De wereld 7 en 8 april 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apr. 8, 2022
GTB 512.

Onder de Ukrainse labs Militaire installatie Clone factories, Andrenochrome installaties  Satanische mengele experimenten

De Russen hebben een speciale tactiek toegepast
Cauldron Style, of te wel pocket clashes. Zij lokaliseren een groep AZOF troops, omsingelen die en gaan dan die stap voor stap ontmantelen, daarbij krijgen de opgesloten burgers de mogelijkheid om weg te gaan en de troops om zich over te geven, met de belofte dat zij ongestraft of zonder krijgsgevangenschap naar huis mogen, mits zij in de Ukraine thuis horen. De rest wordt geëlimineerd. Deze tactiek heeft een nadeel, hij duurt lang en veroorzaakt veel doden onder de russen zelf.

In een normale oorlog schiet men meestal alles plat en ruimen dan het verzet, als dat er nog is, op. Dat kost de minste levens van de aanvallers.
Die eerste omzichtige tactiek heeft te maken met het voornemen om zo min mogelijk burger slachtoffers te maken en zoveel mogelijk kinderen te redden.

Ook het feit dat men in de diepe tunnels onder de grond op hybride troepen, azof troepen en clone troepen gestoten is, die zich verzetten, en de zaken onder de grond verdedigen. Tot nu toe heeft men al 35.000 kinderen uit de tunnels kunnen redden, maar wat men daar aantreft is schrikbarend.

Half mens en ook half dier creaties,
Vogel mensen, zwijn mensen, honden mensen en zelfs vismensen, gekweekt van cellen en ontstaan door kruisingen van mens en dier.  Je kunt je afvragen of die nog in leven gehouden moeten worden…..?

Er zijn kinderen, die al jaren het daglicht niet hebben gezien en die meestal half Aziaat en half Europees zijn.
Men heeft ook onder het eigendom landgoed en mansion van Biden in de Ukraine een tunnelstelsel aangetroffen met seks slaven en orgaan harvesting. Deze tunnels stonden weer in verbinding met andere tunnels, maar men heeft die eerst zorgvuldig afgesloten.

In 2005 is Obama gestart met deze labs en heeft Biden daarin meegetrokken, om uit de producties financieel voordelen te halen.
Ja, ga er maar vanuit dat U met een goor stelletje smeerlappen te maken heeft.

Ook in 2012 zijn er nog financiële injecties geweest van Amerikaans belastinggeld. De russen zijn massaal bewijzen aan het verzamelen, zowel op papier en physiek

Pelosi, de voorzitter van het congres heeft covid gekregen, waarschijnlijk is zij al onderweg naar Gitmo.

Gitmo is niet de enige plaats waar Amerikaanse militaire tribunalen plaatsvinden

Er wordt verder genoemd Het Witte Huis  (Britisch Columbia gebied),
Terra del Fuego in Patagonia, Groenland, IJsland, Norway, De Azoren, Kreta en Diego Garcia, een Amerikaanse basis in de Indische Oceaan.
Zij, de Militaire tribunalen, werken al sinds januari 2021 op volle toeren.

Alles is verder klaar, maar men is nog doende hier en daar ondergrondse verzetshaarden op te ruimen. Dat neemt zijn tijd.

Een week, twee weken, de Pasen. Wij zullen het gauw genoeg weten….

En dan kunnen wij eindelijk even achterover leunen en relaxen. Daarna aan de slag met de wettelijke cleaning..

God is met ons, zoals men zegt en ook met onze geest

GTB.

7 april 2022

 

Apr. 7, 2022
GTB 511.

ENKELE KORTE BERICHTEN, EEN GREEP UIT “ HET GEBEUREN”
SCHAAKMAT VAN HONDERDEN PEDOFIELEN VAN EPSTEINS EILAND.

Het oordeel , geveld over Maxwell blijft staan., ondanks de 50 pro getuigen die de lawyers naar voren hebben gebracht. Dat is dus een zware klap, voor al diegenen, die met Ghislaine Maxwell naar Epsteins Island in de Virgin Island groep gevlogen zijn. Aan boord van de Lolita expres.
Zij gaan hangen, want Maxwell sleept iedereen mee het graf in. Want zo gaat dat…. na mij de zondvloed….Er is geen ontkomen aan. ,!,!

