Het einde nadert

 

 

Het einde nadert, De wereld wordt wakker!! Helaas zijn er nog een hoop schapen die het helaas niet willen zien en blijven hun spuitjes halen… Het is erg, maar het is hun tijd en hun passen niet in de nieuwe wereld wat gaat komen..  We hebben geprobeerd om ze wakker te maken. Ook hoopte we dat we de mensen konden redden van de genocide spuiten.

Helaas zien ze ons als wappies/ gekken en dat zal nu snel veranderen nu de schapen met bosjes omvallen vanwege de spuiten..

En dan heb je nog de fake oorlog in Oekraïne. Alles wordt in scene gezet. Vele explosies zijn al veel eerder gebeurd en vaak jaren geleden en in andere landen. Alles kun je heel simpel online vinden..

De schapen doen dat vooral niet en blijven de leugens geloven van de mainstreammedia!

En het ergste is wel de censuur op facebook, tiktok, twitter ect…  Blokkade na blokkade en vanavond account nummer 19 op facebook aangemaakt en heeft wel een uurtje op facebook gestaan en werd gelijk verwijderd.

Op tiktok ook al vele accounts gehad en ook daar wordt je flink gecensureerd. De waarheid mag niet gezien worden door de schapen, zodat ze misschien eens gaan nadenken…  Het is echt krankzinnig en ook al geef je aan tegen de schapen wat er gaande is.. Ze geloven je gewoonweg niet!!! De klap gaat komen!!!

De waarheid die wij verspreiden zien ze als fake, maar de media zenders NOS, RTL nieuws ect zijn juist het fake nieuws die de leugens verspreiden…

 

Pfizer data is nog veel erger dan wij hadden gedacht..  Het is echt verschrikkelijk wat ze de mensheid aandoen!!  Vanaf bladzijde 30 kun je de bijwerkingen ervan zien…  en lees hier over de vaccinatieoversterfte 

Er is al maanden oversterfte gaande. Dit was in week 45 vorig jaar op het rtlnieuws dat ze al aangeven over de oversterfte en mensen denken nog niet na dat dit komt door de injecties!!

 

De waarheid komt eraan! De klap gaat komen nu!

 

Ik ben al vele jaren aan het strijden tegen alle onrecht wat er overal gebeurd. Ik begon bij de gele hesjes en toen de waanzin van corona begon ben ik gaan strijden tegen de maatregelen en voor de vrijheid die we kwijt zijn.

De wereld waarin we leven klopt voor geen meter met hoe het hoort te gaan. Iedereen denkt dat het normaal is, en dat is niet normaal..

Mensen vinden het normaal dat je tot je 67ste moet werken en dan mag je van je vrijheid genieten.. Op die leeftijd heb je vaker al gezondheidsproblemen en bijv de wereld rondreizen en echt genieten dat zit er dan niet meer in. rond een jaar of 70 belanden vele ouderen in een verzorgingshuis en daar is je eindstation…

Noem je dit nou een goed leven…. Je hebt bijna je hele leven moeten werken en dan heb je een paar jaartjes en dan ga je het verzorgingshuis in.. En hoe meer je werkt, hoe meer je in moet leveren aan de belastingdienst.. Je bent letterlijk een slaaf van de roverheid! Dit is niet normaal !!

 

Opleiding

 

Vele mensen die niet zien wat er gaande is en alles maar aannemen van de media en kabinet kunnen zelf niet nadenken en nemen echt alles aan wat ze gezegd worden..  Dat zie je ook in opleidingen  terug. Hoe hoger de opleiding, hoe meer leugens ze aanzien voor waarheid en zelf geen eigen mening meer hebben..

Er is nu veel verandering gaande en ook de schoolboeken zullen worden verbrand want er komen nieuwe boeken, met echte waarheid.. Deze schoolboeken komen van de criminele cabal af en die hebben het niet goed voor op de mensheid… Ben je de song vergeten van Michael Jackson met They don’t care about us?

Michael Jackson wilde iedereen al met zijn songs wakker maken met wat er gaande is in deze verschrikkelijke wereld! Hij heeft zijn dood in scene moeten zetten vanwege de cabal hem anders had vermoord. Net als vele andere bekende zangers, acteurs ect die hun dood al vele jaren geleden in scene hebben gezet.

Deze bekende mensen zullen we snel weer op tv gaan zien.. Dit zal ook een schok gaan worden voor vele mensen!!

 

Chaos

 

Het einde nadert. De chaos zal nu heel snel hier in Nederland ook zijn. De oorlog die jij denkt dat zal niet komen. De echte oorlog is al dik 2 jaar aan de gang, sinds de coronawaanzin is uitgebroken. Wij de mensen die wakker zijn, vele weten wat er nu allemaal gaat gebeuren en we vertellen de mensen al langere tijd dat ze genoeg eten en drinken in huis moeten gaan halen. Vele luisteren nog steeds niet naar ons en doen dat nog steeds niet.

Het is triest dat na 2 jaar nog steeds de mensen het niet zien dat ze worden voorgelogen en blijven ook gewoon hun spuiten halen… We hadden zoveel mensen willen redden zodat ze ook naar de nieuwe wereld zullen gaan die gaat komen, maar helaas hun leven zal spoedig eindigen.

We hadden liever gehad dat de mensen bleven leven, maar dat zal denk ik niet gebeuren.. Ik denk ook dat er massagraven zullen komen.. Er zullen echt miljoenen mensen wereldwijd gaan overlijden in korte tijd.

 

Voorbereiding met wat gaat komen

 

Ik ben al langere tijd wakker en heb mijn onderzoeken gedaan met wat er allemaal in de wereld gebeurd en weet ook wat er aankomende periode gaat komen.. De chaos, en ja voor vele wordt het pijnlijk want de waarheid wat wij al die tijd aangaven komt uit!

 

MAAK JE KLAAR ALS DE DINGEN NAAR HET VOLGENDE NIVEAU GAAN.
KIJK HOE ALLES SNEL GAAT ESCALEREN.
ZOALS Q HEEFT GEZEGD ZAL NIET ALLES SCHOON ZIJN EN GEBEURTENISSEN NODIG.
WW3 SCHRIK NOODZAKELIJK. NUCLEAIRE SCHRIK NOODZAKELIJK.
REEDS PUTIN VERWIJDERT BELASTINGEN OP GOUD EN EDELE METALEN, HET BEWIJS VAN GESARA EN NESARA IS DRINGEND.
Q VERTELT ONS DAT GOUD DE FED ZAL VERNIETIGEN, PUTIN IS KLAAR. GOUD TERUG VALUTA WERKT MET QFS.
MAAK JE KLAAR ALS WIJ DE INVAL VAN DE OUDE GUARD, FED EN DE BEURSMARKT ZIEN, SAMEN MET HET VERWIJDEREN VAN WERELDLEIDERS.
WIJ BEREIKEN HET EINDSPEL.
Q HEEFT OOK GEZEGD, DE ENIGE MANIER IS HET MILITAIRE.
MILITAIR = ALLIANTIE. ALLIANTIE = RUSLAND. EBS IS DRINGEND…WANT DE MSM IS EEN VIRUS EN VEROORZAAKT OORLOGEN. ZEER KWALIJK. ZIJ MOETEN OOK HARD GESTRAFT WORDEN.
HET ENIGE WAT ZE DOEN IS LIEGEN EN DE MENSEN OP HET VERKEERDE BEEN ZETTEN.
MENSEN HEBBEN HET RECHT OP DE WAARHEID.

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.