GTB 4 april 2022

Apr.4, 2022
GTB 507.

De eindstrijd gaat nu hard, nieuwigheden exploderen rondom. De klokken luiden.

Definitieve insluiting van de IRS en de FED per 1 April., 2022., BIJ DE Treasury van de USA.
Het jaar wachten, zoals afgesproken om de zaak te ruimen en over te dragen is voorbij. De treasury heeft de taken overgenomen. Dat betekend dat de beide organisaties, die particulier waren, niet meer bestaan. De gebouwen staan leeg en zijn ontruimd.

Volgens inside info ( nog niet bevestigd door de staat), zijn 175 landen hun currency gaan indekken met goud. Ook de Us$, die na onbevestigde berichten reeds 30% gedevalueerd zou zijn, met ingang van April 5, maar nu wel goud gedekt.

De TR4 B bonts zouden nu terugbetaald zijn (Treasury Bonds, uitgegeven door de Staat)”aan de geldschieters met goud gedekte dollar currency.
Aan de alle congresleden van het Amerikaanse gouvernement is medegedeeld dat zij hun spullen moeten pakken, want zij zijn sinds 1 April, 2022 onrechtmatig bezig en worden niet meer betaald door de overheid. Voorlopig re placement heeft al plaatsgehad met de opdracht verkiezingen uit te schrijven binnen 120 dagen.

Indien de congresleden niet opstappen, dan zullen zij door politie worden verwijderd. Deze info werd verspreidt door RV Intel./ Australia. Doorgaans een betrouwbare bron.
Ook werd bericht ontvangen dat president Trump op Zaterdag 9 April a.s. 7 berichten per EBS ( Emergency Broadcasting System) de wereld over zou sturen, waarna vermoedelijk plaatselijk internet darknes zal intreden. Alleen daar, waar het absoluut noodzakelijk is.

Ook de CIA, die in 1947 werd opgericht, zal vermoedelijk ophouden te bestaan. Zij zijn de oprichters van de Round Table waaruit de Council of Foreign Relations is ontstaan. Ook die zullen worden opgeheven….
Het klapt nu aan alle kanten. Er komt langzaam schot in de zaak. De bellen luiden constant.

Denk aan je helm

GTB

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.