GTB 5 april 2022

 

 

Apr. 5, 2022
GTB 508..1/2

Uit de annalen van Benjamin Fulford. De laatste week werden grote klappen uitgedeeld. Ook Fysiek

Ja, Wij beginnen met de arrestatie van Willian Burns, directeur Cia. Hij kreeg lichte covid en gaat voor de bijl.
Alle staatslieden en grote jongens en meisjes die Covid krijgen, worden gearresteerd, het is een symbolische dekmantel. Als U opgelet heeft krijgen veel staatslieden de laatste tijd Covid.
Zelfs Erdogan met zijn vrouw, Hij keerde niet terug van Onderhandelingen in de Ukraine, maar zijn Avatar ( clone – dubbelganger) wel, dat was duidelijk te zien in op de conferentie in Ankara.

Putin stopte met het accepteren van de fiat dollar gas en olie betalingen 1 April en de BRIGS landen volgden hem, waarop vele landen de fiat dollar als internationaal betaalmiddel lieten vallen tot en met Zuid Amerika toe.
Niemand wil meer het papiergeld van een land, wat 200 biljoen dollar schulden heeft, die nooit meer terugbetaald kunnen worden.

Verenigde staten

Daarom zijn de Verenigde Staten Staten nu begonnen het hun Treasury Bonds, staats schuld papieren, uit te betalen in goudgekte dollars…..
Zelfs de Taliban zijn met US Dollars gestopt en hebben tevens verklaard te stoppen met de productie van Heroïne en Cocaïne. Zij zijn de hoofproducent van de wereld drugshandel door de cabal CIA, die nu kan fluiten naar het geld en geen inkomsten bron meer hebben uit die hoek.

De Zware atoombom, die de Chinezen aan boord hebben gebracht van de vastgelopen “EVERFORWARD”, die nu tijdens de vloed in zeven meter modder al 14 dagen vast ligt , wordt door de Goede Chinezen gebruikt als drukmiddel voor de Huidige Amerikaanse Regering om het land te zuiveren van cabal clusters.. Deze bom zou ook Washington DC in een klap kunnen vernietigen. Dus het is echt wel allemaal serieus.

(GTB; vergeet niet dat de goede jongens nu dreigen en blackmailen, dus de cabal krijgt nu een koekje van eigen deeg – terwijl tegelijkertijd wordt gezegd, of liever niet wordt gezegd, dat de USA zich niet meer moeten bemoeien met de interne aangelegenheden van China [Taiwan]!)

Bewijzen

Er zijn nu ook aanwijzingen en bewijzen gevonden dat de productie van Andrenochrome, de duurste verjongingsdrug ter wereld, al eeuwen lang geproduceerd en gebruikt wordt door de Eliten. (GTB kijk naar de massa graven van kinderen achter kerken en kloosters.

Kijk naar de leeg plukkerij van weeshuizen en opvangcentrums, meestal vroeger gerund door zusters en nonnen…o.a. de 100.000 kinderen die zogenaamd naar Australië werden gestuurd, voor een betere toekomst tussen 1920 en 1970. Door de Britse regering, waardoor ruim 30% in de prostitutie belanden….. ).

Een van de hoofdgeneraals in de Ukraine (Azof troepen)werd door de russen ( Spetsnaz) uit een ondergrondse bunker gehaald tijdens een grote orgie, die daar aan de gang was.
De Russen maken nu steeds meer papieren openbaar. Gevonden in de biolabs, waaruit blijkt, dat er plannen waren om in de herfst genetische bacteriën los te laten via drones in Rusland om alleen etnische Russen aan te vallen met dit biowapen en te elimineren. Veel inmenging vanuit de cabal in Amerika en Europa. En dat allemaal in overeenkomsten vastgelegd.

Daarom probeert men nu ook nog terwijl de Russen aan het terugtrekken zijn. de Russen de schuld te geven van de moordpartijen waar de azof troepen zich nu aan schuldig maken.
De Russen trokken zich terug uit de regio op 30 maart, de moordpartijen vonden april 2 plaats, de slachtoffers hadden witte armbanden om, een teken van Russian support.

