De storm is hier

 

** DRINGEND BERICHT* LET OP, ONGEACHT WELK RAS, GESLACHT OF RELIGIE U BENT, ONGEACHT OP WIE U gestemd hebt, ONGEACHT OF U DONALD TRUMP HAAT, ONGEACHT OF U DE FIETSEN OF DE REGERING IN HET ALGEMEEN HAAT, ONGEACHT OF U HOUDT HET NIEUWS OP CNN/MSNBC EN HAAT ALLE ANDERE KANALEN, OF JE JONG OF OUD BENT, ONGEACHT OF JE EEN VERDOMME HEBT OM POLITIEK, WERELDVREDE, VERKRACHTING OF CORRUPTIE: LEES DIT.

 

De storm is hierThe great awakening

 

Het zal onmogelijk lijken om te geloven. Vreselijke, misselijkmakende, ongelooflijke dingen. Het zal je wereld doen schudden en kan alles waarin je geloofde op zijn kop zetten. Mensen die je kent zullen worden beschuldigd van ongelooflijke, monsterlijke dingen. Dit kunnen mensen in Hollywood zijn, politici, journalisten, popsterren, liefdadigheidsinstellingen, religieuze leiders, instellingen, staatshoofden, politieagenten enz.

We willen dat je weet dat goede mensen een stille strijd achter het scherm hebben gestreden om de wereld te redden van verschrikkelijke verschrikkingen. Het was een eenzame oorlog. Het was een stille. De kans is groot dat je het niet eens hebt opgemerkt.

 

De storm

 

Maar je zult het snel gaan zien. Dat is waarom ik je waarschuw, en waarom je naar me moet luisteren. We zijn gewoon een stel anonieme mensen van over de hele wereld. Wij willen geen geld of roem. We konden de wereld niet zien afbranden en niets doen. Daarom proberen we u te waarschuwen. We hebben onze president Donald J Trump gesteund bij zijn inspanningen om het moeras droog te leggen. Het kan me niet schelen of je onze president leuk vindt of niet. Ik wil gewoon dat je weet dat hij je hoe dan ook zal beschermen.

Er zijn vreselijke dingen gebeurd die aan het licht zullen komen. Wees alsjeblieft niet bang. Je zult veilig zijn. Slechte acteurs zullen voor het gerecht worden gebracht. Goede mensen zullen bloeien en een gelukkig leven leiden. Kinderen/volwassenen in slavernij zullen worden bevrijd. Wil je meer weten, zoek dan op #Qanon. Wees voorbereid op wat je zult vinden: sommige waarheden zijn MOEILIJK om te slikken.

Denk eraan: informeer uw vrienden en familie. Blijf kalm en informeer jezelf. Uw president werkt dag en nacht om u te beschermen tegen onvoorstelbare verschrikkingen. Dit is allemaal snel voorbij: we winnen GROOT!

#Qanon-#Qanon-#Qanon-#Qanon-#Qanon- #Qanon-#Qanon-#Qanon-#Qanon – #Qanon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.