Wat een wereld

Dik 2 jaar zitten we in de corona waanzin en vele mensen zien niet wat er gaande is, informatie wat wij geven nemen ze niet tot hun en blijven de media en kabinet geloven met wat ze aangeven. Hoe hoger opgeleid, hoe meer ze aannemen als waarheid van kabinet en media. Zelf nadenken kunnen ze niet, want doordat ze heel goed kunnen leren, en dus alles aannemen wat er in de boeken staan, zien ze dat als waarheid. De leugens van de media en kabinet zien ze ook echt als waarheid. Het eigen denkvermogen is bij al die mensen helaas weg.

Dit soort mensen hebben geen eigen mening, en eigenlijk is dat wel heel erg om te zien dat ze zo worden voorgelogen . Ben blij dat ik nog altijd zelf nadenk over wat ik wil doen en wat niet.

Ook bij vele mensen die getest zijn, waar het stokje echt helemaal bij de derde oog komt beschadigen ze hierdoor en hoe vaker je getest ben, hoe erger het 3de oog beschadigd raakt. Het ergste is dat in de pcr test ethyleenoxide in zit en dat is een kankerverwekkend stof en op de pcr test is dit in vele male hoger dan wat zou mag gebruikt worden.  Hierdoor zullen heel veel mensen hersentumoren ontwikkelen.. Ook gaat het om de sterilisatiemethoden in de PCR en sneltesten zie filmpje wat ik hieronder plaats

 

Je derde oog is een energiecentrum in het midden van je hoofd, achter het punt tussen je wenkbrauwen, waar energiebanen samenkomen. Het wordt ook wel het zesde chakra genoemd, en dat staat voor intuïtie, verbeelding, innerlijke wijsheid en visualisatie.

 

 

De vaccinaties

 

Heel veel mensen denken nu dat de corona waanzin voorbij is, vanwege het in het nieuws nu alleen maar gaat over de oorlog in Oekraïne. (mensen worden hiermee ook voor de gek gehouden door de media)

De elites zijn bezig om de coronapas ect door te drukken en  dat iedereen straks verplicht is een vaccinatie te hebben om te mogen reizen, werken ect.. Je mag straks niks meer zonder vaccinatie. Ook als je Qr code is verlopen, zal je eerst weer een injectie moeten krijgen om weer wat vrijheid te kunnen krijgen.. Dit is het plan van de duivelse elite! Ze noemen het ook wel The great reset. Het WEF heeft een agenda die ze uitwerken wat ook wel de agenda2030 wordt genoemd. Ooit gehoord van operatie Lock Step?

Alles kun je online vinden. Het hele plan staat online. De schapen zijn zo gehersenspoeld door de mainstreamedia dat dat ook niet willen inzien, en het ook echt niet willen geloven en maken ons uit voor comlotgekken en wappies..

We proberen ze op elke manier wakker te maken, via facebook, twitter, tiktok en andere social media.

Ik heb al ondertussen 22 facebook accounts versleten, omdat ze elke keer worden verwijderd door fakebook, op twitter al 6 accounts en op tiktok ook al 15 accounts gehad. Het is echt krankzinnig dat al die schapen de filmpjes melden, alleen maar omdat we hun proberen wakker te maken met wat er gaande is. De klap die gaat komen voor alle schapen is echt behoorlijk.

 

Miljoenen mensen zullen aids krijgen door de injecties

 

 

Vele mensen zullen tegen de herfst een dodelijke ziekte oplopen, zoals verschillende soorten kanker en aids. Wij wappies, want zo worden wij genoemd of complotdenkers wij deden onze onderzoek. Wij weten al wat er stond te gebeuren en wilde iedereen waarschuwen. Je kunt alles namelijk online vinden wat het plan is. Agenda2030 rollen ze namelijk uit. Helaas nemen mensen dat niet aan van ons en blijven luisteren naar de criminele kabinet en media! Deze wereld waarin we nu leven is echt ziek!! De grootste criminelen staan aan de top en zijn nu bezig met de mensheid te vermoorden!

Er is een flinke oversterfte gaande wereldwijd! En alle mensen blijven maar naar de slachtbank gaan van de overheid. Blijven de injecties maar halen en blijven denken dat overheid het goed met ze voor hebben. Heel veel zangers wereldwijd maken liedjes over wat er gaande is om ons wakker te maken… Zoals Michael Jackson met het lied the don’s care about us. 

