De storm is coming

 

the storm is coming

De storm is coming waar wij al heel lang op hebben gewacht.. Eindelijk vele bekende mensen van de tv zijn al gearresteerd met de mededeling dat ze corona hebben.. Wereldwijd is dit gaande  Dit is de code voor ons dat ze dus zijn opgepakt.. en niet meer op tv zullen komen..

Iedereen verklaart ons voor gek, maar dat zal niet lang meer duren..

De klap voor alle schapen zal nu heel snel komen.. Eindelijk zullen die schapen zich schamen hoe ze ons belachelijk hebben gemaakt..

 

 

Treinen en vliegtuigen zullen stil staan!! De arrestaties zullen gaan beginnen van vele mensen die meegewerkt hebben aan de corona hoax!!! Wij hebben de mensen gewaarschuwd wat voor spuiten het zijn, en ook aangegeven aan de schapen wat er gaande is in de wereld en dat overheid wereldwijd een agenda uitvoeren en ze bezig zijn de mensen allemaal te vermoorden met hun genocide spuiten!

De vele schapen wilde niet luisteren en nu zal de klap gaan komen!! Eindelijk straks zullen er geen schapen meer zijn en zal iedereen wakker zijn en zien wat voor wereld we leven!

 

de storm is coming Vandaag vanaf 14.00 zullen de treinen niet meer gaan rijden vanwege de storm! Vele vliegtuigen zijn ondertussen al geannuleerd en dat zal uiteindelijk allemaal zijn.. Dit weekend zal de klap gaan komen!!!  De wereld zal een flinke schok krijgen en we zullen ook 13 dagen terug de julian kalender in gaan! (Waarschijnlijk ben ik 2 keer jarig dit jaar, afgelopen zondag was ik jarig en als 1 deze dagen we terug gaan naar de julian kalender ben ik straks dus weer jarig 🙂 )

Duitsland geeft nu ook aan dat de treinen niet zullen rijden 🙂 en dat zal wereldwijd gaan gebeuren. Alle treinen en vliegtuigen zullen niet rijden! De chaos wordt flink!

 

Planes & Trains grounded
Lights/Power switched off
Changing over to Tesla Free Energy.
34 satanic buildings & dams bombed.
Bitcoin Servers turned off
99.5% of Crypto gone China Coins.
WW3 Scare Event. Nuke Sirens
Water Event.
Stock Market Crash
Global Martial Law.
CASTLE ROCK – Scenario
Quantum Systems. Project Odin Switched on.
Nesara/Gesara/RV
Election Flipping via FISA Military Courts
Military Tribunals/Confessions/10 day movie. (3 × 8 hr Sessions)
Reveals
Inauguration

 

Asociale schapen

 

de storm is comingde storm is coming. Afgelopen maandag liep ik in het winkelcentrum en ik heb nooit een bekpamper gedragen en een schaap liep voorbij met een flinke bekpamper op en ineens zonder dat ik het doorhad stond ze naast mij en doet dat ding af en begint te hoesten in mijn gezicht…  Echt krankzinnig hoe die schapen asociaal zijn…

En dan noemen ze ons asociaal… Wij wappies wilde alleen maar jullie leven redden door niet die genocide spuiten te laten nemen, alleen zien ze dat niet en kijken niet verder en nemen alles aan wat de roverheid aangeeft…  Volgen als makke schapen de overheid en media met hun staats leugens!

Ook werd ik door een persoon zwart gemaakt op twitter die ik dus kon.. Ik heb die persoon laten weten dat hij moet kappen met mij zwart maken, want dat heeft hij al eerder jaren geleden gedaan en begon er nu weer mee met de melding dat ik mis informatie zou twitteren.. Deze meneer is dus een schaap die niet wil inzien dat hij wordt voorgelogen door de mainstreammedia en kabinet.  Volgens hem ben ik dus verward met mijn gedrag op twitter en heeft dus de politie dit gemeld.. dus er stond dinsdag middag ineens politie voor mijn deur..

Met vragen of het wel goed ook met mij gaat, ik gaf aan dat het prima gaat en dat ik een vrijheidsstrijder ben dus buiten kom ik wel…  Ze begonnen dingen te vragen alsof het niet goed met mij zou gaan…

Hij heeft dus melding gemaakt dat het dus niet goed met mij zou gaan… Echt krankzinnig die schapen en dat de politie ook nog eens bij mij aan de deur komt!!!

Het is dus echt hoog tijd dat die schapen de schok krijgen en in zullen zien dat wij al die tijd gelijk hebben!!!

 

Mooie wereld komt eraan

 

De storm is coming en deze storm zal heel anders zijn.. De chaos wordt groot en wij wappies zijn al een tijd voorbereid en wij zullen de schapen moeten opvangen vanwege de klap die gaat komen…  De wereld die er aan komt daarna zal heel mooi zijn. Niemand zal meer in armoede hoeven leven en ook zullen we geen slaven meer zijn van de roverheid!!! Hoe meer je werkt, hoe meer je moet in leveren.. Mensen vinden het maar normaal, maar dat is niet normaal!!!

Ik was vroeger altijd al anders dan andere. Nu weet ik waarom, omdat de wereld waarin we al die jaren hebben geleefd, niet de wereld is die bij mij hoort. De nieuwe wereld die er nu aan komt dat is de wereld die wel bij mij hoort.

 

Het ergste is dat vele mensen weg zullen vallen en dat ook bekende zullen zijn.. We hebben ze gewaarschuwd. Ook vertellen we dat het een biowapen is en dat de ongevaccineerde ook gevaar lopen en dat wij ons elke dag moeten beschermen met middelen om de stralingen van de gevaccineerde tegen te gaan!!

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries
2 gedachte over “De storm is coming!”
 1. Hoi Meis
  Hoe gaan ze iedereen wakker maken als alles uit gaat vallen.
  Ik ben goed voorbereid.
  Mij verklaren ze ook allemaal voor gek maar trek het mij niet aan.
  Kan niet wachten totdat de schapen de waarheid horen.
  Lieve groet Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.