GTB 3 april 2022

Apr. 3 , 2022
GTB 505.

 

Hallo slaapkoppen, Jullie zijn ternauwernood ontsnapt aan een eeuwenlange digitaal controle van mens en dier. Een degeneratie van het mens zijn, om gepoold in halfautomaten en drones!

want dat was en is nog steeds de opzet van de NWO ( New World Order) waar onze geïndoctrineerde Minister President Rutte zo over geroemd heeft.
Een totaal nieuwe wereld. Wen er maar vast aan. Een wereld zonder zorgen. Hij vergat, want hij heeft niet zo’n goed geheugen, om er bij te zeggen, dat je ook niet meer hoeft te denken. Die ergernis is voorbij.
Laat dat maar over aan ons, wij de leiders. Wij zorgen voor alles.
Een kamertje van twee bij vier en een kaart waarop je punten verzameld, zodat je meer vrijheid kunt krijgen.

Dat is wat zij nog steeds in hun hoofd hebben, en zij gaan gewoon door en doen net of zij gek zijn.
Welnu, zij zijn gek!!!! Geïndoctrineerd, gehersenspoeld, geprogrammeerd en geblack mailed.
En denken dat wij het Goium zijn, wat alles maar slikt.
CO 2 is de kreet. Het klimaat op aarde wordt beïnvloed door 0,04% CO 2.

Het deel wat de mens bijdraagt aan die CO 2 is 4 %. Dus wij beïnvloeden het klimaat als mens maar voor 0,0016 % (dat is op de euro cent nog ongeveer 0,16 , dus een zesde deel van een cent) en zij schreeuwen maar, laten allerlei hun welgevallen experts optreden, die naar de regeringspijpen dansen, zoals wij dat steeds gewend zijn. Ook ontwikkelden zij weer snel een belastingstelsel die de CO 2 moet halveren. Dus 0,0008% Belachelijk gewoon.

Ook hebben Frankrijk en Duitsland de dood door covid 19 beschreven als zelfmoord ( uitspraak van de Gerechten) waardoor de levens verzekering Maatschappijen niet hoeven uit te betalen. Je hebt immers vrijwillig gekozen om aan het experiment mee te doen….!!!!! Is de redenatie. Waarbij volledig voorbij gegaan wordt aan de verantwoordelijkheid van de producent, de distributeur, de regering en de verantwoordelijke, voor het toedienen van die dodelijke injectie. ( wij zijn goium… ( ik vertaal dat als zijnde ‘schorem’) tellen niet mee…..)

Welnu, ik heb U reeds voorspeld dat het hele rechtssysteem in de EU landen is opgericht om de Regeringen en het Bedrijfsleven te beschermen! Dus niet de burger, wat zij u steeds voorhouden! Onlangs is er nog een super rechter van de fedeal supreme court gearresteerd en in Cuba, Gitmo veroordeeld

Het betreft hier Sorria Sotomayor. Oordeel dood by hanging, wat inmiddels is uitgevoerd. Ook een andere Hoofdrechter van het zelfde Supreme court Clarence Thomas is deze week vergiftigd. terwijl vorig jaar er nog een vermoord werd. Er is ook een verwijderd (rechter Roberts). Hij heeft Biden geïnstalleerd, maar niet in het echte Witte Huis. Dat was dicht en werd bewaakt door special forces.

Verder kan ik U melden, dat uit betrouwbare bronnen is vernomen dat de rechtstaat van de USA, per April 1 nu officieel heet; “De republiek van de verenigde staten” Met als 19e President TRUMP.
Verder trekken de Russen zich conform plan terug uit Marioepol, Ukraine, nadat zij de het laatste groepje militairen de kans gaven te vertrekken. Dat waren 2 Amerikanen, Engelsen en Franse instructeurs en een stuk of twintig Nazi militairen die weigerden te vertrekken. Na twee dagen werden zij door twee helikopters opgehaald, maar door de Z forces uit de lucht gehaald.

Einde verhaal. Hard en zinloos! dat is oorlog !!!
GTB.

 

BREAKING NEWS — VERY IMPORTANT.