Je hoort het steeds vaker dat er nu bekende van je overlijden, en ergste is dat je ze gewaarschuwd hebt en ze helaas niet willen luisteren. Je wordt door ze geblokkeerd en willen geen contact meer met je. In 2014 vond ik mijn vader terug na 29 jaar en had gelijk weer mijn familie terug. Nu met deze corona waanzin en genocide wat nu gaande is en ik ze alleen maar heb willen waarschuwen, is het contact weer weg met de familie. Ik spreek dan nog wel mijn vader en mijn stiefmoeder, maar ook die zijn niet wakker te krijgen.  Hele familie van mijn vaderskant heb ik door dit geen contact meer. Mijn vader wil dat ik mij ook laat vaccineren! En NEE dat ga ik absoluut niet doen!! Nooit niet! Geen test en geen vaccinatie!

 

De klap voor de mensen zal snel volgen

 

 

 

We zitten nu in een hele spannende periode, het is nu heel makkelijk te ontdekken voor de mensen die de media maar blijven geloven  dat ze worden voorgelogen. Er zou een oorlog gaande zijn in Oekraïne. Vele mensen hebben nu op hun profiel neergezet dat ze wat er gaande is heel erg is in Oekraïne . De vele beelden die ze in het nieuws laten zien, zijn oude beelden van andere explosies uit andere landen en jaren. Er worden ook beelden gebruikt uit oorlog films..

Wat er echt gaande is dat er al vele jaren daar ellende is. mh17 soms vergeten? En de labs waar het virus is gemaakt is in Oekraïne, en niet in China, maar in het plaatsje CHYNA en dat ligt in Oekraine!

De afgelopen 2 jaar met al die maatregelen alle posters ect reclame van corona is allemaal blauw/geel. De kleuren van Oekraïne.

Je wordt geprogrammeerd en is nu echt de tijd om wakker te worden..  Ook mensen die het nieuws blijven kijken worden gehypnotiseerd, let maar eens goed op het beeld! Als je het ziet, dan zie je het!

 

 

Hoe duidelijk moet het nog allemaal worden!!

Helaas worden vele niet meer wakker en zullen de spuiten blijven nemen. Zie hier in het filmpje hieronder uitleg waarom vele die gevaccineerd zijn dus blijven injecteren.

Ze worden namelijk geprogrammeerd!!! We hebben gewaarschuwd!!

 

 

EBS komt eraan wereldwijd

 

Ook zanger Prince die zijn dood in scene heeft gezet, heeft ons al in 1999 al gewaarschuwd! Vele bekende mensen hebben hun dood in scene moeten zetten vanwege de criminele cabal die heel veel op hun geweten hebben, zoals kinderhandel, mensen handel, satanische kindermoorden.. Het is echt verschrikkelijk wat hun tig jaren op hun kerfstok hebben. De waarheid zal nu  wereldwijd via een EBS op televisie uitgezonden worden! 10 dagen lang 8 uur per dag moeten we zien wat er wereldwijd jarenlang is gebeurd. Hierdoor zullen we geen internet hebben en zullen verplicht worden om dit te kijken!! Het zullen verschrikkelijke beelden en verhalen zijn, maar iedere burger wereldwijd zal zien hoe corrupt deze wereld is!!!

 

 

De hele wereld zal in shock zijn! Michael Jackson heeft hier al eens een nummer over gezongen. Nummer CRY. Michael Jackson heeft ook zijn dood in scene moeten zetten. Al zijn nummers die hij heeft gezongen zijn nummers om mensen wakker te maken met hoe de wereld in elkaar zit!!

 

Overlijden

 

Heel veel mensen zullen spoedig overlijden door de injecties die ze hebben genomen. Hoe meer injecties, hoe sneller ze zullen overlijden.  Het is heel erg wat ze de mensheid aandoen. De jongeren die de spuiten hebben genomen zullen helaas nooit kinderen kunnen krijgen, of het gaat heel moeilijk, want de overheid vindt dat de wereld overbevolkt is, en me de hvp prik die meisjes krijgen vanaf hun 13de worden al met die spuit al onvruchtbaar en kunnen moeilijk tot geen kinderen krijgen. Nu met de genocide spuiten is dat ook gaande als je je onderzoek had gedaan.  Vele meiden hebben na de injecties problemen met hun menstruatie, dat komt dus hierdoor! Ook worden mensen in ziekenhuizen vermoord door de verpleging. Ze krijgen flinke geldbedragen hiervoor en ook heb je een been gebroken en je wordt getest en bent positief, dan ben je niet iemand met een gebroken been, maar iemand met corona!

