GTB 6 en 7 april 2022

GTB 7 april 2022

Apr.7, 2022
GTB 510.

Het wordt tijd dat er iets gaat gebeuren, de cabal of Khazarian mafia neemt steeds meet maatregelen om de navo bij de Ukraine te betrekken.

 

Massa slachting, barbaarse dodingen, zinloze geweldplegingen en vernietigingen zijn aan de orde van de dag. Steeds meer kinderachtige acties van de NAVO, om de Russen te treiteren. 6 tanks hier en 12 tanks daar.

Levensgrote filmsets, die de mensheid trachtten de belazeren.
Wij moeten voorzichtig zijn met handelen, zowel de Q forces als de Azof Nazi forces beschikken (in mindere mate) over psycho tronische wapens, dat zijn wapens waarmee men de mens zijn emoties kan bespelen.
Mijn vermoeden dat die wapens al in bijna alle landen gebruikt zijn tijdens de de “covid leugen” is eigenlijk bevestigd.

Hoe kan anders een volk rustig blijven terwijl zij steeds weer door hun eigen overheid vol in het gezicht geslagen worden. Hoe kan het zijn, dat politie forces plotseling zich ontpoppen van buurtagenten tot domme knuppelaars van oude mensen.
Zomaar met een wil ; van knuppel die oudjes maar in elkaar en schop de op de grond liggende demonstrant maar zijn lever kapot.

Dat is absoluut geen menselijk gedrag meer. Zelfs de reactie van de mensen op zulke excessen zijn kalm en geduldig. Alleen de omstanders, die het zien gebeuren springen uit hun vel.
Dus het kan eigenlijk niet anders of de bevolkingen staan AAN psychotronische wapens bloot. Houdt ze kalm, en praat er niet over of zweep ze op.

Vergeet niet dat deze Mind Control wapens al gebruikt zijn in Kongo , in Ethiopië en dat is al meer dan 20 jaar geleden. Klokkenluiders hebben dat al aangegeven, doch wij luisteren maar met een half oor.
Dat is nu ook aan het gebeuren met 5G. Dit microwave wapen wordt links en rechts al gebruikt. Het beweegt zich van 6 tot 100 micro Herz. En richt naar believen schade aan. Info op het internet geeft aan dat men in China al de 5G aan het afbouwen is. Men stopt ermee.

Verder heeft U ook nog vernomen dat Blackrock, Vanguard en State Street Corp. de drieling is, die nagenoeg alle industrieën beheersen en in elkaars aandelen pakketten deelnemen ( circulair Ownership)
Als wij kijken naar wie de groot aandeelhouders zijn dan zijn dat de volgende families…;
De Rothschilds, de Duponts, de Rockenfellors, de Busch Clan, de britisch Royal Family, de Orsini fam. and the Carnegy family.

Deze families oefenen hun financiële macht uit via de foundations.
De Soros Foundation, De Bill Gates Foundation, De Clinton Foundation en de Rockenfellor Foundation.
U heeft de invloed al waargenomen van de Bill Gates Foundation, door het financieren van de WHO, De CDC, De wuhan labs,

De universiteit sponsering, de big pharma research, bio labs sponsering ect. Ga er maar aan staan. Daarom duurt het zo lang om dat alles op de knieën te krijgen is een haast ondoenlijke job.

Het leuke ervan is dat die job op een paar haren na klaar is en wij volop kunnen gaan genieten van een aarde, zoals wij die sinds mensenheugenis niet meer hebben kunnen doen!

 

GTB

 

GTB 6 april 2022

 

Apr.6, 2022
GTB 509.

 

Waarschuwing van de Duitse vereniging van rechters en aanklagers aan de bundes afgevaardigden in Duitsland inzake het opleggen van een injectie plicht. Open brief gedateerd op 2 april 2022

Eindelijk beginnen de gerechtige instanties zich te roeren.

Dat uit zich in een open brief, direct gericht aan de staats afgevaardigden van de Bundestag/ het Duitse parlement.
Dit is eigenlijk de eerste keer in twee jaren dat zij de regering een schot voor de boeg geven. De brief zal ik hierna in zijn geheel publiceren in het Duits, doch de essentie daarvan zal ik voor U vertalen in het Nederlands

 

Open brief

—-“ in rechterlijke zin samengevat; De invoering van een hoe dan ook inentingsplicht met de nieuwe covid 19 inentingsstoffen is, al is zij slechts voor bepaalde groepen bedoelt of op voorraad met de Grondwet en bindende normen van het volkenrecht, niet verenigbaar !,!”

—-“Denkt U a.u.b. aan de tegenwoordige absurde situatie, die nog voor tweejaren geleden volledig onbespreekbaar zou zijn geweest.; ‘ De Staat wil miljoenen mensen dwingen zich met een medicament TE LATEN injecteren, welke in een bepaald geval, zware neven reacties zou kunnen veroorzaken en die zich nog altijd tot 2023 / 2024 in een medicinale studiefase bevindt.”

—-“de Inenting veroorzaakt zelfs doden., Het aantal is nog altijd alarmerend. Het Paul Ehrlich Instituut geeft in zijn actuele zekerheid bericht aan, dat tot nu toe 2.255 geregistreerde meldingen zijn, die men verdenkt van een dodelijke afloop.”

—-“Naar het Recht vertaald betekend dat met het opleggen van een inentingsplicht dood de Staat opzettelijk mensen.”
—-“vooralsnog ontbreekt het aan een grond leggend verhoudingsgewijs bestaansrecht van een inentingsplicht.” En is in strijdt met Het recht op het hebben van een gezond lichaam.”. En het recht op informationele zelfbeschikking.”
—-“Wij doen een dringend beroep op U, handelt U nu niet uit ideologisch standpunt of reagerend op acties, maar rationeel en binnen de grenzen van het recht.”

 

Doorbraak

Eindelijk hier de doorbraak van het recht. Het verzet tegen de overheid.
Dit is een schot voor de boeg van de Staat. Het betekend dat nu, als men toch besluit de inentingsplicht opteleggen, dit wederrechtelijk gebeurt en indruist tegen de grondwet van de Staat.

De Staat is dus dan Strafbaar geworden en overtreedt het grondrecht. Dat is in Nederland een aantal keren gebeurd en als wij onszelf respecteren zullen wij hen voor het gerecht moeten slepen, nadat wij de rechterlijke macht gecontroleerd hebben en gezuiverd hebben van corrupte en geblack mailde rechters. Want het gerecht in Nederland is niet meer onafhankelijk., allang niet meer.

TRIAS POLITICA BESTAAT NIET MEER IN NEDERLAND, MAAR WAARSCHIJNLIJK IN VEEL LANDEN VAN DE EUROPESCHE UNIE NIET.
DAT HEBBEN WIJ AAN DEN LIJVE IN EUROPA ONDERVONDEN.
HOE MAKKELIJK IS HET EN WAS HET VOOR DE STAAT OM DICTATORIAAL
OP TE TREDEN EN DE MACHT VAN DE POLITIE TE GEBRUIKEN OM HUN BURGERS, JONG EN OUD, BEWUST IN ELKAAR TE SLAAN.. OM HEN ANGST AAN TE JAGEN.

TOT UITLOKKING TOE! SMERIG!
RUTTE, JOUW CLUB GAAT HET DE KOP KOSTTEN!

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.