De queen Elisabeth is het einde van de game!

                                                                                                                              Feb. 22, 2022
De queen Elisabeth is het einde van de game!

GTB 448.

UIT BENJAMIN FULFORD ANNALEN ;
QUEEN ELISABETH ARRESTED, JUSTIN TRUDEAU PLACED UNDER HOUSE ARREST. ENDSPIEL IS INGEZET. LAATSTE KAARTEN WORDEN GETROKKEN.
Wat doet U, als een oude bekende vrouw een kind de kop afhakt, het bloed drinkt en het hart opeet, dan moet je haar uit de samenleving verwijderen.
Dit alles was het antwoord van een hoge ambtenaar van MI 6, de Britse geheime dienst, op de vraag waarom queen Elisabeth was arrested.
De Khazarian mafia, die zich nu in een bankroet bevinden en koste wat het kost aan de macht willen blijven, overhandigde een video aan MI 6 wat het gebeuren, wat BOVEN vermeld werd bevatte.
Ook werd vermeld dat er jaarlijks satanische mensen offers gebracht worden in het buiten kasteel Balmoral. Toen ik Balmoral bezocht was het een leeg zomers koningsverblijf met zalen met herten geweien van de jacht, prachtige schilderijen en wandkleden en geen spoor van satanische jaarlijkse rituelen of ook maar een vermoeden daarvan.
Maar de Khazarian Cabal redden daarmee hun macht niet, zeker niet met zulke streken. Nu slepen zij zoveel mogelijk mensen mee de diepte in. Niet alleen de Khazarians zijn bankroet, daarmee ook de USA comp. en ook de gezamelijke EU landen. Het geld is op.

Oorlog

De queen al dood in 2015!

Van de week is er nog een geheime bijeenkomst geweest in Berlijn van

Kopstukken, te weten Kamala Harris ( USA), UN chief Antonio Gutierrez,
EU hoofd Ursula van der Leyen, Nato Chief Hans Stoltenberg en de Ukrainse President Volodymyr Zelensky. Waaruit eigenlijk naar voren kwam dat de USA niet mee gaat doen, zoals ik reeds heb gemeld, met een eventuele verdediging van de Ukraine. Ook de Navo laat het afweten.
Er zullen wat rand schermutselingen zijn, want het verzet heeft geen zin en is ook niet de bedoeling.
De space forces leggen misschien een holografische koepel om het geheel, zodat er weinig gemerkt wordt.
 Het westen wordt teruggewezen, nadat zij overeenkomsten met Rusland met de voeten hebben getreden, dat wordt nu snel en efficiënt gecorrigeerd  in overleg met Trump en terecht.
Daarna wordt de witwasmachine en de corruptie kanalen in de Ukraine afgesloten door de russen, die achter de schermen samenwerken met Trump en de Gezamelijke space forces. ) de Crypto zal worden genivelleerd en Israël zal waarschijnlijk een klap krijgen, want daar zit nog een hoop khazarian Cabal, wat nog opgeruimd moet worden.
De Truckers in Canada worden nu door de houtkappers uit de bossen van Canada volop gesteund, die hebben Trudeau al gewaarschuwd dat ze er aan komen. Een niet te onderschatten mobiele pure kracht. De kern van Canada, als grootse hout producent van de wereld.— de ruige jongens…
OOK IS OPGEROEPEN TOT EEN LANDELIJKE STAKING IN CANADA, NA HET UITROEPEN VAN MARTIAL LAW DOOR JUSTIN CASTRO- Trudeau.
Awel, Bloedvergieten heeft geen zin, dat is niet nodig…. tot nu toe…!!!

GTB.

De queen Elisabeth is het einde van de game!
Wanneer de dood bekend wordt gemaakt zal de start zijn van de 10daysoffdarkness!

De echte queen was al dood in 2015.Wat je nu ziet is de kloon/reptilian 😉

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.