BY UNANAMOUS CONSENT, met ALGEMENE STEMMEN HEEFT DE SENAAT VAN DE VERENIGDE STATEN VANDAAG OFFICIEEL NAAR BUITEN GEBRACHT DAT DE COVID….. EEN GROTE LEUGEN IS…..
Laat dat maar even inzinken!!
GTB

 

GTB 4 april 2022 update

 

Apr.3, 2022
GTB 506.

 

Als de verklaringen van de Amerikaanse senaat geen 1 april mop is, waar blijven dan de mededelingen op het veld van de msm. Is de corona leugen niet meer belangrijk??

 

Het blijft doodstil. Zij, de Media, zwijgen professioneel als het graf. Zij mogen niets zeggen van hun bazen. Het is ook embarrassing, verward, een blamage, zou je kunnen zeggen. 2 jaar lang gelogen over het geheel en nu plotseling te moeten toegeven dat het allemaal gelul was van de bovenste plank.

Hoe dan ook, het kwam er aan. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald het wel.
Zij staan nu allemaal in hun hemd, of naakt voor ons, ontdaan van alle geloofwaardigheid. Leugenaars, bedriegers, misleiders, NSB’ers, BN’ers, de zogenaamde corona experts, de injectie promotors, de regeringen, kortom de smeerlappen. En de rest van het hele vrome zooitje.

Zelfs de Paus is vorig jaar al weggehaald en vervangen door een dubbelganger. ES IST ZUM KOTZEN. Al deze pedofielen.

 

Toneelspel

 

Mevrouw, meneer, het is een groot toneel spel. Sancties voor Rusland. Elke sanctie die zij, het cabal westen, neemt doet hen zelf meer pijn dan de Russen. Nemen wij even het gas. Om zichzelf te voorzien heeft bijvoorbeeld Duitsland veel gas nodig. En wel 1200 gastransport schepen per jaar. Maar op de hele wereld zijn er maar zo’n 400. Dus alleen Duitsland komt al 800 scheep ladingen tekort per jaar. En zij hebben ook geen gasfabrieken om die hoeveelheden vloeibaar gas op te slaan.

1 liter vloeibaar gas geeft 250 kubiek meter gebruiksgas, praten wij niet over de rest van Europa. En dat alleen omdat de Russen zeggen, je moet ons gas met goud gedekte roebel betalen. En Dat willen de 27 landen in het westen niet. Ten minste dat zeggen ze voor de buis.
Dus heeft Rusland een hand uitgestoken en nu gezegd. Welnu betaal onze gasprombank dan in Us dollars en Euro’s , dan kopen wij jullie goud voor US$ 1600 per ounce.

Dus defect betekend dat, dat zij goud krijgen voor het gas. Totdat straks zij goud genoeg hebben en dan kunnen zij, naar wens de prijs omhoog of omlaag brengen.
Vergeet niet, dat alleen Duitsland al 1 miljard Euro moet betalen per dag voor gas.. dus heer en meester blijft Rusland.

Er is dus dan ook geen sanctie tegen Rusland waarbij de EU zichzelf niet in de voet schiet.

Het cabal spel raakt op, raakt uitgepoept. Hun Thuisbasis is niet meer., daar kunnen zij niet meer terecht. Hun geld is geblokkeerd, hun macht zwaar ingeperkt. CORONA is klaar, Niemand wil nog een vieze spuit, Ukraine is klaar, Alle geldlijnen zijn afgesneden en alle spelers zijn bekend en hun strafblad is al gesorteerd.

Straks doen alle dubbelgangers de maskers af en de rest wordt juridisch verwijderd. De duizenden jaren overheersing en uitzuiging van de bevolking is voorbij. Afgelopen klaar uit!

En het leuke is dat de burgers hun geroofde geld nu mondjesmaat gaan terug krijgen. Langzaam maar zeker in September van dit jaar( 2022) moeten alle creditcard companies de schulden van hun cliënten schrappen. Dat staat vast, ook als niemand dat verteld!
Ook de kredieten, die rottend zijn moeten door de Banken opgeheven worden terwijl de IRS hoofdbaas in de States heeft verklaard dat de belasting betaling van de Amerikaanse burger berust op vrijwillige basis sinds 2013!

dus dat geld moet terug, of zie ik dat verkeerd…..???
SPANNENDE TIJDEN! DE KLOKKEN LUIDEN! JE WORDT ER DOOF VAN.

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.