Is de oorlog in Oekraïne echt?

 

kartonnen geweren ?

 

Heel veel mensen zijn nu zo bang dat ook hier ook een oorlog uit gaat breken.. We zitten al 2 jaar in de 3de wereldoorlog en vele mensen zien het al 2 jaar niet.. Er is nu namelijk een holocaust gaande met de genocide spuiten waar iedereen bijna voor in de rij staat. Wij worden wappies genoemd en hebben jullie allemaal gewaarschuwd hiervoor. Wij denken namelijk zelf na en gaan op onderzoek uit en zo kwamen wij bij agenda2030 en zien we wat hun duivelse plan is waar wereldwijd de elite mee bezig is.

Op verschillende manieren hebben wij mensen proberen wakker te maken met kranten, flyers, 1 op 1 gesprekjes en met demonstraties wereldwijd. Wereldwijd staan er echt miljoenen mensen op tegen dit beleid wat nu gaande is.

De media laat dit niet in de media zien, en laten vaak pas als er agressie is door ingehuurde romeo’s (politie in burgerkleding) Die beelden laten ze dan zien in het nieuws.

Wij de gewone liefhebbende burgers die voor vrijheid en liefde staan die zijn niet uit op agressie en maken het altijd juist gezellig met muziek en knuffelen elkaar en geven elkaar een hand..

 

Oekraïne

 

Is de oorlog in Oekraïne echt? Sinds een aantal dagen hoor je in het nieuws alleen maar over dat er een oorlog zou zijn in Oekraïne. Je ziet dat er explosies zijn en ze laten verschillende beelden zijn. De beelden kun je op internet allemaal terug vinden en vele explosies zijn al jaren eerder gebeurd in andere landen en die beelden gebruiken ze.

Beelden van films worden er gebruikt om mensen in angst te houden.  Vele mensen geloven de beelden die ze zien en zijn bang dat er hier ook een echte oorlog gaat uitbreken..

 

 

Hier zie je een meisje die voor een dode lichaam zou zitten. Dit komt uit de film “The Brest Fortress” een film uit 2010. Er worden ook filmpjes van explosies gedeeld. Dit zijn explosies uit andere jaren,uit verschillende landen.

Je kan nu heel makkelijk opzoek gaan via google en dan de afbeeldingen zoeken die de mainstreammedia gebruiken. Op youtube kun je vele filmpjes zien over oudere explosies die nu in het nieuws worden geplaatst..

 

De beelden van de film “The War of Chimeras”  een film uit 2017 worden ook in het nieuw geplaatst en geven ze aan dat dit echt gebeurd…  Mensen we worden voor de gek gehouden door de fake media.

Dit gebeurd al vele jaren dat we worden voorgelogen en het is de hoogste tijd dat we met zijn alle opstaan tegen de corrupte kabinet.

Kabinet bepaalt namelijk wat we te zien krijgen in het nieuws.  Het nieuws wordt namelijk betaald door de kabinet en dat gaat echt om vele miljoenen en geld is macht!

 

 

Geld is machtsmiddel

 

 

Is de oorlog in Oekraïne echt? Geld is macht en dat is behoorlijk te zien in de wereld..  Voor geld doen ze dus alles. De media vindt geld belangrijker dan echt nieuws te verspreiden en wil de mensen in angst laten leven..  Een angst voor een griep (ja mensen boven de 80 kunnen er sneller aan overlijden, maar de overlevingskans is 99,98 procent voor de meeste mensen.  Als je al over de 80 bent is het normaal dat mensen sneller overlijden want dat is vaker rond die leeftijd en mensen met risico. De meeste ook met risico kunnen overleven dus mensen hoeven niet in angst te blijven.

En dan nu laten ze alleen nog maar nieuws zien over een oorlog in Oekraïne die er niet eens is. Er zijn wel militairen daar aanwezig, maar die komen niet voor oorlog. Ze zijn er juist voor onze vrijheid terug te krijgen! Wij geven al langer aan dat de enige manier is dat de militairen ons komen bevrijden en dat is juist nu gaande.

Er worden nu alleen slechte cabal mensen opgepakt en daardoor zal er wel flinke chaos komen wereldwijd.  Mensen van kabinet en artsen die alles doen voor geld want elk prikkie wat ze gaven krijgen ze flink voor betaald. Vele artsen weten dat het om depopulatie gaat en weten dat het dus genocide spuiten zijn en werken er gewoon aan mee.  Ook de GGD (gemeentelijke genocide dienst (afkorting)

 

Rustig in de wereld

 

Het zal behoorlijk rustig gaan worden in de wereld. Helaas zullen er vele mensen gaan sterven door de injecties.  Het zijn echt genocide spuiten. Er is echt een holocaust gaande!  Het wordt echt vreselijk dat iedereen bekende kwijt gaat raken..   Dit is de pijn die voor iedereen gaat komen en daar heeft Q ons voor gewaarschuwd. Helaas willen mensen niet naar ons luisteren, waardoor ze het wel gaan voelen.  Hierdoor is het straks een heel stuk rustiger in heel de wereld.

 

 

Oorlog echt op niet?

 

De oorlog wat je ziet op tv is dus behoorlijk nep en je kunt het zelf nu heel makkelijk ook gaan zien.  Ze willen je in angst houden.. Daar gaat het om in de media, maar wees niet bang.. Er komt niet een oorlog die je denkt dat gaat komen. We zitten al dik 2 jaar in een oorlog en als je je goed verdiept in alles dan kom je er achter dat de 2de wereldoorlog nooit is gestopt.  De wereld staat op het punt om te gaan veranderen en zullen we in een echte vrijheid gaan leven.

Er zullen wel militairen over de hele wereld voor iedereen zichtbaar worden. Deze militairen komen de cabal wereldwijd oppakken en ja dat is best angstig om te zien, maar dit is wel nodig om de corrupte mensen van deze wereld te krijgen. Er zijn echt vele mensen die echt flink corrupt zijn… Dit wordt een flinke klus, maar wees niet bang

 

Haal genoeg voedsel in huis

 

Wel raad ik iedereen aan om altijd genoeg eten en drinken in huis te hebben want het internet zal wereldwijd uitgaan! Winkels alles zal dicht blijven..  Lees over de grote finale wat gaat komen, wat nu gaande is en wees niet bang! Koop ook iets wat je leuk vindt om in huis te kunnen doen. Puzzels, diamond painting ect..

En download Signal dit gaat namelijk via de sateliet als alles uitgaat, hierdoor kan je nog wel contact met je vrienden hebben als die ook signal gedownload hebben.

Hier kun je nog meer foto’s zien die de media gebruiken om angst te creëren voor een oorlog die er niet is

 

Wordt wakker!!

 

 

Valt het je ook op dat ze het in het nieuws niet meer over besmettingen ect hebben? Alleen maar over een oorlog die er niet in 😉

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.