 

 

De oversterfte is al vele maanden gaande en het was ook al op het nieuws en nog zien mensen niet dat het door de injecties gaan! Hoe duidelijk moet het nog worden, maar het is hun keuze die ze nemen als ze de prikken gaan halen.  Ik zie het zo vanwege we naar een nieuwe wereld gaan en helaas zijn ze niet geschikt voor de nieuwe wereld en dat zijn er helaas heel veel.

Een aantal weken geleden las ik een bericht dat er in Europa 150 miljoen mensen niet gevaccineerd zijn. We hebben 450 miljoen mensen in Europa. Er zullen helaas 300 miljoen Europeanen spoedig overlijden en dat is behoorlijk veel.

 

 

Vanaf je geboorte wordt je voorgelogen!

 

De nieuwe wereld komt eraan. Een mooie nieuwe wereld is coming.. We hoeven geen slaven meer te zijn van deze criminele elites. Iedereen vindt het maar normaal dat je tot je 67ste moet werken en dat je dan van je pensioen mag genieten.. Meestal mankeer je al dingen en kun je niet optimaal meer genieten van je pensioen. Iedereen vindt dit normaal, maar dat is het niet.

We worden al vanaf onze geboorte voorgelogen… Als je een kind krijgt en je gaat aangeven dat je een kind hebt dan schrijf je dat allemaal in hoofdletters (dat is alleen de nageboorte wat je aangeeft! Je kind zelf niet.)

Als je 7 jaar oud bent en je hebt je niet gemeld dat jij de persoon bent van je nageboorte ben je letterlijk dood op zee geraakt. Je hebt namelijk een geboortetrust en als je dan 18 jaar oud bent hoor je elk jaar 1,5 miljoen te ontvangen, dan niet in 1 keer, maar gedeeltes. Net als Amalia die op haar 18de 1,5 ontving hebben  wij daar ook allemaal recht op! Heel weinig mensen weten dit!! Vele geloven het ook niet, maar het is echt waar!!! Verdiep je er maar eens in!!!

 

Nieuwe wereld

 

De nieuwe wereld komt eraan en we zullen geen slaaf meer zijn. Ik ben al langere tijd uit de matrix gestapt en nu is het de tijd dat iedereen uit de matrix stapt!!!  We gaan over op een gouden tijdperk.. Hoe het allemaal nog precies zal gaan is nog echt een verrassing want niemand weet dat precies. Ik weet wel dat we echt een hele mooie tijd zullen krijgen. Geld is nu macht en straks is geld niet eens meer belangrijk..

Ik kan je garanderen dat we echt naar een super mooie wereld zullen gaan…

De hemel komt letterlijk op aarde. De mensen die zijn overleden, zullen we terug gaan zien.. Het klinkt bizar dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren, maar we zullen allemaal een shift gaan maken naar de nieuwe 5D wereld. We leven nu in een 3D wereld en als de shift komt gaan we over op een 5D dimensie. De mensen die nu dood gaan zitten al in de nieuwe wereld en straks gaan we allemaal..  Hoe dat precies gaat weet ik niet, weet wel dat de wereld letterlijk stil gaat staan. Het klinkt onwerkelijk, maar er komen echt Bijbelse dagen aan.

Vele zullen denken dat de wereld vergaat, maar dat gaat niet gebeuren en wees vooral niet bang, want angst moet je niet gaan hebben als dit gaande is.

 

De mensen die nu overlijden, die ons uitmaakte voor wappies die komen in de nieuwe wereld en komen er achter dat wij al die tijd gelijk hebben. Ze zullen weten als ze overleden zijn, dat ze helaas verkeerde spuiten hebben genomen en dat ze daarom zijn overleden.

De mensen die zijn overleden en die nog zullen overlijden door de vaccinaties en aan andere ziektes die zullen hun lichaam niet terug krijgen, maar wel hun ziel en wij die naar de nieuwe wereld gaan die niet gevaccineerd zijn die houden natuurlijk wel hun lichaam.  We zullen hun wel weer zien in de nieuwe wereld en ook de mensen die al langere tijd zijn overleden gaan we ook terug zien.. Daarom het gaat echt bijbels worden, wat er staat te gebeuren

 

 

Tip voor mensen: Ga mediteren!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.