GTB 2 april 2022

Apr. 2, 2022
GTB 503.

 

 

Geheime operaties worden zonder veel poeha uitgevoerd, zonder dat er ook maar een haan naar kraait. De Q forces opereren chirurgisch, en zo moet het ook zijn . (Net zoals de Russen dat nu doen in de Ukraine , de Z forces.)

maar om U een idee te geven;
Een sleutel positie van de Cabal deepstate in the Ridge Mountains of Virginia, op 50 mijl afstand van Washington. Een militaire underground Base ( DUMB) met een open toplaag. De basis werd nu gerund door het Biden Regiem , Gestapo politie force, de Federal Emergency Management Agency ( FEMA) en zijn niet zo geheime Virginia Head Quaters.

Het heeft gefunctioneerd sinds de jaren 1950 als het schaduw gouvernementele Hoofd kwartier.( Cabal)
Gehuisvest zoals gezegd in een, top of the line, bunker constructie.
De echte huisvesting zat onder grond, beschermd door 13 ton deuren.

Atoomproef. Met ondergrondse water reservoirs, en vries kamers, , diesel generators, een ziekenhuis , radio en TV zendapparatuur, kantines (3000 maaltijden per setting) met een eigen brandweer en politie afdelingen, met eventueel 800 super hangmatten voor opvang van extra forces. Boven op de berg een paar helikopter landingsplaatsen en een water reiniging fabriek.

Het geheel was ontworpen om honderden special forces en officiers te huisvesten voor minimaal 5 jaar onder de grond. De freezer dienden als groenten in te vriezen en lijken opslag plaatsen.
Een aantal jaren daarvoor was een speciaal opgeleide agent van de Delta special forces in de organisatie geïnfiltreerd en promotend naar de top ranks.

 

EBS

De standaard bezetting was minimaal honderd special cabal forces.
De berg” Mount Weather” was ook de huisvesting van het EBS ( emergency Broadcasting System) die instaat was alle zenders , telefoons, radio’s televisie stations over de hele wereld te onderbreken voor een emergency ( nood) mededeling.

Onze infiltrant van de FEMA, de Special Delta force Agent, wist dat 80 FEMA agents van de mount WEATHER bezetting naar een training in Louisiana waren voor een rehearsal. Dus er waren maar 20 special forces om het gehele complex te verdedigen, maar men verwachtte absoluut geen aanval, en dan waren er nog de 13 ton deuren. De “ Delta special “ had echter de codes.

Zo, op Dinsdag 15 Maart drongen Delta forces het complex binnen en kilden binnen 5 seconden een aantal verdedigers en namen de Dumb in zijn geheel over. Men wisselde de codes, zodat de terugkerende Agents niet meer binnen konden en verrast werden met arrestaties. Die werden door een deltaforce van meer dan 150 special forces met helikopters overrompeld.

Nu is deze belangrijke basis in handen van de White Hats met de tunnels eronder en is het EBS system staat ter beschikking van de echte president Trump.

De verwachting is dat binnenkort dit systeem gebruikt gaat worden om de wereld gerust te stellen, dat de cabal met zijn illuminatie en grote companies zijn verslagen en dat er nu een eerlijke herverdeling van de wereld wijkdommen zal gaan plaatsvinden.
zij hebben immers het volk eeuwen lang beroofd van hun rijkdommen).
Het ziet er dus goed uit, maar hou de helm nog even op en laat U zich niet gek maken met de Ukraine, door de Media, die zijn op sterven na bijna allemaal dood, al hebben zij nog steeds een grote mond !!!

GTB.

 

update:

 

GTB 2 april 2022 update

 

Apr2, 2022
GTB 504.

De grote onnozelheid van de media, waarmee men tracht de burgers als kleine kinderen te behandelen. Het is bij de wilde knorhanen af.

Als je de praat programma’s kijkt en luistert en nadenkt over wat men daar allemaal in volle overtuiging te zeggen heeft, dan schieten je de tranen in de ogen. Al die onnozele “ experts”, die ons vertellen hoe het allemaal in elkaar steekt.
Daarbij wordt niet aangehaald, hoe de wereld bevolking al 3 jaar over het covid gebeuren wordt belazerd.
Geen woord over de onderzoeken, de processen die lopen de wetenschappers, die zich uitspreken etc. De negatieve rapporten, die bijna niet meer bij te houden zijn, die nu het daglicht zien.

Geen woord over de onzinnige maatregelen die in die drie jaar genomen zijn door de regering of het feit dat op alle momenten hetzelfde gebeurde in de wereld. Dat de stickjes van de testen gedrenkt waren in gif en Nano partikels droegen, om U in te smeren of dat de resultaten ervan doorgesluisd werden ( het DNA) naar de Mossad( de geheime dienst van Israël) voor opslag en hun data banken. ( he, wat, wat zeg je me nou…?) Geen woord over de conspiraties die er rondgingen. Geen woord over de bekentenissen van Fauci en de WHO , geen woord over klokkenluiders.

 

BNERS en romeo’s

Al die stomme niet intelligente BN’ers, die steeds begonnen met te verklaren dat zij het helemaal eens waren met de regering, de maatregelen.
Geen woord over het plotseling giga geweld wat de politie ten toon spreidde, bij onschuldige ontevreden demonstratie van de burgers.
Of geen woord over de tactieken, het uitlokken van rellen ( de romeo’s) en het bewust provoceren de ohh.. zo volgzame Nederlanders, die zelf maar niet wilden aanvallen en die zelf maar niet de boel in brand wilde steken.

Geen woord daarover, dat bestond niet, dat was er niet. Nee het enige wat telde was ; Je moet je in laten enten, geen enkele twijfel.

Nu nog wordt de regering door dat vieze afhankelijke media zooitje gedragen door die commentatoren, bang, dat zij hun job alsnog verliezen.
NSB ‘er gedrag van de eerste orde.
Dat zelfde zie je nu weer terug bij de Ukraine, gezamenlijk in koor zingen zij het onzinnige geleuter na over de boze Putin. De onbetrouwbare…

Alles, maar dan ook alles wordt verkeerd uitgelegd en is hoogst onbetrouwbaar. De russen blijven de boeman, dat zijn wij al zeventig jaren gewend, lekker makkelijk!

 

Doden door de injecties

 

Ook geen woord nu over de doden die nu door de injecties gaan vallen de plotselinge stijging van zelfmoorden. Ik heb tientallen nieuwslezers van allerlei landen live zien omvallen, dood.
Geen woord hierover. 701 atleten op de velden dood, geen woord hierover en zij leuteren maar door.

Het gaat net zo lang door totdat plotseling Trump er staat en gaat vertellen dat de stille derde wereldoorlog gewonnen is en dat de boze boemannen gearresteerd zijn en of opgehangen.
Totdat plotseling verklaard wordt dat hun nieuws zender het recht om uit te zenden heeft verspeeld vanwege alle leugens bedriegerijen, die de laatste drie jaar over de bevolking is uitgespuugd.

Zij kletsen net zolang, zo onzinnig totdat wij allemaal de klap horen van de ijzeren deur die achter hen dicht valt
Dan is er rust en bezinning.  Dan gaan wij ons eindelijk bezig houden met de echte waarheden, het echte gebeuren. De EU, de NAVO, de VN, zullen als Cabal instellingen ophouden te bestaan. De Top lui achter de tralies.

Dat is het scenario wat ons te wachten staat. Gelukkig, wij hebben het overleeft. De ratten zullen allemaal gaan hemelen. naar de hel

Het is niet anders., gefeliciteerd de dageraad is aangebroken…
GTB

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.