GTB.

5 april 2022 deel 2

 

GTB 508

2/2

Uit de annalen van Benjamin Fulford. De stekker is eruit getrokken. De tandwielen komen tot stilstand. Nu nog naar de schroot.

De stekker is er uit getrokken, of de angel is uit de steek gehaald.
De Mainstream Media gooit zich nu vol op die barbarische Russen in de Ukraine, die naar het schijnt, nu overal bloedbaden aanrichten, terwijl zij dat bij de oprukken van het leger ( het gewoon naar binnenrijden zonder praktisch enige tegenstand) niet deden, alleen steden omsingelden en nu zich terugtrekken omdat hun missie is voltooid. ( Zij, de Russen en De Ukraine hebben elkaar nooit de oorlog verklaard)
Dat is wel erg vreemd , vindt U niet?

Het lijkt er op dat de cleaning is uitgevoerd, de biolabs zijn vernietigd, de bewijzen verzameld en de hoofddaders door special forces zijn gaan hemelen. De Azof nazi troepen zijn vernietigd.
De overblijfselen van de Azof troepen, die verslagen zijn, trachten nu hun woede te koelen en zoveel mogelijk burgers mee te nemen in hun ondergang en in een vertwijfelde poging het Westen erbij te betrekken. Er zijn zelfs berichten van het killen van het normale Ukrainse leger onderling. De nieuwszender van Al Jazeera, laat zelfs zien dat Azof groepjes zich laten vervoeren in rodekruis ambulances en dat steungeld door het rode kruis wordt aangevoerd in geld boxes vol met cash met het rode kruis erop. Het valt op, dat het rode kruis zich altijd aan de verkeerde kant beweegt.

 

Cabal

De cabal tracht nu overal afleiding manoeuvres uit te voeren. Wij zagen de in elkaar gezette klap actie van Will Smith. bij de Grammy awards.
Het was staged, de speaker verwachtte en wachtte op de klap, geen verdediging , geen verontwaardiging, een gespeelde klap om niets. Ook als je de bühne van dichtbij bekeek, dan zag je het geheel opgebouwd was als het oog van de piramide van de illuminatie, die wij allen kennen. het hol van de Andrenochrome maffia., vol met clones en dubbel gangers…..

Zo langzamerhand komt de wereld erachter dat de G 7 een vertegenwoordiging is van de Slaven kult Khazarian Maffia, die het doel heeft om 90% van de wereldbevolking te laten hemelen en de overblijvende 10% te onderwerpen en als slaven te werk te stellen. Steeds meer landen distantiëren zich daarvan.

Een Franse generaal Alan Monnet, heeft zelfs laten weten dat de verkiezing van Macron (als puppet van de Rothschilds) de verkiezing in 2017 heeft gestolen. Alle legeronderdelen luisteren niet meer naar hem, zo zijn de berichten.
De vrouwelijke Premier van Nieuw Zeeland blijkt een man te zijn en heeft sinds kort covid.  Haar dagen zijn geteld.
Zo zie je dat op alle fronten verliezen de illuminatie, cabal, de Khazarian Maffia terrein.

 

Verwijderen wereldwijde cabal

 

Na het verwijderen van de wereld cabal, zullen alle landen hun volledige soevereiniteit en daarmee ook hun cultuur te behouden. Niemand zal de baas zijn over hen. Dat is de nieuwe realiteit.
Rutte, Dat is het nieuwe van het oude normaal en niet het nieuwe normaal. Wat Rutte, Kaag, Hoekstra en consorten voor ogen hebben gehad. Daar worden hun ook voor betaald en straks zullen hun zelf gaan betalen!!

GETEKEND; DE Q EN Z FORCES, OPTREDEND ALS DE RATTENVANGERS DIE GAAN HAMEREN..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.