Net zo goed , als dat er geen ontkomen aan is met betrekking tot spuiten. Bijna elke week komt er weer iets naar buiten, waar de griezels je van over de rug lopen.

Lieve mensen, als je de 3 spuiten gehad hebt, neem actie, wacht niet, totdat je in de rij moet staan, wachtend op je beurt. Laat je onderzoeken, speur het internet af, sluit je aan bij groepen, die ook die spuiten aan het onderzoeken zijn. Nog is het niet te laat. Je staat echt niet alleen. Doe iets., niets doen is absoluut geen optie….

Men heeft nu ook vastgesteld dat de EMF( Electro Magnetic Frequentie) radiation invloed heeft op uw gezondheid, vooral na drie spuiten.

Zoek aub uit of U HIV of SaRS heeft., of er nano klontering plaatsvindt in uw bloed, of de viscositeit veranderd is, of het zuurstof gehalte in het bloed is, zoals die moet zijn. WERK PREVENTIEF…. ER IS NOG VAN ALLES TE BEINVLOEDEN EN TE VOORKOMEN.

Geef het niet over aan God, want die grote jongen heeft U een vrije wil gegeven. Het is en blijft Uw beslissing hoe het verder gaat. het gaat om uw gezondheid.

Ook is men er nu achter dat de laptop van Biden echt is, dat het onnoemelijk veel materiaal bevat, die velen in het zand zal doet bijten.
Jim Carry, die dubbelganger van Biden, heeft laten weten dat hij er mee stopt. Dat betekend ook dat “Biden” binnenkort aftreed.
Eergisteren waren er op een bepaald moment 654 militaire vliegtuigen in het luchtruim van de USA. Zij zijn erg druk nu met opruimen.

President Trudeau wordt binnen een paar weken gearresteerd of krijgt Covid, wat gelijk staat aan de “tering”, zoals wij dat kennen.
OOK MACRON STAAT OP DE LIJST VAN “BINNENKORT NOG TE ARRESTEREN LEIDERS”, het lijkt allemaal kosher, maar dat is het niet.

Er worden binnenkort 56 Panzers aan de Ukraine geleverd, maar die zijn al 45 jaar oud en moeten eerst aan het lopen gebracht worden. U weet zelf wat dat betekend, het duurt nog eventjes.
In Zwitserland is de prijsindex , ( inflatie )naar 2,4% gegaan. In Europa

11,4 %, WIE BELAZERD NU WIE.
Je ziet nu regeringen paniek maatregelen nemen, ieder voor zich…..
Daaraan kun je zien dat de homogeniteit onderling verdwenen is en men zich op allerlei fronten aan het verdedigen en indekken is…..

JA, JA, HET ZIJN EN BLIJVEN SMEERLAPPEN EN MISDADIGERS, MET DIT VERSCHIL, DAT ZIJ ER NU NIET MEER MEE WEGKOMEN. ZIJ ZULLEN VERANTWOORDING MOETEN AFLEGGEN VOOR HUN CORONA HANDELEN, DAAR KOMEN ZIJ NIET ONDERUIT. ZIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR DUIZENDEN DODEN, VERLAMDEN EN INVALIDEN, DIE EIGENLIJK TEGEN HUN WIL, ZONDER DAT ZIJ GOED GEINFORMEERD ZIJN GEWORDEN OVER DE EVENTUELE CONSEQUENTIES, DIE DE EXPIRIMENTELE INJECTIES MET ZICH MEE KUNNEN BRENGEN…..

BIJLTJESDAG IS ONDERWEG….ELKE DAG KOMT HET DICHTERBIJ….

GTB.

 

De spanning stijgt nu met de dag en zal ik zulke updates nu ook tijdelijk op mijn blog plaatsen, zodat meer mensen op de hoogte zullen zijn met wat gaat komen en de schok minder erg voor ze zullen zijn als alles offline gaat en wat er daadwerkelijk staat te gebeuren
2 gedachte over “De wereld 7 en 8 april 2022”
  1. Hoi Didi,
    Een goed bedoelde raad.
    Het zou prettiger lezen als je alleen hoofdletters gebruikt bij begin van een zin en bij namen. Een lap tekst in hoofdletters heeft de betekenis dat je schreeuwt wat denk ik niet je bedoeling is.
    Bij passages die je belangrijk vindt zou je vette letters kunnen gebruiken.
    Groetjes, Ralph

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.