dus dan wordt je gedwongen!!!

 

Dit is niet normaal!!! En wat maakt het uit of je wel of niet gevaccineerd bent om ergens naar toe te gaan!!! Dit is discriminatie!!! Discriminatie is strafbaar!!!  Weet dus wat je doet als je mensen niet toelaat!!

 

De wereld gaat veranderen

 

De wereld gaat veranderen en voor ons op een goeie manier.. Deze wereld wordt straks heel mooi.. Vrede wereldwijd en nergens is meer armoede meer…

De hebben de criminele cabal al het geld en willen ze alleen maar meer en meer en nu gaat het geld naar de mensen toe naar wie het behoort..  We krijgen onze geboortetrust waar we recht op hebben en zullen nooit meer in armoede hoeven te leven.. De wereld wordt super, alleen voor de mensen die gevaccineerd zijn houdt het leven op.  Ze hebben er zelf voor gekozen om de injecties te nemen…

Wij hebben eerst goed onderzoek gedaan naar wat voor injecties het zijn en waarvoor voor een griep heb ik namelijk geen prikje nodig en ook niet meerdere.. en zeker al je hoort dat de eerste 2 al niet werken, waarom dan elke keer om de zoveel maanden weer een spuitje zodat je weer een groen vinkje behoudt.. Dat is krankzinnig het is jou lichaam en daar moet je juist zuinig op zijn. niet zomaar wat in late spuiten..

 

 

Med beds

Er komen wel Med beds aan, maar hersentumoren kunnen ze wat ik gelezen heb niet verwijderen.. De rest kan allemaal genezen worden met die med beds die straks voor iedereen zal zijn.

 

MedBeds kan het gezicht van de geneeskunde voor altijd veranderen. Deze ongelooflijke bedden kunnen het lichaam herstellen op een manier die we nog nooit hebben gezien.
WAT IS EEN MEDISCH BED?
1. Medische bedden. Ze gebruiken technologie om je lichaam te transformeren in een optimale gezondheid met behulp van de originele DNA-codes. Deze technologie is getest. Met deze technologie zal ons bedrijf zich concentreren op welzijn in plaats van op ziekte in de medische sector. Er is geen reden waarom een industrie profiteert van ziektes. Met de Med bedden kan ieder mens vrij gezond zijn en een gezond leven leiden op een hogere leeftijd dan we onlangs hebben mogen ervaren.
2. Technologie. Deze technologie is al 50 jaar beschikbaar en is volledig veilig. Het geheime ruimteprogramma heeft het de afgelopen 50 jaar met succes gebruikt.

BESCHIKBAARHEID

Financiering. Medische bedden worden opgezet in gespecialiseerde genezing centra. In eerste instantie zullen ze beschikbaar zijn buiten het huidige gezondheidszorgstelsel. Wanneer de technologie van medische bedden bekend wordt gemaakt, zullen ziekenhuizen en grote farmaceutische bedrijven geleidelijk worden afgeschaft. Inderdaad, ons medische systeem zal niet meer gebaseerd zijn op ziekte maar op welzijn.
De technologie zal volledig gefinancierd worden door witte/militaire hoeden.
Kosten. Er zullen geen kosten zijn om medische bedden te gebruiken. Ze worden gratis ter beschikking gesteld van het publiek. De kosten van de medische bedden worden betaald door het leger en de witte hoedjes.
CHRONOLOGIE
Uitgaan. Elk land zal een centraal centrum hebben waar mensen een afspraak kunnen maken. De eerste afspraak zal een consult zijn met een medische geschiedenis en een volledig onderzoek van het lichaam. Vervolgens zal de informatie van de patiënt worden ingevoerd in een kwantumcomputer waarin de computer beslist of de medische behoeften van de patiënten dringend zijn.

rtl boulevard 2007

 

Hier in de uitzending van 2007 geven ze al aan dat er 3 miljard mensen verminderd moeten worden vanwege dat de cabal meer en meer geld wil hebben voor hun zelf!!! En nu mensen dus vermoord worden met die injecties, want als je weet gaf Bill Gates al aan dat de wereld overbevolkt is en hij je nu wil redden met een vaccin!!! Mensen wordt wakker!!! We zijn hier om jullie te waarschuwen en niet om jullie te treiteren alleen jullie

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.